2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Evet canım bakalım hayırlısıyla devam eder inşeallah pazartesi kese görmeye gidicez inşeallah hayırlısıyla güzel sonuclar alırız bu sefer sen nasılsın canım

Ay çok sevindim yaa bana umut oldun resmen Bende histeroskopimi oldum şimdi regli yi bekliyorum dondurulmuş için.. Bir aksilik çıkmazsa haziran sonunda olur transferim.. Osman hocaya mı gideceksin kontrol için?

Yok canim ben 3 kere yapyirdim en son 1089 cikti dahada yaptirmadim.sen kac defa baktirdin canim .yaptirma zaten surda ne kaldi .biraz sabir canim .insallah guzelce keselerimizi gorcez.:)

Ay çok sevindim yaa bana umut oldun resmen Bende histeroskopimi oldum şimdi regli yi bekliyorum dondurulmuş için.. Bir aksilik çıkmazsa haziran sonunda olur transferim.. Osman hocaya mı gideceksin kontrol için?
Evet canım bu akşam arayıp randevu alıcam bakalım inşeallah hayırlısıyla kesemizi görürüz dua et arkadaşım korkuyorum biraz bu sefer inşeallah her şey yolunda gider

Yok canim ben 3 kere yapyirdim en son 1089 cikti dahada yaptirmadim.sen kac defa baktirdin canim .yaptirma zaten surda ne kaldi .biraz sabir canim .insallah guzelce keselerimizi gorcez.:)
Ben en son 14.gün yaptırmıştım bi daha yaptırmadım 780 di katlandımı merak ediyorum eşimde kızıyor :) çok kafaya takıyormuşum doktor testi yenilememize gerek yok demiş eşim konuştu ama neyse pazartesi hayırlısıyla keselerimizi görsek inşeallah

Evet canım bu akşam arayıp randevu alıcam bakalım inşeallah hayırlısıyla kesemizi görürüz dua et arkadaşım korkuyorum biraz bu sefer inşeallah her şey yolunda gider

İnşallah canım.. burdaki herkes dualarımda zaten.. Pozitif düşün herşey iyi olacak, bebişine güzel enerjiler yolla .. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah

İnşallah canım.. burdaki herkes dualarımda zaten.. Pozitif düşün herşey iyi olacak, bebişine güzel enerjiler yolla .. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah
Inşeallah güzel arkadaşım sağol güzel dileklerin için senin tedavin de Hayırlısı olur bu sefer inşeallah istanbuldasın orda şansın daha Yüksek değil mi neden Bursa'yı tercih ettin merak ettim özel değilse

Canım biz hiç merkez araştırmadık. çok yakın bir tanıdığımız bize osman hoca yı tavsiye etti ısrarla o yüzden direk orda başladık.. Burdaki doktorumuz aşılama yapalım demişti onu bile yaptırmadık yani..

Merhaba arkadaşlar 5 mayısta transferim oldu, hiç belirti yaşamadım. 11. Gün evde test yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm sonra kan verdim , kan değerim 150 çıktı. 13. Gün ise 257 çıktı. Salı günü doktor kontrole çağırdı kese için erken mi bilemedim, umarım görünür bu süreçte hep bekliyoruz ve bu çok zor alttan muayene sonrası kanaması olanlar var korkuyorum...

kızlar bende sonund tedavıye baslayabıldım ama cok gergınım cok sınırlıyım esımı gormek bıle ıstemıyorum bırde sureklı aglamaklıyım nasıl gecer bu gergınlıgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…