- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #1.381
Hayırlısı olsun canım inş hepsi döllenir bende sigara kullanıyodum beni aneztesiyle yaptılar hiç sormadılar bile kullanıyormusın diyeKizlar bugun opu opdum once sigara kullandigim icin epudural anestezi yapildi 5 saat sonra sukur yuruyebiliyorum 4 yumurtam toplanti cok sukur 4 ununde ici dolu insallah kaliteleride iyi cikar
Cok sukur biso olmamis benim doktorum biraz fazla pimpirikli :) iyikide oyle ben memnunum e2 biraz yuksek diye 3 aydir tedaviye baslamiyordu cok sukur cok titiz. Insallah canim dua edenin cok olsunHayırlısı olsun canım inş hepsi döllenir bende sigara kullanıyodum beni aneztesiyle yaptılar hiç sormadılar bile kullanıyormusın diye
Canım bende bugün E2 bide Progestan testi yaptım E2 sonucum 2178 çıktı Progestan 0.57 çıktı iyimi sence cvp yazarsan sevinirimCok sukur biso olmamis benim doktorum biraz fazla pimpirikli :) iyikide oyle ben memnunum e2 biraz yuksek diye 3 aydir tedaviye baslamiyordu cok sukur cok titiz. Insallah canim dua edenin cok olsun
İyiki bişey olmamış canım valla nerde bende öle dr dün keseyi gördük kaç haftalık dedim beş haftalık falan dedi ya falan nedir ya sinir oldum iyi dr düşmüşsün sen.sigara içmeye bişey dedimi transferden sonra iç yada içme diye nebilim ben soramadım bile bıraktım sayılır ama hala canım çok istiyo valla bir tane içiyorum ama içime çekmiyorum bile çok soru sordum kusura bakma canımCok sukur biso olmamis benim doktorum biraz fazla pimpirikli :) iyikide oyle ben memnunum e2 biraz yuksek diye 3 aydir tedaviye baslamiyordu cok sukur cok titiz. Insallah canim dua edenin cok olsun
Cok sukur biso olmamis benim doktorum biraz fazla pimpirikli :) iyikide oyle ben memnunum e2 biraz yuksek diye 3 aydir tedaviye baslamiyordu cok sukur cok titiz. Insallah canim dua edenin coHayırlısı olsun canım inş hepsi döllenir bende sigara kullanıyodum beni aneztesiyle yaptılar hiç sormadılar bile kullanıyormusın diye
Canim benim ben son sonuclarimi gormesim cunku hastanenin sitesine direk baglaniyorlardi eger yarin ogrenirsem haber vereyimCanım bende bugün E2 bide Progestan testi yaptım E2 sonucum 2178 çıktı Progestan 0.57 çıktı iyimi sence cvp yazarsan sevinirim
Estafurullah canim.elbette birbirimize yardimci olacagiz . Bende azalttim en fazla 2 tane ic dedi ama benimki 5 i buluyor transferden sonra icmeyi dusunmuyorum yapatim insallahİyiki bişey olmamış canım valla nerde bende öle dr dün keseyi gördük kaç haftalık dedim beş haftalık falan dedi ya falan nedir ya sinir oldum iyi dr düşmüşsün sen.sigara içmeye bişey dedimi transferden sonra iç yada içme diye nebilim ben soramadım bile bıraktım sayılır ama hala canım çok istiyo valla bir tane içiyorum ama içime çekmiyorum bile çok soru sordum kusura bakma canım
Sağol canım ya bebişim için içmemeyi başardım galiba bir tane içiyorum ama o saylanmaz herhaldeEstafurullah canim.elbette birbirimize yardimci olacagiz . Bende azalttim en fazla 2 tane ic dedi ama benimki 5 i buluyor transferden sonra icmeyi dusunmuyorum yapatim insallah
Insallah hic icmeyiz canimm:)Sağol canım ya bebişim için içmemeyi başardım galiba bir tane içiyorum ama o saylanmaz herhalde
Tşk ederim canım senin transfer ne zaman olcak ben şimdi çatlama ignemi vurdum geldim pazartesi günü opum olcakCok sukur biso olmamis benim doktorum biraz fazla pimpirikli :) iyikide oyle ben memnunum e2 biraz yuksek diye 3 aydir tedaviye baslamiyordu cok sukur cok titiz. Insallah canim dua edenin co
Canim benim ben son sonuclarimi gormesim cunku hastanenin sitesine direk baglaniyorlardi eger yarin ogrenirsem haber vereyim
Insallah iyi olur canim yarin embiryo duumuna gore haber verecek eger kaliteli olursa 5. Embiryosu konulacak olmazsa daha erkene alabilirler suanda bilmiyorumTşk ederim canım senin transfer ne zaman olcak ben şimdi çatlama ignemi vurdum geldim pazartesi günü opum olcak
İnş kaliteli olurlar canım herşeyin hayırlısı rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınInsallah iyi olur canim yarin embiryo duumuna gore haber verecek eger kaliteli olursa 5. Embiryosu konulacak olmazsa daha erkene alabilirler suanda bilmiyorum
Canım hayırlı olsun kalp atışı için nezdman çağırdı dr evet çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin
allahım yardımcın olsun inşallah güzel haberler gelir bende 6 sında transfer olucam beklemedeyim.Bugun haber geldi 1 i cope gitmis 1i hic dollenmemis 2 tanesi dollenmis bekliyoruz dua edin kizlar 2 side iyi olsun cok uzildum
İnş geri kalanlar kaliteli olur canım bol bol dua etBugun haber geldi 1 i cope gitmis 1i hic dollenmemis 2 tanesi dollenmis bekliyoruz dua edin kizlar 2 side iyi olsun cok uzildum
Benimde yarin transferim olacakmis cok heyecanlandimallahım yardımcın olsun inşallah güzel haberler gelir bende 6 sında transfer olucam beklemedeyim.
canım benden 2. bir tahlil istemediler 10 gün sonra gel keseye bakacağız dediler. ayın 25 de 131 diCanim degerin kac oldu:))cok normal asiri agri olmadigi surece cunku rahmin genisliyo
Ben de warmi ama benim salı opu hersey hepimiz için çok güzel olucakBen varım tatlım benimde pazartesi günü opum var
İnş canım bu 2015 yılı bize ugurlu gelirBen de warmi ama benim salı opu hersey hepimiz için çok güzel olucak
inşallah güzel sonuçlar alırsın arkadaşım...Benimde yarin transferim olacakmis cok heyecanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?