- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #1.361
Cok normla canim cunku yumurtalarin buyuyo bende de olmustu inanlimaz hemdeKızlar benim iki gündür akintim başladı normalmi?
Bazen pantolonuma bakiyom sizmismi diye canım normalde akintim olmazdı bu kadar inş sonucuda güzel olur tüm isteyenlere bu cuma günü yüzü hürmetine hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin rabbimCok normla canim cunku yumurtalarin buyuyo bende de olmustu inanlimaz hemde
Aminn.evet canim bende oyle oluyodum adetli gibi.bende 3.hcg testimi yaptirdim umarim artmistir en hayirlsiyyla kalbim duaracak gibi RABBIM herkeisn gonlune gore versinBazen pantolonuma bakiyom sizmismi diye canım normalde akintim olmazdı bu kadar inş sonucuda güzel olur tüm isteyenlere bu cuma günü yüzü hürmetine hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin rabbim
İnş artar canım bol bol dua et rabbim bir daha tüp bebek tedavisine muhtaç etmesinAminn.evet canim bende oyle oluyodum adetli gibi.bende 3.hcg testimi yaptirdim umarim artmistir en hayirlsiyyla kalbim duaracak gibi RABBIM herkeisn gonlune gore versin
Gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşKızlar bugün kontrole gittik kesemizi gördük çok şükür iki hafta sonra kalp atışını duymaya gitcez allahın izniyle
Sağol canım amin en yakın zamanda sizinde hamiş haberlerini duycaz burdan inşGözün aydın canım darısı bizim başımıza inş
Ben varım tatlım benimde pazartesi günü opum varKimse yok mu ya pazartesi opum var
Canım sen çatlama igneni kaçta yapcanKimse yok mu ya pazartesi opum var
Canım hayırlı olsun kalp atışı için nezdman çağırdı dr evet çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsinSelam kizlar. Bugun lekelenmem vardi biraz artinca doktora gittik. Cok bi problem yokmus jel kaynakli dedi. Cok sukur kesemizi gorduk. Bir taneymis. Onu orada gormek muthis bisey. Korku sevinc endise cok karisik duygular. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Bende sigara kullaniyom canım anestezici normal narkoz vercek bana damar yolu acacak serum takilacak ve narkoz verilecekKizlar bugun opu opdum once sigara kullandigim icin epudural anestezi yapildi 5 saat sonra sukur yuruyebiliyorum 4 yumurtam toplanti cok sukur 4 ununde ici dolu insallah kaliteleride iyi cikar
Yok bana tam yqpilmadi aslinda iyi oldu izledim sureci ama sonra 5 saat sonra yuruyebildimBende sigara kullaniyom canım anestezici normal narkoz vercek bana damar yolu acacak serum takilacak ve narkoz verilecek
Bayağı geç yurumussun bol bol kahve iç anestezi etkisini vucudundan atsın diyeYok bana tam yqpilmadi aslinda iyi oldu izledim sureci ama sonra 5 saat sonra yuruyebildim
Kahve cok icemiyorum ama bol bol su iciyorumBayağı geç yurumussun bol bol kahve iç anestezi etkisini vucudundan atsın diye
Canim degerin kac oldu:))cok normal asiri agri olmadigi surece cunku rahmin genisliyokızlar ben daha keseyi görmeye çarşamba günü gideceğim ama kasıklarımda ağrı var normal mi?
Normal canım. Bu hafta bitsin geçiyo geneldekızlar ben daha keseyi görmeye çarşamba günü gideceğim ama kasıklarımda ağrı var normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?