2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Cok normla canim cunku yumurtalarin buyuyo bende de olmustu inanlimaz hemde
Bazen pantolonuma bakiyom sizmismi diye canım normalde akintim olmazdı bu kadar inş sonucuda güzel olur tüm isteyenlere bu cuma günü yüzü hürmetine hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin rabbim

Bazen pantolonuma bakiyom sizmismi diye canım normalde akintim olmazdı bu kadar inş sonucuda güzel olur tüm isteyenlere bu cuma günü yüzü hürmetine hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin rabbim
Aminn.evet canim bende oyle oluyodum adetli gibi.bende 3.hcg testimi yaptirdim umarim artmistir en hayirlsiyyla kalbim duaracak gibi RABBIM herkeisn gonlune gore versin

Selam kizlar. Bugun lekelenmem vardi biraz artinca doktora gittik. Cok bi problem yokmus jel kaynakli dedi. Cok sukur kesemizi gorduk. Bir taneymis. Onu orada gormek muthis bisey. Korku sevinc endise cok karisik duygular. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

Canım hayırlı olsun kalp atışı için nezdman çağırdı dr evet çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin

Kizlar bugun opu opdum once sigara kullandigim icin epudural anestezi yapildi 5 saat sonra sukur yuruyebiliyorum 4 yumurtam toplanti cok sukur 4 ununde ici dolu insallah kaliteleride iyi cikar
Bende sigara kullaniyom canım anestezici normal narkoz vercek bana damar yolu acacak serum takilacak ve narkoz verilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…