- 30 Ekim 2013
- 20.457
- 57.138
- 798
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #1.401
Amin insallah Rabbim hepimize guzel sonuclar yasatsininşallah güzel sonuçlar alırsın arkadaşım...
Hayırlısı benimse 12 haziranAmin. Bi dahaki kontrolum 9 haziran.
Amin canim insallah hepimizin yuzu gulerMerhaba kizlarrrr benim ilk tup bebek denemem transferim olali 9 gun transfer gunu haric. Dua edin insalllah hepimiz olumlu aonuclar aliriz
Ayy çok heycanlıyım yrn opum inşallah ikimizin de kolay geçer ve bebeklerimize kavuşuryzBen varım tatlım benimde pazartesi günü opum var
Cmt 23. De dedi drum 23.20 de tam oldu yrn 9 da orda ol dediCanım sen çatlama igneni kaçta yapcan
Benim de yrn opu 5gün sonra transfer dedi drum opu nasıl kolay mı geçti ... inşallah hayırlı sonuçlar alırsınBenimde yarin transferim olacakmis cok heyecanlandim
Canim ben sigara kullandigim icin epudural oldum iyiydim ama 5 saat sonra yuruyebildim .. bizde 5. Gun dusunmustuk ama 2 yumurta dollenince doktorum ana rahmi disardan daha iyi dediBenim de yrn opu 5gün sonra transfer dedi drum opu nasıl kolay mı geçti ... inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Canim 2 yumurta dollenip kalinca doktorum bekletmek istemedi ana rahmi daha saglikli dedi bakalim ne olacak insallah kavusurum bebeklerime zor surecmis Allahim kimsenin umutlarini benimde umutlarimi bos birakmasinbasbelasiyim inşallah guzel sonuçlar alırsın, sen cumartesi onu olmuştun sanırım, yarın transfer için erken değil mi, 2. Gün embriyosu transferi olacaksın sanırım, bol şans canim
Amin canım, Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın, anne sevgisini tattirsin inşallahCanim 2 yumurta dollenip kalinca doktorum bekletmek istemedi ana rahmi daha saglikli dedi bakalim ne olacak insallah kavusurum bebeklerime zor surecmis Allahim kimsenin umutlarini benimde umutlarimi bos birakmasin
rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah sana sımsıkı tutunur önce göbişine sonra kucagına gelir yavruların...Benimde yarin transferim olacakmis cok heyecanlandim
slm canım yarın sabah benimde opum olacakk :)Ben de warmi ama benim salı opu hersey hepimiz için çok güzel olucak
Bugune tek embiryo kalmisti canim tek transfer olduBu mübarek günde Allah gönlümüze göre versin... 2embriyo mu kalmıştı secido teki mi transfer oldu
Umarım sıkı sıkı tutunur bebişin benim de bugün transferim oldu kandil günü dualrımız kabul olsun inşallah.Bu uğurda emek harcayan herkese nasip olsun inşallahKizlar transferim oldu 2 embiryomuzdan birini kaybettik tek bebeisimle yatiyorumdua edin bana
Canım opu yapıldı beş yumurta toplandı çok ağrım varAyy çok heycanlıyım yrn opum inşallah ikimizin de kolay geçer ve bebeklerimize kavuşuryz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?