- 24 Nisan 2015
- 2.154
- 964
- 43
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #1.421
Ben opu oldum canım beş yumurta toplandı çok ağrım varBenim de yrn opu 5gün sonra transfer dedi drum opu nasıl kolay mı geçti ... inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
canım opudan sonra biraz ağrı oluyor endişelenmeCanım opu yapıldı beş yumurta toplandı çok ağrım var
Gecmis olsun canim insallah yumoslar cok cok kaliteli olurlar :)Canım opu yapıldı beş yumurta toplandı çok ağrım var
canım seninde transferin hayırlı olsun umarım tutunur bebişinGecmis olsun canim insallah yumoslar cok cok kaliteli olurlar :)
Amin saol canim insallah tutunurcanım seninde transferin hayırlı olsun umarım tutunur bebişin
İnş canım seninde mucizen senle kalır beraber hamilelik sorunlarini konusuruz bi kadın vardı benle opu oldu sadece bir tane yumurta elde edebilmislerdi ona canım çok sıkıldı dedim elimde olsa benim yumurtalardan iki tane verirdimGecmis olsun canim insallah yumoslar cok cok kaliteli olurlar :)
Doktorda dedi ağrı olur diye ben biraz nazliyim agriya gelemiyom canım :)canım opudan sonra biraz ağrı oluyor endişelenme
Insallah hepimiz kavusuruz canim benim..yumurta kardesligi olirdu demi :)))İnş canım seninde mucizen senle kalır beraber hamilelik sorunlarini konusuruz bi kadın vardı benle opu oldu sadece bir tane yumurta elde edebilmislerdi ona canım çok sıkıldı dedim elimde olsa benim yumurtalardan iki tane verirdim
Canım hayırlı olsun transfer olmuşsun inş bebişine kavuşursun şimdi 12 gün sana geçmek bilmez :)Insallah hepimiz kavusuruz canim benim..yumurta kardesligi olirdu demi :)))
Sanirim oyle bu yatmakta cok skici napicam bilemedim insallah sonuclarimiz iyi olurCanım hayırlı olsun transfer olmuşsun inş bebişine kavuşursun şimdi 12 gün sana geçmek bilmez :)
Güzel cnm benim de hafif ağrı var parol alabilirsin... drum gayet ii dedi 12 kaliteli yumurta toplanmış unarım embriyolar da kaliteli olur tutunur bizlere... heycanlı bekleyiş cumartesi transfer dedi drumCanım opu yapıldı beş yumurta toplandı çok ağrım var
. Yan yatanilirsin canım bende sürekli yan yatmıştımKizlar surekli duz yatmaktan belim agridi biraz sagima yatsam bir sorun olurmu
Aynen canım inş o bir tane bile kaliteli olur ve tutarInsallah hepimiz kavusuruz canim benim..yumurta kardesligi olirdu demi :)))
Kız otur oturdugun yerde ne uçağı biraz dinlenmen lazımTransfer olanlara sormak istiyorum 3gün sonrası uçağa binebilir miyim ki yol uzak
Ben zaten fazla olmasini istemiyodum canım çok fazla toplanması iyi değil diye duydum bunlar kaliteli olsun güzel dollensin yeter bana bana demedi cumartesi günü gel diye onlar cagiracak beniGüzel cnm benim de hafif ağrı var parol alabilirsin... drum gayet ii dedi 12 kaliteli yumurta toplanmış unarım embriyolar da kaliteli olur tutunur bizlere... heycanlı bekleyiş cumartesi transfer dedi drum
Hayırlı olsun canım benim rabbim verdigimiz emekleri bebislerle mukafatlandirsin inşÖncelikle herkezin kandili mübarek dua larimiz kabul olsun transfer olan arkadaşlarım hepinizin bebisleri sizlere sıkı sıkı tutunsun inşallah opu bekleyen arkadaşlarim kaliteli kaliteli yumurtalarınız olsun....Ve bende sonunda bugün ilk igne mi oldum allahın izni ile hakkimizda hayırlısı olsun inşallah :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?