2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Gecmis olsun canim insallah yumoslar cok cok kaliteli olurlar :)
İnş canım seninde mucizen senle kalır beraber hamilelik sorunlarini konusuruz bi kadın vardı benle opu oldu sadece bir tane yumurta elde edebilmislerdi ona canım çok sıkıldı dedim elimde olsa benim yumurtalardan iki tane verirdim

Insallah hepimiz kavusuruz canim benim..yumurta kardesligi olirdu demi :)))

Öncelikle herkezin kandili mübarek dua larimiz kabul olsun transfer olan arkadaşlarım hepinizin bebisleri sizlere sıkı sıkı tutunsun inşallah opu bekleyen arkadaşlarim kaliteli kaliteli yumurtalarınız olsun....Ve bende sonunda bugün ilk igne mi oldum allahın izni ile hakkimizda hayırlısı olsun inşallah :) :)

Güzel cnm benim de hafif ağrı var parol alabilirsin... drum gayet ii dedi 12 kaliteli yumurta toplanmış unarım embriyolar da kaliteli olur tutunur bizlere... heycanlı bekleyiş cumartesi transfer dedi drum
Ben zaten fazla olmasini istemiyodum canım çok fazla toplanması iyi değil diye duydum bunlar kaliteli olsun güzel dollensin yeter bana bana demedi cumartesi günü gel diye onlar cagiracak beni

Hayırlı olsun canım benim rabbim verdigimiz emekleri bebislerle mukafatlandirsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…