2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Bak seninde estrojen takviyesi yok. Bu yuzdenmi degisik uygulama acaba? Nasil gidiyor birseyler hissediyormusun? Yani yoksa cokmu erken?
Canım benimkullandigim ilaçlar bunlar hibor kan sulandirici iğne monodoks folbiol crinone jel prednol hap bide estrofem bunları kullaniyom

Canim ya ALLAH raZI olsun INSALLAH yukselir de buradan hepimiz bebislerimizi konusuruz sen nasilsin bulanti felan basladimi kalp atisi duydunuzmu
Amin inş yok canım ya bulantı falan iyi şimdilik haftaya kalp atışını duycaz bakalım

kızlar dün transferim oldu benimde iki tane embriyo koydularr şimdilik bi sıkıntı yokk çok şükür rahat geçtii inş. sonuda güzel olur. bende hergün progestan iğne yaptırıyorumm crino jel kullanıyorum göbekten cleaxan iğne yapıyorumm folbiol kullanıyorumm.

10.gunum deyim..cok korkuyorum Allahim yardim et. bizlere.. emeklerimizi bosa cikarma....hafif agrim basladi gene bugun kasikta deilde gobek kismimda ;(
neden acaba bilen... bilmemek beklemek. ne zor Allahim yardim et bize.

canım iğneyi bende kullanıyorum transfer sonrası başlandı ve hala devam ediyorum. iğne endemetrumun kalınlaşması için yani bebeğin tutunması düşmemesi için olduğunu söylediler bana
Bana verilmedi canım inş bir şey olmaz tutar ara ara adet sancısı oluyo bende bide rahim tarafinda tutulma ve kasılma oluyo normalmi sende öyle şeyler oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…