- 24 Nisan 2015
- 2.154
- 964
- 43
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #1.601
Canım benimkullandigim ilaçlar bunlar hibor kan sulandirici iğne monodoks folbiol crinone jel prednol hap bide estrofem bunları kullaniyomBak seninde estrojen takviyesi yok. Bu yuzdenmi degisik uygulama acaba? Nasil gidiyor birseyler hissediyormusun? Yani yoksa cokmu erken?
Canım iğne ne için bana iğne verilmediCrinone jel sadece sabahları climara bant ve folik asit tabiki birde benim transferin 4.günü çatlatma iğnem vardı
Canım tam ne için olduğunu bende bilmiyorum çatlatma ,ğnesi bhcg salgılıyor vücudu kandırma belki muhakkak bir faydası vardırCanım iğne ne için bana iğne verilmedi
200mg 3 kez..canimFitillerin kac mg'lik herbiri. Toplamda ne kadar porgestoren aliyorsun diye merak ettim'de?
Evet canım tekti benim valla iyi gidiyo bakalım haftaya kalp atışını duymaya gitcez inşHayırlısı...senin tek mi tuttu? Nasıl geçiyo hamilelik
Amin inş yok canım ya bulantı falan iyi şimdilik haftaya kalp atışını duycaz bakalımCanim ya ALLAH raZI olsun INSALLAH yukselir de buradan hepimiz bebislerimizi konusuruz sen nasilsin bulanti felan basladimi kalp atisi duydunuzmu
Allah yardimcin olsun.Rabbim gonlune gore versin..heyecan olsunn. stres yapma guzel dusun guzel gecsin insallah..Yrn sabah transferim nolur bana dua edin..çok heycanlıyım....Allahım yardım etsin..
Rabbim yar ve yardimcin olsun canımYrn sabah transferim nolur bana dua edin..çok heycanlıyım....Allahım yardım etsin..
Canım ilk transfer gunlerinde nasıl bir değişiklik oldu sende yani ağrı falan varmiydi?Amin inş yok canım ya bulantı falan iyi şimdilik haftaya kalp atışını duycaz bakalım
Bazılarında oluyo bazılarında olmuyo canım inş tutunurlarda leke gormesekte olurarkadaslar tutunma kanamasi nedir herkes de olucak biseymi..
saol canim aydinlattigin icin. Amin insallah canimBazılarında oluyo bazılarında olmuyo canım inş tutunurlarda leke gormesekte olur
iyiyim canım bende keseyi gördüm çarşamba günü önümüzdeki cuma günüde kalp atışları için gideceğim.Cok sagol canimmm:)) sen nasilsin nasil gidiyo:)))
canım iğneyi bende kullanıyorum transfer sonrası başlandı ve hala devam ediyorum. iğne endemetrumun kalınlaşması için yani bebeğin tutunması düşmemesi için olduğunu söylediler banaCanım iğne ne için bana iğne verilmedi
Hadi hayırlısı olsun canım rabbim tamamina erdirsinTransferim güzel geçti ..iki kaliteli 5. Gün embriyosu kondu... güzel şeyler hissediyorum Allahım hayırlısını versin
Bana verilmedi canım inş bir şey olmaz tutar ara ara adet sancısı oluyo bende bide rahim tarafinda tutulma ve kasılma oluyo normalmi sende öyle şeyler oldumucanım iğneyi bende kullanıyorum transfer sonrası başlandı ve hala devam ediyorum. iğne endemetrumun kalınlaşması için yani bebeğin tutunması düşmemesi için olduğunu söylediler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?