2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Bende yatmiyorum. Yani uc gun disari cikmadim ama evde normal hayatima devam ettim. Sonra hayata devam. Cunku yattikca daha da pinpirik oluyorum. Kolumu kaldirsam huylanir hale geliyorum. Hersey insanin daha da stresini artiriyor.Bilemiyorum herkes baska yaklasimi var ama. 9 ay yatamayacagimiza gore.

bugün test yaptırdım değerim 21,81 olmuş doktor değerin iki kat artmış ama yinede çok düşük dedi. hiç ümit vermiyorlar ya. bende buradaki yazılanları okumasam ümidimi yitireceğim. haftaya istediğin bi gün yine gel bakalım değerine dedi bakalım ne olacak hakkımızda hayırlsı olur inş.

Canım her zaman umutlu olmalısın eğer kimyasalsa zamanla değerin düşer umutlu olmayıp neyapabiliriz Rabbim yardımcın olsun beklemekten başka bi çare yok

Arkadaslar benim doktor transferden sonra sadece gunde bir kere olmak uzere crinone progestoron jel verdi. Bana az geldi, Sordum da ama bu yeterli dedi. Bakiyorum genelde herkes gunde iki yapiyor. Sizlerde nasildi?

Arkadaslar benim doktor transferden sonra sadece gunde bir kere olmak uzere crinone progestoron jel verdi. Bana az geldi, Sordum da ama bu yeterli dedi. Bakiyorum genelde herkes gunde iki yapiyor. Sizlerde nasildi?
Cnm ben de 1 kez kullanıyorum birde bant kullanıyorum hepsi bukadar

Canım bende günde iki kez yapiyorum sabah akşam

Crinone jel sadece sabahları climara bant ve folik asit tabiki birde benim transferin 4.günü çatlatma iğnem vardı

Bende climara yerine estrofem kullaniyorum. Ikiside ayni amaca hizmet ediyor. Sanada az gelmedimi 1 adet sadece. 24 saat boyunca ozellikle geceleri eksik kaliyormus gibime geliyor benim.. Bu catlatma ignesini bugun burda ogrendim. Transferden 4 gun sonra bir igne mi oldun? Ne ilginc herkes degisik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…