- 24 Nisan 2015
- 2.154
- 964
- 43
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #1.581
Banada doktorum aynısını söyledi ama çevrendeki insanlar niye yatmıyosun ayşe hep yapmıştı yok şu şöyle yapmıştı diye insanın aklını karıştırıyolar ben de bu işlerin yatmayla ilgisi olmadığını düşünenlerdenim yinede insanları takıyorum.
Kızlar pazartesi transferim oldu perşembe günü gonapeptyl iğne vurulmamı söylediler size de bu iğne verildi mi transferden sonra
CanıBenim üçüncü Gün embriyosuydu canım iyimi sence
cnm normal ben de yaşadım aynılarını endişe etme 5. Günümdeyim transferinKızlar dün transfer oldu bugün ara ara adet sancısı ve akıntı oluyo normalmi çok korkuyorum
Cnm sormadım doktoro ama nette araştırınca çok kişinin uyguladığını gördüm bhcg salgılıyor vücut öyle hissetsin diye mi ne için bilemedimCok ilginc bunu hic duymadim!! Doktorun aciklamasi nedir? Merak ettim bunu.
kisiye gore ve kullandigin doza gore degisir bu. ama 8 gun minimum kullanirsin sanirimKizlar cevap lutfen kac gun yumurta gelistirici igne oldunuz?catlatmayi saymayin ama
bugün test yaptırdım değerim 21,81 olmuş doktor değerin iki kat artmış ama yinede çok düşük dedi. hiç ümit vermiyorlar ya. bende buradaki yazılanları okumasam ümidimi yitireceğim. haftaya istediğin bi gün yine gel bakalım değerine dedi bakalım ne olacak hakkımızda hayırlsı olur inş.3 . Günüyse bence biraz umutlanabilirsin 5.gün için düşük bi değer ama geç tutunan arkadaşlar olmuş değeri sonradan yükselen.2 gün sonra belli olur artık herşeyin hayırlısı canım çok emek veriyoruz Rabbim yüzünü güldürsün
Canım her zaman umutlu olmalısın eğer kimyasalsa zamanla değerin düşer umutlu olmayıp neyapabiliriz Rabbim yardımcın olsun beklemekten başka bi çare yokbugün test yaptırdım değerim 21,81 olmuş doktor değerin iki kat artmış ama yinede çok düşük dedi. hiç ümit vermiyorlar ya. bende buradaki yazılanları okumasam ümidimi yitireceğim. haftaya istediğin bi gün yine gel bakalım değerine dedi bakalım ne olacak hakkımızda hayırlsı olur inş.
İlk olduğu için çok korkuyorum canımCanı
cnm normal ben de yaşadım aynılarını endişe etme 5. Günümdeyim transferin
Cnm ben de 1 kez kullanıyorum birde bant kullanıyorum hepsi bukadarArkadaslar benim doktor transferden sonra sadece gunde bir kere olmak uzere crinone progestoron jel verdi. Bana az geldi, Sordum da ama bu yeterli dedi. Bakiyorum genelde herkes gunde iki yapiyor. Sizlerde nasildi?
progestorn fitil verdi gunde 3 kez.bide folikasit hap gunde 1Cnm ben de 1 kez kullanıyorum birde bant kullanıyorum hepsi bukadar
Canım bende günde iki kez yapiyorum sabah akşamArkadaslar benim doktor transferden sonra sadece gunde bir kere olmak uzere crinone progestoron jel verdi. Bana az geldi, Sordum da ama bu yeterli dedi. Bakiyorum genelde herkes gunde iki yapiyor. Sizlerde nasildi?
Ben günde iki kez yapiyom folik asitte iciyomprogestorn fitil verdi gunde 3 kez.bide folikasit hap gunde 1
Crinone jel sadece sabahları climara bant ve folik asit tabiki birde benim transferin 4.günü çatlatma iğnem vardıprogestorn fitil verdi gunde 3 kez.bide folikasit hap gunde 1
Crinone jel sadece sabahları climara bant ve folik asit tabiki birde benim transferin 4.günü çatlatma iğnem vardı
Ben günde iki kez yapiyom folik asitte iciyom
progestorn fitil verdi gunde 3 kez.bide folikasit hap gunde 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?