2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Hımm bklm benimki de kabul etmez sanmam arkım 32 yaşında ve 2düşüğü oldgu için iki tane koymuş hoş teki tuttu ama kısmet... artık gerisi Allahtan cnm kendine ii bakcan ananas ye :)
Canim ben vajinusmus olmama ragmen transferim cok rahat gecti ama benim doktorum harika bi insan herkes tedavinin cok agriki olmasindan bahsetmis ben azicik agri yasamadim progestan igne disinda.spekulum takiyolar sonra sterilize edip embriyoyu ince birseyle yerlestiriyolar ben hic hissetmedim bitince sasirdim:))

canım benim 3. gün embriyosuydu. gerçekten geç tutunma diye bi şey var mı ..? benim okuduğum yazılarda hep düşükle sonuçlanmış bende çok korkuyorum
3 . Günüyse bence biraz umutlanabilirsin 5.gün için düşük bi değer ama geç tutunan arkadaşlar olmuş değeri sonradan yükselen.2 gün sonra belli olur artık herşeyin hayırlısı canım çok emek veriyoruz Rabbim yüzünü güldürsün

Benimde transfer bugün yapıldı canım rabbim sonumuzu Hayır etsin inş emeklerimiz boşa gitmez

Canım benim biraz ağrım oldu böle ağır bir baskı hissettim

Benim üçüncü Gün embriyosuydu canım iyimi sence

Canım senin değerin yükseldimi merak ettim inş olumlu şeyler olur

Evet cnm hücre kümesi kenarlara yığılıyo bundan sonra ki aşama da organları oluşturacak ön boşlukların oluşması..sağlıkçıyım da biliyorum biraz
Ya benimde 5.gün embriyosu peki hamilelik hesaplamasıda ona göre mi oluyo nasıl oluyo bilemedim

Tabi tutarsa 5günden sonra sayıyorsun.. 5günlükken konuyo...transfer cmt olcak benim dr izin verirse iki blastokist mi koydursam hoş ikiz istemiorum ama şans artsın
Sen bilirsin canım hayırlısı olsun allah verdimi tektede olur dua et bol boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…