- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #1.561
Canim ben vajinusmus olmama ragmen transferim cok rahat gecti ama benim doktorum harika bi insan herkes tedavinin cok agriki olmasindan bahsetmis ben azicik agri yasamadim progestan igne disinda.spekulum takiyolar sonra sterilize edip embriyoyu ince birseyle yerlestiriyolar ben hic hissetmedim bitince sasirdim:))Hımm bklm benimki de kabul etmez sanmam arkım 32 yaşında ve 2düşüğü oldgu için iki tane koymuş hoş teki tuttu ama kısmet... artık gerisi Allahtan cnm kendine ii bakcan ananas ye :)
3 . Günüyse bence biraz umutlanabilirsin 5.gün için düşük bi değer ama geç tutunan arkadaşlar olmuş değeri sonradan yükselen.2 gün sonra belli olur artık herşeyin hayırlısı canım çok emek veriyoruz Rabbim yüzünü güldürsüncanım benim 3. gün embriyosuydu. gerçekten geç tutunma diye bi şey var mı ..? benim okuduğum yazılarda hep düşükle sonuçlanmış bende çok korkuyorum
Benimde transfer bugün yapıldı canım rabbim sonumuzu Hayır etsin inş emeklerimiz boşa gitmezherkese merhaba 26 mayısta opu oldum 21 yumurta alınmıştı. 15 tanesini döllediler 13 tane 1. kalite embiryom oluştu. 29 mayısta transferim gerçekleşti bugün 6. günüm heyecanla test günümü bekliyorum. ilk denemem . Allahım tüm isteyenlere nasip etsin sağlıkla mutlulukla inş .
Canım benim biraz ağrım oldu böle ağır bir baskı hissettimCanim ben vajinusmus olmama ragmen transferim cok rahat gecti ama benim doktorum harika bi insan herkes tedavinin cok agriki olmasindan bahsetmis ben azicik agri yasamadim progestan igne disinda.spekulum takiyolar sonra sterilize edip embriyoyu ince birseyle yerlestiriyolar ben hic hissetmedim bitince sasirdim:))
Benim üçüncü Gün embriyosuydu canım iyimi sence3 . Günüyse bence biraz umutlanabilirsin 5.gün için düşük bi değer ama geç tutunan arkadaşlar olmuş değeri sonradan yükselen.2 gün sonra belli olur artık herşeyin hayırlısı canım çok emek veriyoruz Rabbim yüzünü güldürsün
Benimde transfer bugün yapıldı canım rabbim sonumuzu Hayır etsin inş emeklerimiz boşa gitmez
Canım 12.gününse biraz düşük ama 2 ihtimali de düşünmek gerek kimyasal gebelik ihtimali de varBenim üçüncü Gün embriyosuydu canım iyimi sence
Hayırlısı olsın canım bebişin inş tutunur 5.güne blastokist mi deniyormusCumartesi transfer inşallah bi sıkıntı çıkmaz... bu kadar uğraştık benim 5. Gün blastokist konulacak kısmetse
Canım senin değerin yükseldimi merak ettim inş olumlu şeyler olurCanim ben vajinusmus olmama ragmen transferim cok rahat gecti ama benim doktorum harika bi insan herkes tedavinin cok agriki olmasindan bahsetmis ben azicik agri yasamadim progestan igne disinda.spekulum takiyolar sonra sterilize edip embriyoyu ince birseyle yerlestiriyolar ben hic hissetmedim bitince sasirdim:))
Yukseldi canim cok sukur ama hala tetikteyiz sevinemiyorum tam 15 de kese kontrolu var bakalim INSALLAH hayirlisiyla goruruz canim cok dua ettCanım senin değerin yükseldimi merak ettim inş olumlu şeyler olur
Ayy çok sevindim yükselcek inş eminimYukseldi canim cok sukur ama hala tetikteyiz sevinemiyorum tam 15 de kese kontrolu var bakalim INSALLAH hayirlisiyla goruruz canim cok dua ett
Evet cnm hücre kümesi kenarlara yığılıyo bundan sonra ki aşama da organları oluşturacak ön boşlukların oluşması..sağlıkçıyım da biliyorum birazHayırlısı olsın canım bebişin inş tutunur 5.güne blastokist mi deniyormus
Ya benimde 5.gün embriyosu peki hamilelik hesaplamasıda ona göre mi oluyo nasıl oluyo bilemedimEvet cnm hücre kümesi kenarlara yığılıyo bundan sonra ki aşama da organları oluşturacak ön boşlukların oluşması..sağlıkçıyım da biliyorum biraz
Tabi tutarsa 5günden sonra sayıyorsun.. 5günlükken konuyo...transfer cmt olcak benim dr izin verirse iki blastokist mi koydursam hoş ikiz istemiorum ama şans artsınYa benimde 5.gün embriyosu peki hamilelik hesaplamasıda ona göre mi oluyo nasıl oluyo bilemedim
Sen bilirsin canım hayırlısı olsun allah verdimi tektede olur dua et bol boşTabi tutarsa 5günden sonra sayıyorsun.. 5günlükken konuyo...transfer cmt olcak benim dr izin verirse iki blastokist mi koydursam hoş ikiz istemiorum ama şans artsın
Sen bilirsin canım hayırlısı olsun allah verdimi tektede olur dua et bol boş
Hayırlısı...senin tek mi tuttu? Nasıl geçiyo hamilelikSen bilirsin canım hayırlısı olsun allah verdimi tektede olur dua et bol boş
canım değerlerinin yükselmesine çok sevindim. hayırlısı olsunYukseldi canim cok sukur ama hala tetikteyiz sevinemiyorum tam 15 de kese kontrolu var bakalim INSALLAH hayirlisiyla goruruz canim cok dua ett
Canim ya ALLAH raZI olsun INSALLAH yukselir de buradan hepimiz bebislerimizi konusuruz sen nasilsin bulanti felan basladimi kalp atisi duydunuzmuAyy çok sevindim yükselcek inş eminim
Cok sagol canimmm:)) sen nasilsin nasil gidiyo:)))canım değerlerinin yükselmesine çok sevindim. hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?