- 31 Ekim 2014
- 252
- 254
- 48
- 46
- Konu Sahibi nefertiti27
-
Hemen kendine destek olacak birşeyler bul canım. MEsela bir diziye takıl veya, film izle.. Kitap oku.. Vs.. İyi görmedim seni...Bir de kendine özel bir takvim yapabilirsin. Mayısa kadar gün gün yazdığın, hedefinin de olduğu. VE her gün bitiminde geçen günü işaretle. İnan bu çok motive ediyor. Ayrıca her hafta, tartılma gününde verdiğin kiloyu da yazmak da çok hoş oluyor. Çünküüüüü motivasyonnn motivasyonnnnnnnnn düşmemeli.........benim iki gülük detoksum vardı, bitti, şimdi diyette daha 3. günümdeyim.. Zaman çabuk geçsin istiyorum.. yani günler aylar çabuk geçsin.. şuan geçmiyor gibi :)
Kızlaaaarrr acı ama bir site buldum.. Tek başınıza, yani bilgisayar ekranını kimsenin görmediği bir zamanda lütfen aşağıdaki siteyi inceleyin.
Obezitenin kararttığı hayatlar..
ACaip fotoğraflar var. Ay bakmak bile zor ama biz de böyle olmamak için Mayısa kadar gırtlağımızı tutalım...
tebrik ediyorum sizi harika bir başarı16 ekim 98,5
23 ekim 96,5
30 ekim 94
7 kasım 92
14 kasım 91
21 kasım 89,5
27 kasım 88
5 aralik 86,5
12 aralik 85
19 aralik 83,5
Efferim gız. Valla eyi kilo vermişsin. TEbrik ederim. Maaaaşallllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh..Bu başlığı görünce kesinlikle yazmalıyım dedimm :) Çünkü benimde hedefim mayıs 2015e kadar idealime ulaşmaaak
20 kasım 84,9
28 kasım 81,3
5 aralık 80,1
12 aralık 79,5
19 aralık 78
Birşeyle uğraşman süper. emin ol zamanla da bu yeme sistemine alışacaksın. Sen bile şaşıracaksın...kızlar aferin size ya.. ben de yazıcam ama ilk tartilmam yarın. bakalim ne gitmiş :) ciddi derecede az yiyorum ama acikmiyorum.. ama hala gözüm aç.. zamanla körelecek diye umuyorum gariban gariban :) ben de ugras buldum bu arada kendime. taki tasarım yapıyorum iş dışında, pilatese gidiyorum ve kitap okuyorum bol bol.. sizlerin hızına yetişmem lazım.. mesajları hep merakla bekliyorum.. :)
16 ekim 98,5
23 ekim 96,5
30 ekim 94
7 kasım 92
14 kasım 91
21 kasım 89,5
27 kasım 88
5 aralik 86,5
12 aralik 85
19 aralik 83,5
27 aralik 82,5
Mayısa kadar cillop gibi olma yoldaşlığı. Kalori diyetiyle günde bir kalori. Günlük en az 20 dk hareket...Nasıl bir yoldaşlıkdüşünüyorsunuz aranıza katılmak isterim
Hedefini makul tut ki daha rahat ulaşabilirsin. Bence iilk etapta aylık 4 kg verecekmiş gibi hesapla. Sonra bir ay mola. Yani günlük 2000 kalorili sonra tekrar kendine hedef koy biz öyle yapacağız.mrb..bende varım..mayısa kadar 25 değil 35 kilo vermek istiyoruuuuumm
yaza incecik bir şekilde girmek istiyorum allahıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?