- Konu Sahibi nefertiti27
-
bende katılmak isterimm..Elbettr.. Buyur gel... Hosgeldin
buyur canim.. Hosgeldin diyelim.sanabende katılmak isterimm..
16 ekim 98,5
23 ekim 96,5
30 ekim 94
7 kasım 92
14 kasım 91
21 kasım 89,5
27 kasım 88
Kolay gelsin kızlar sizi takip ediyorum başka topikte devam ediyorum.
bende kendime bir plan yaptım. Şuanda 89 kiloyum. 17 nisan benim doğum günüm ve tam 22 hafta var.hafta da 1 kilo hedef koydum kendime.... veee 67 ye düşecegim inşaallah....
inşallah herkes hedefine ulaşır kızlar.
Çıtır çıtır olursunuz
6 ay var... Kesinlikle hedefine ulaşabilirsin. Ayrıca diyetarkadasim.com da da yediklerini takip edip, hergün durumunu takip edebilirsin. Yediğin şeyleri girdikten sonra otomatik olarak o gün aldığın kaloriyi topluyor. Ona göre daha ne kadar hakkın kalmış net görebiliyorsun. Başarılar dilerim. GEç de osla MAyıs'ta cillop gibi bir hatun olmak en güzel doğum günü hediyen olur bbeebeeeemmHedeflerimiz neredeyse aynı seninle.. Ben de 30. yaş günüme zayıf girmek istiyorum dedim eşime.. 21 Nisan da benim doğum günüm.. Dal gibi olamasam da ogüne kadar 70kiloda olmak hedefim var.. o gün için bana yeterli olur diye düşünüyorum.. sonra mayıs sonuna kadar 65 olsam, benden kralı yok :)
Asra çığım istersen yaparsın. İnan diyet kelimesini duyunca tüyleri diken diken olan biriydim. Ayrıca abur cubur yemeye de bayılırım. Hele çikolata. Ama inan öyle zor değilmiş. Daha önce başlaadığım için pişmanım fakat daha sonrasına da bu işi bırakmadığım için kendimle gurur duyuyurum. Ben kalori hesabıyla kilo veriyorum. Günlük en az 20 dk lık bir egzersiz var. İSter oyun, ister yürü, ip atla ne istersen. Benim kalça, bacak, bel bölgesi çok fazla olduğu için youtube da LEslie Sansone var onu yapıyorum. Çok kısa sürede vücudu çok iyi çalıştırıyor. Tam olarak 1 Kasım başlangıç günüm. Ve tam olarak verdiğim kilo dün itibarıyla 7kg. Bu bile beni öyle motive etti ki. .Sen de asla bırakma. arada kaçamaklar olsa bile mazur gör kendini. Kaldığın yerden devam et........bende katılmak istiyorum inşallah devam ettirebilirim
Evet canim.. Bazıları birakti ama biz hala buralardayiz... Canim ben o kadar cok sey denedim ki... Inan en iyisi bana göre kalori hesabı... Once gunluk alman gereken kaloriyi hesapla.. Bunun icin diyetarkadasim.com a muhakkak uye ol canim.. Ve orada takibi cok daha güzel yapiyorsun... Sonra da su gercegi beynine altin harflerle yaz.. Her hafta 7000 kal eksik alirsan muhakkak bir kg verirsun...38 günde 7 kg vermis insanim bacimmmmm.. Bm Mesela heval06 da cok iyi verdi bu gidişle.. Yeter ki vazgeçme.. Bizden kopma canisiiiiiiBen de burada devam etmek istiyorum. Her sayfayı okudum. Çok enerjik başlanmış bazı arkadaslar pes etmiş.
25 yaşındayım 106 kilo 165 boy. Bugün başladım henüz. Yaza kısmets nişanım var ocak ayının ortasında da ankara da Memurluk için mülakatım var. Erkek ark Lada bilmem bu kaçıncı diyete girmem.. Bu sefer mahcup olmak istemiyorum sonuna kadar burdayım
Evet canim.. Bazıları birakti ama biz hala buralardayiz... Canim ben o kadar cok sey denedim ki... Inan en iyisi bana göre kalori hesabı... Once gunluk alman gereken kaloriyi hesapla.. Bunun icin diyetarkadasim.com a muhakkak uye ol canim.. Ve orada takibi cok daha güzel yapiyorsun... Sonra da su gercegi beynine altin harflerle yaz.. Her hafta 7000 kal eksik alirsan muhakkak bir kg verirsun...38 günde 7 kg vermis insanim bacimmmmm.. Bm Mesela heval06 da cok iyi verdi bu gidişle.. Yeter ki vazgeçme.. Bizden kopma canisiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?