- 31 Ekim 2014
- 252
- 254
- 48
- 46
- Konu Sahibi nefertiti27
-
dogru dedinnn... bende öyle dizginlenemez çekirdek sevdası vardı ki... evde varsa mutlaka yemeliyim ki eşimde bayılır... baktım olacak gibi degil aldım eve iki kilo kabak çekirdegi... yesin dursun sıskacık... kabak çekirdegini sevmemde... misssBir de evde patlamaya hazır bombalar varsa ya onları atalım ya da birilerinin ağzına tıkalım. Çünkü abur cubur evde durursa bir kriz anında istemsiz olarak saldıraylaşabiliriz. Ve çocuğumuza da bir şey alçaksak markete gidince istediğini alsın ve yesin.. Eve gelmesin aman.. Ayyyy yoksa kokusu bile baş döndürür..
Ohhooo sen o güzelliği görmüşsün. .Daha da görürsün janım benim.. Ama o "bazı sebepler" gibi benim de bir dönemim olmuştu. Ve 10 kilo vermişken tekrar fazlasıyla geri aldım... Fakat bunları düşünmeyelim..Haydi... Devam edelim durmak yok...Konun çok hoşuma gitti canım.
Ben de çok kararlı başlamış ve 9 kilo verip 94 kiloya düşmüştüm.
Ancak bazı sebeplerden diyeti ve sporu bırakınca 6 ay içinde geri aldım.
Dün tekrar başladım. Daha önce başardım yine başarabilirim.
hareketli koşulu olmasa kendim ettim kendim buldum olsun derdim... :)Kızlarrrr diyorum ki şöyle milli marşımız gibi olacak bir şarkı belirliyelim.. Hareketli olsun. .Bizim grubun şarkısı olsun ne dersiniz..
Ohhooo sen o güzelliği görmüşsün. .Daha da görürsün janım benim.. Ama o "bazı sebepler" gibi benim de bir dönemim olmuştu. Ve 10 kilo vermişken tekrar fazlasıyla geri aldım... Fakat bunları düşünmeyelim..Haydi... Devam edelim durmak yok...
Çok haklısın kriz anında evdeki bitene kadar gözüm doymuyorBir de evde patlamaya hazır bombalar varsa ya onları atalım ya da birilerinin ağzına tıkalım. Çünkü abur cubur evde durursa bir kriz anında istemsiz olarak saldıraylaşabiliriz. Ve çocuğumuza da bir şey alçaksak markete gidince istediğini alsın ve yesin.. Eve gelmesin aman.. Ayyyy yoksa kokusu bile baş döndürür..
enerjinize hayranım yaaa..bende başladım bugün hayırlısıyla diyete..mübarek gün bir dedün yedim aşureyi..kapattım artık kendimi her türlü tatlıya..hamur işine
17 ocak doğum günüm..ilk hedefim o zamana..asıl hedef yaza tabiikivalla artık depresyona giriyorum bu lanet kilolarım yüzünden..evden dışarı çıkmıyorum..o kadar özledimki mağaza mağaza dolaşmayı..günümün yarısını dışarda geçirmeyi..çok kapandım içime
Gızımmm gızımmm o aşureler başa bela.. Eğer dayanamıyorsan seni tahrik ediyorsa onu komşulara ver. Dağıt gitsin kız.. Yılmak yok. .Burçdaşım ben de oğlak burcuyum. doğum günlerimizde en güzel hediye k.çına tekme attığımız kilolarımız olacak.. Merak etme.. O gün gelecek.. O fıtı fıtı gezen çeçeronların arasında biz de kıyafet seçmek için salına salına gezeceğiz. yılmak yok.. Janısı..enerjinize hayranım yaaa..bende başladım bugün hayırlısıyla diyete..mübarek gün bir dedün yedim aşureyi..kapattım artık kendimi her türlü tatlıya..hamur işine
17 ocak doğum günüm..ilk hedefim o zamana..asıl hedef yaza tabiikivalla artık depresyona giriyorum bu lanet kilolarım yüzünden..evden dışarı çıkmıyorum..o kadar özledimki mağaza mağaza dolaşmayı..günümün yarısını dışarda geçirmeyi..çok kapandım içime
Bomba ki ne bomba.. 6 aya kadar süper bir ilerleme yapacağız. yolumuz uzun ama biletimiz de son durak yazıyoruz. Yani Mayıs 2015..6 ay var ve 6 aya kadar kimbilir kaç kilo vereceğiz. Kızlar sabredin 2015 yazına bomba gibi bir giriş yapalım.
nefertiti motivasyonumuzu binbeşyüz yaptın... bravo.....Gızımmm gızımmm o aşureler başa bela.. Eğer dayanamıyorsan seni tahrik ediyorsa onu komşulara ver. Dağıt gitsin kız.. Yılmak yok. .Burçdaşım ben de oğlak burcuyum. doğum günlerimizde en güzel hediye k.çına tekme attığımız kilolarımız olacak.. Merak etme.. O gün gelecek.. O fıtı fıtı gezen çeçeronların arasında biz de kıyafet seçmek için salına salına gezeceğiz. yılmak yok.. Janısı..
Tamam Cuma günü burada kilo bildirimi yapalım.. Herkesinkini de bir arada yazlaım.. Motivasyon olsun uhuuunefertiti motivasyonumuzu binbeşyüz yaptın... bravo.....
cumaya üç gün kaldı... telaştayım .... herkes duysun bilsin cuma 13:00 e kadar kilo bildirimi yapıyoruz burada...
Bir de evde patlamaya hazır bombalar varsa ya onları atalım ya da birilerinin ağzına tıkalım. Çünkü abur cubur evde durursa bir kriz anında istemsiz olarak saldıraylaşabiliriz. Ve çocuğumuza da bir şey alçaksak markete gidince istediğini alsın ve yesin.. Eve gelmesin aman.. Ayyyy yoksa kokusu bile baş döndürür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?