2015 NİSAN ANNELERİ ANKARADA HANGİ HASTANEDE DOĞUM YAPCAK?

hira2537

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
533
335
88
Arkadaslar ben Ankaradayım Ankarada olup hangi doktora gittiğimizi burada paylaşalım hangi hastane iyidir vs..

slm canım ben etlik lokman hekim e gidiyorum meltem hanıma.orda dogum yapmayı düsünüyorum.memnunum.

Bencde dogum icin hastane ariyorum. Devam ettigim doktor cok yogun ve ucreti oldukca pahali, dogumu onunla yapabilir miyim bilmiyorum. Hastane ve mumkunse o hastanede calisan dr tavsiyesine ihtiyacim var. Tamamlayici saglik sigortasi yaptiran arkadaslar bilgi verebilir mi?

anladim canim benimki muayene 60 tl.etlikteyim yakin diye gidiyorum bende.senin ucret ne kadar

bende yenimahalle de oturuyorum.turgut özal üniv.hastanesine gidiyorum.yrd.doç. dr yüksel onaran doktorum 80 tl ücreti ilk doğumda onunla oldu bu da inşallah onunla olucak..

bende yenimahalle de oturuyorum.turgut özal üniv.hastanesine gidiyorum.yrd.doç. dr yüksel onaran doktorum 80 tl ücreti ilk doğumda onunla oldu bu da inşallah onunla olucak..
slm canım o doktoru duydum.dogum ücreti ne kadarbiliyormusun.bide dısardan muayene olabiliyormuyuz ben cocuk olmadan önce ona gitmek için aramıstım sekreter takipli hastalarına bakıyor demişti randevu alamamıstım.

slm canım o doktoru duydum.dogum ücreti ne kadarbiliyormusun.bide dısardan muayene olabiliyormuyuz ben cocuk olmadan önce ona gitmek için aramıstım sekreter takipli hastalarına bakıyor demişti randevu alamamıstım.
Cnm ben 2008 de 1800 tl ödedim..o zamandan beri gidiyorum zaten ama ilk hamileligimdede 30.haftada başlamıştım ona takipli falan değildim yani şuan nedir bilmiyorum.takiplilerimi alıyor sadece bilemedim

Cnm ben 2008 de 1800 tl ödedim..o zamandan beri gidiyorum zaten ama ilk hamileligimdede 30.haftada başlamıştım ona takipli falan değildim yani şuan nedir bilmiyorum.takiplilerimi alıyor sadece bilemedim
anladım canım ben ayrıntılı ultrasona oraya gitmeyi düsünüyorum cd veriyolarmıs ve duvara ekranın yansıması oluyormus sanırım.ondan oraya gideyim diyorum.arkadas gitmiş 150 tl imiş.ozaman ögrenirim canım cok sagol

merhaba kızlar size bir sorum olcak 20.haftada ayrıntılı ulturason yapıolar ya 4.boyutlu değil mi çocuğun organları herşey normal mi bi sorun var mı diye bakılıo başka neler dahil içine bide özel lina kadın sağlığı hastanesinde 170 tl ayrıntılı ulturason başka doktor geliyormuş radyoloji odası mı ne o odada bakılıomus orasını cok anlamadım birde devlet hast. gitmeyi düşünüyorum kızlar ne kadardır ücreti?

canım kaçıncı haftanda gireceksin ayrıntılıya? bir de alabildin mi randevu 150 tl miymiş?

Cok guzel bir baslik olmus dusunenlerin eline saglik...
elvankentte oturuyorum ozel etimed hastanesine gidiyorum. Muayene ucreti 30 tl 'den yeni 60 tl'ye cikti. Doktorum emel hanim.hastanede banu hanim da cok hastasi olan ve bu civarda unlu bir doktordur.tavsiye ederim her ikisini de. hastane secerken yeni dogan acil unitesi olmasina ozen gosterdim. Sonucta her seyi dusunerek her sonuca karsi hazirlikli olmaliyiz diye dusunuyorum.

Selam kizlar e guzel bir konumuz varmis burada yahu :)
Valla arkadaşlar forumdan hatırlayan olur belki... biraz özel bir saglik durumum var. Ciğerlerim de bir rahatsızlık var. Benim durumumda olanlar hep hastanede de yatabiliyor cok rahat da geçirebiliyor... o yüzden doktorun o konudaki bilgisi riskli tecrübesi vs vs vs çok önemliydi bizim için. biz de deneyim ve tecrübesine güvenerek, balgat koru da, ümit korucuoğlu na emanet ettik kendimizi... tabi diğer özellere göre biraz pahalıya geliyor malesef.. ama iyi takip edilmem ileriki dönemler için çok önemli... allah da utandırmasın insallah.. şimdilik memnunum fiyatlar hariç :)

Ben de Gaziye gidiyorum. Doğum da bir aksilik çıkmazsa orda olur inşallah. Allah sağlık sıhhat versin hepimize ve bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…