2015 NİSAN ANNELERİ ANKARADA HANGİ HASTANEDE DOĞUM YAPCAK?

Idare eder super diyemem kotu hic diyemem.
Bende meltem hanimi dusunuyorum aslinda . Bende eryamanda oturuyorum. Koru iyi hos ama verigimiz paraya karsin ilgi yok sanki . Simdi gittiginiz hastaneden memnunmusunuz

Dogum icin kaca anlastiniz bir de balgat koru mu hangi hastane? Umarim cok memnun olursunuz hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz bebisinzi

Ben de akpol de nurten hanıma gidiyorum en başından beri ilgili çok memnunum doğumu da orda yapmayı düşünüyorum ama fiyatını sormadım bilen var mı acaba?

Herkese selam ben de Turgut Özal'a gidiyorum ancak doktorum eğitim için 6 ay izinli doktor degiştirdim beğenmedim içime sinen ne bir hastane ne de bir doktor bulabildim Koru Hastanesi Meltem Hanım'ı övmeyen yok ama fiyatlar nasıl sigorta vs bilgisi olan varsa beklemedeyim

Ben de Kavaklıdere'de Özel HRS Kadın Doğum Hastanesine gidiyorum kızlar. Herhangi bir değişiklik ihtiyacı hissetmezsem doğumu orada düşünüyorum. Doktorum cok iyi çünkü

Gectiniz mi bende umit hocaya gidiyorum sizin durumunuz nasil. Bende cok fazla ilgili olduklarini dusunmuyorum acikcasi cok kisa geciyor ultrasonlar. Napsam bilemiyirum basindayken degistirmek istiyorum.bende eryamandayim
eryaman özel hastanesi için bir arkadaşım sigorta yaptırmıştı çok da uyguna geldi bir araştır istersen. ben de koruya gidiyorum ama memnun değilim malesef. çok ters davranışla karşılaştım.

eryaman özel hastanesi için bir arkadaşım sigorta yaptırmıştı çok da uyguna geldi bir araştır istersen. ben de koruya gidiyorum ama memnun değilim malesef. çok ters davranışla karşılaştım.
ümit hocadamısın peki yoksa doktorun farklı mı ?

Mrb kızlar :)Bende Özel Akay hastanesine gidiyorum. Doktorum Op.Dr. Behice Başak hanım ve ben gayet memnunum.Çok ilgili bir bayan ve herşeyi teker teker anlatıyor. Eğer hala kararsız olanınız varsa kesinlikle doktorumu tavsiye ederim kesinlikleeee. :)

canim dr muayene ücreti ve doğum ücretini öğrenebilirmiyim

canım merhaba, ben bugün gittim ilk kez koruya, eşimin iş arkadaşlarından giden olmuş diye. ama bana ahmet özek hocayı tavsiye ettiler. bizim ki ilk kontroldü sadece ama çok iyi izlenim aldım. yeni gebeyim, mutluyuz inşallah sonuna kadar öyle gider :))

ben sincan koru askın bey cokta memnunum :)
cnm bnde askın beyın hastasıyım cokta memnunum eger musaıt oluursan dogumdan sonra dogum konusunda kı tutumu ve dogum anında kı doktor ve hemsırelerın davranısları hakkında bılgı verır mısın hatta sezeryan mı normal dogum mu tavsıye edıyo bn sordugumda daha cok var bun ları konusmak ıcın erken dıyo

Bende uzun arastirmalardan ve deneyimlerden sonra nihayet Turgut Ozal Hosdere binasinda Muberra Namli Kalem ile tanistim cok zarif ve bilgili diyebilirim muayene ucreti de uygun aslinda 100tl ve kesinlikle normal dogum yanlisi gecen hafta gittigmde korktugumu soyledim sezeryan kelimesi agzimdan cikacakken beni normale ikna etti diyebilirim tabi olasi durumlarda ztn kendisininde bildigim kadariyla kadin dogum merkezi var cayyolu civarinda tavsiye ederim Ayrica hastanede yenidogan uni vs hepsi var normal dogum 15000 sezeryan 2000tl

Vallahi sezeryanın s sini anMadi bana sorMadi bile arkadaşlar soruyor dediğimde normal olcak tabikide diyor ama doğuma hazırlık olarak muayene perşembe günü olacak o zaman konuşuruz sanırım haber veririm :)

Vallahi sezeryanın s sini anMadi bana sorMadi bile arkadaşlar soruyor dediğimde normal olcak tabikide diyor ama doğuma hazırlık olarak muayene perşembe günü olacak o zaman konuşuruz sanırım haber veririm :)
tmmdır haber beklıyo olacagım :)

Koru da yeni başlayan Mehmet Fırat Mutlu var daha önce Hrs deydi ona da gidebilirsin o da çok ilgili bir doktor

dogumu konustunuz mu doktorla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…