Bende meltem hanimi dusunuyorum aslinda . Bende eryamanda oturuyorum. Koru iyi hos ama verigimiz paraya karsin ilgi yok sanki . Simdi gittiginiz hastaneden memnunmusunuz
Benimkide sizinkiyle aynı şekilde oda fiyatı dahil şekildeBana 1500 arti oda fiyati demislerdi normal dogum icin.sizin neleri iceriyor?
Dogum icin kaca anlastiniz bir de balgat koru mu hangi hastane? Umarim cok memnun olursunuz hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz bebisinziBen vaz geçtim sincan a geçmekten sanırım. Benim doktorum melike özge hoca.. Geçenlerde acillik oldum, enfeksiyon sebebiyle çok ilgilendi. Meğer şimdiye kadar gebelik yolunda olduğu için yada bebek daha küçük diye çok fazla diyalog kuramamışız. Haftalar ilerledikçe ilgisi çok daha fazla arttı. Ultrason çok uzun sürüyor bizim ama en başından beri öyleydi hiç kısa kesmedi. Yüzünü görmeye falan çalışıyo mutlaka. Bir de doğum paketi aldık hastane den fiyat makul geldi. Zaten baya ilerledim artık. Devam edeyim diyorum ve içime de sindi baya
eryaman özel hastanesi için bir arkadaşım sigorta yaptırmıştı çok da uyguna geldi bir araştır istersen. ben de koruya gidiyorum ama memnun değilim malesef. çok ters davranışla karşılaştım.Gectiniz mi bende umit hocaya gidiyorum sizin durumunuz nasil. Bende cok fazla ilgili olduklarini dusunmuyorum acikcasi cok kisa geciyor ultrasonlar. Napsam bilemiyirum basindayken degistirmek istiyorum.bende eryamandayim
ümit hocadamısın peki yoksa doktorun farklı mı ?eryaman özel hastanesi için bir arkadaşım sigorta yaptırmıştı çok da uyguna geldi bir araştır istersen. ben de koruya gidiyorum ama memnun değilim malesef. çok ters davranışla karşılaştım.
canim dr muayene ücreti ve doğum ücretini öğrenebilirmiyimMrb kızlar :)Bende Özel Akay hastanesine gidiyorum. Doktorum Op.Dr. Behice Başak hanım ve ben gayet memnunum.Çok ilgili bir bayan ve herşeyi teker teker anlatıyor. Eğer hala kararsız olanınız varsa kesinlikle doktorumu tavsiye ederim kesinlikleeee. :)
canım merhaba, ben bugün gittim ilk kez koruya, eşimin iş arkadaşlarından giden olmuş diye. ama bana ahmet özek hocayı tavsiye ettiler. bizim ki ilk kontroldü sadece ama çok iyi izlenim aldım. yeni gebeyim, mutluyuz inşallah sonuna kadar öyle gider :))eryaman özel hastanesi için bir arkadaşım sigorta yaptırmıştı çok da uyguna geldi bir araştır istersen. ben de koruya gidiyorum ama memnun değilim malesef. çok ters davranışla karşılaştım.
cnm bnde askın beyın hastasıyım cokta memnunum eger musaıt oluursan dogumdan sonra dogum konusunda kı tutumu ve dogum anında kı doktor ve hemsırelerın davranısları hakkında bılgı verır mısın hatta sezeryan mı normal dogum mu tavsıye edıyo bn sordugumda daha cok var bun ları konusmak ıcın erken dıyoben sincan koru askın bey cokta memnunum :)
Vallahi sezeryanın s sini anMadi bana sorMadi bile arkadaşlar soruyor dediğimde normal olcak tabikide diyor ama doğuma hazırlık olarak muayene perşembe günü olacak o zaman konuşuruz sanırım haber veririm :)cnm bnde askın beyın hastasıyım cokta memnunum eger musaıt oluursan dogumdan sonra dogum konusunda kı tutumu ve dogum anında kı doktor ve hemsırelerın davranısları hakkında bılgı verır mısın hatta sezeryan mı normal dogum mu tavsıye edıyo bn sordugumda daha cok var bun ları konusmak ıcın erken dıyo
tmmdır haber beklıyo olacagım :)Vallahi sezeryanın s sini anMadi bana sorMadi bile arkadaşlar soruyor dediğimde normal olcak tabikide diyor ama doğuma hazırlık olarak muayene perşembe günü olacak o zaman konuşuruz sanırım haber veririm :)
canım merhaba, ben bugün gittim ilk kez koruya, eşimin iş arkadaşlarından giden olmuş diye. ama bana ahmet özek hocayı tavsiye ettiler. bizim ki ilk kontroldü sadece ama çok iyi izlenim aldım. yeni gebeyim, mutluyuz inşallah sonuna kadar öyle gider :))
dogumu konustunuz mu doktorla :)Vallahi sezeryanın s sini anMadi bana sorMadi bile arkadaşlar soruyor dediğimde normal olcak tabikide diyor ama doğuma hazırlık olarak muayene perşembe günü olacak o zaman konuşuruz sanırım haber veririm :)
Bir kaç kez sezeryan dedim ama Yoook normal dedi sadece nst ve USG baktı o kdr çocuk düz ters fln hiçbişey konuşmadık yarın yine gidiyorumdogumu konustunuz mu doktorla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?