2015 NİSAN ANNELERİ ANKARADA HANGİ HASTANEDE DOĞUM YAPCAK?

araştırma hastanelerinde asistanları araştırma görevlilerini doğuma sokuolarmış doğum yapan bi arkadaş birisi geliyor üstümü açıyor öbürü geliyor geri kapatıyor birisi gelio bişe sölüo öbürü sonra gelio tam tersini sölüo sinir oldum diye anlatıyordu odaya kimin girdiği belli değilmiş.

kızlar ankarada özele 60tl nin altında görünen var mı sadece cinsiyet için gitcem.

Ben sincan koru meltem hanima gidiyorum 77 tl muayene ayrintiliya aydan biri geliyormus 200 civarydi. Dogum da normal 1750 diye biliyorum. Keske herkes yazsa buraya da fikrimiz olsa.

BEN LİNA KADIN SAĞLIĞI HASTANESİNE GİGİYORUM YENİMAHALLEDE MUAYENE 60TL AYRINTILI USG 170 TL

kızlar ankarada özele 60tl nin altında görünen var mı sadece cinsiyet için gitcem.
Medicalpark acildi batikentte sskliya 35 tl aylin ayri oneririm ultrsson cihazlari yeni geldi yarin gidicem bakalim ben de kizçe mi emin olayim.

MERHABALAR Bende Şükran ÇAKMAK Muayahanesine gidiyorum. Lina tıp merkezinde çalışıyormuş daha önce şimdi tepe prime da kendi yerini açmış. Kaliteli bi hoca muayahane ücreti 200 diyor ama 150 yapıyor.. Ayrıntılı ultrasona gircem ona da 250 istedi ama ayrıntılı için uzman doktor gelip inceleyecekmiş.

Ben de 4 aydır araştırma yapıyorum kızlar. İlk önce lina ya gittim 10.haftaya kadar ama hiç memnun kalmadım çok ilgisizler bence. Şu An çukurambar koru ya gidiyorum iki aydır çok memnunum, çok nezih ve ilgili alakali bir yer ama çok pahalı. Sincan koruya geçmeyi düşünüyorum ayrıntılı dan sonra. Oradan da çok memnunlar gidenler ve çok daha ucuz. Bir de eryaman da oturuyorum hem yakın.

Canim linayi cok ovuyorlar ama ben de cidden begenmedim. Cok ilgisizler. Sanirim tup bebek ve asilama tedavisiyle ilgileniyorlar. Ben etimed hastanesine gidiyorum etimesgutun girisinde. Memnunum. Sincan korudan da pek memnun kalmamistim bir de cok pahali geldi bana.

Ben de eryamanda oturuyrum sincan korudan meltem hanimdan cok memnun herkes. Ben de memnundum ama medical parka gectim hastane daha luks daha uygun. Ama meltem hanimi ozluyorum bazen.

Ben de eryamanda oturuyrum sincan korudan meltem hanimdan cok memnun herkes. Ben de memnundum ama medical parka gectim hastane daha luks daha uygun. Ama meltem hanimi ozluyorum bazen.
Doğum ücretlerini araştırtınız mı? aslında koru bana da yakın.. şükran hoca çok pahalı ya doğumu

Medikal park daha pahalı olur diye düşünmüştüm ben hep. Çok kararsızım ya hala. Doğum ne kadarmış orada biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…