lokman hekimde elif terzi yemi sebahat turana mı gidiosun canım150 tl canım
canim meltem hanim benimkilokman hekimde elif terzi yemi sebahat turana mı gidiosun canım
lokman hekim etlik şubesine mi gidiosun?canim meltem hanim benimki
evet cnmlokman hekim etlik şubesine mi gidiosun?
Medicalpark acildi batikentte sskliya 35 tl aylin ayri oneririm ultrsson cihazlari yeni geldi yarin gidicem bakalim ben de kizçe mi emin olayim.kızlar ankarada özele 60tl nin altında görünen var mı sadece cinsiyet için gitcem.
Ben de 4 aydır araştırma yapıyorum kızlar. İlk önce lina ya gittim 10.haftaya kadar ama hiç memnun kalmadım çok ilgisizler bence. Şu An çukurambar koru ya gidiyorum iki aydır çok memnunum, çok nezih ve ilgili alakali bir yer ama çok pahalı. Sincan koruya geçmeyi düşünüyorum ayrıntılı dan sonra. Oradan da çok memnunlar gidenler ve çok daha ucuz. Bir de eryaman da oturuyorum hem yakın.
Ben de eryamanda oturuyrum sincan korudan meltem hanimdan cok memnun herkes. Ben de memnundum ama medical parka gectim hastane daha luks daha uygun. Ama meltem hanimi ozluyorum bazen.Ben de 4 aydır araştırma yapıyorum kızlar. İlk önce lina ya gittim 10.haftaya kadar ama hiç memnun kalmadım çok ilgisizler bence. Şu An çukurambar koru ya gidiyorum iki aydır çok memnunum, çok nezih ve ilgili alakali bir yer ama çok pahalı. Sincan koruya geçmeyi düşünüyorum ayrıntılı dan sonra. Oradan da çok memnunlar gidenler ve çok daha ucuz. Bir de eryaman da oturuyorum hem yakın.
Doğum ücretlerini araştırtınız mı? aslında koru bana da yakın.. şükran hoca çok pahalı ya doğumuBen de eryamanda oturuyrum sincan korudan meltem hanimdan cok memnun herkes. Ben de memnundum ama medical parka gectim hastane daha luks daha uygun. Ama meltem hanimi ozluyorum bazen.
Medikal park daha pahalı olur diye düşünmüştüm ben hep. Çok kararsızım ya hala. Doğum ne kadarmış orada biliyor musun?Ben de eryamanda oturuyrum sincan korudan meltem hanimdan cok memnun herkes. Ben de memnundum ama medical parka gectim hastane daha luks daha uygun. Ama meltem hanimi ozluyorum bazen.
Canım gittin mi turgut özala sonuçların nasıl çıktı..24 kasimda girecegim canim ozamanda 20 haftalik oluyoruz lokman hekimden aldim canim turgut ozaldanmi alsam diyorum kararsiz kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?