- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
yok canım oraya gitmedim lokman hekime gidecegimCanım gittin mi turgut özala sonuçların nasıl çıktı..
Gectiniz mi bende umit hocaya gidiyorum sizin durumunuz nasil. Bende cok fazla ilgili olduklarini dusunmuyorum acikcasi cok kisa geciyor ultrasonlar. Napsam bilemiyirum basindayken degistirmek istiyorum.bende eryamandayimBen de 4 aydır araştırma yapıyorum kızlar. İlk önce lina ya gittim 10.haftaya kadar ama hiç memnun kalmadım çok ilgisizler bence. Şu An çukurambar koru ya gidiyorum iki aydır çok memnunum, çok nezih ve ilgili alakali bir yer ama çok pahalı. Sincan koruya geçmeyi düşünüyorum ayrıntılı dan sonra. Oradan da çok memnunlar gidenler ve çok daha ucuz. Bir de eryaman da oturuyorum hem yakın.
Bende meltem hanimi dusunuyorum aslinda . Bende eryamanda oturuyorum. Koru iyi hos ama verigimiz paraya karsin ilgi yok sanki . Simdi gittiginiz hastaneden memnunmusunuzBen de eryamanda oturuyrum sincan korudan meltem hanimdan cok memnun herkes. Ben de memnundum ama medical parka gectim hastane daha luks daha uygun. Ama meltem hanimi ozluyorum bazen.
Selam kizlar e guzel bir konumuz varmis burada yahu :)
Valla arkadaşlar forumdan hatırlayan olur belki... biraz özel bir saglik durumum var. Ciğerlerim de bir rahatsızlık var. Benim durumumda olanlar hep hastanede de yatabiliyor cok rahat da geçirebiliyor... o yüzden doktorun o konudaki bilgisi riskli tecrübesi vs vs vs çok önemliydi bizim için. biz de deneyim ve tecrübesine güvenerek, balgat koru da, ümit korucuoğlu na emanet ettik kendimizi... tabi diğer özellere göre biraz pahalıya geliyor malesef.. ama iyi takip edilmem ileriki dönemler için çok önemli... allah da utandırmasın insallah.. şimdilik memnunum fiyatlar hariç :)
hala devam ediyormusunuz bende oraya gidiyorum ama bazi kararsizliklarim var . Sizee sorabilirmiyim
Bende ilk baslarda cok memnundum ama artik degilim sanki. Degistirmek istiyorum.esim iyi doktor ufak seylere takilma takibini o yapti diyor. Mesela giriyoruz. Bakiyor bebege tamam iyi saglikli diyor. Iki tane ultrason ciktisi veriyor sormak istediginiz birsey var mi diyor. Bu kadar . Tansiyonuma bakmiyor. Bebek hakkinda sadece iyi diyip geciyor vehic 4 boyut goruntu vermedi bu haftalara kadar boyle sonra mi ilgili . AnlamadimEvet hala devam ediyorum memnunum...
Tabi sorabilirsiniz...
Bende ilk baslarda cok memnundum ama artik degilim sanki. Degistirmek istiyorum.esim iyi doktor ufak seylere takilma takibini o yapti diyor. Mesela giriyoruz. Bakiyor bebege tamam iyi saglikli diyor. Iki tane ultrason ciktisi veriyor sormak istediginiz birsey var mi diyor. Bu kadar . Tansiyonuma bakmiyor. Bebek hakkinda sadece iyi diyip geciyor vehic 4 boyut goruntu vermedi bu haftalara kadar boyle sonra mi ilgili . Anlamadimherkes bebisini izleyip geliyor biz en fazla 3 dk kaliyoruz
Bu arada istersen değiştirmek için tam zamanı.. ama takibini hep onlar yaptıysa eşin de haklı tabi..Bende ilk baslarda cok memnundum ama artik degilim sanki. Degistirmek istiyorum.esim iyi doktor ufak seylere takilma takibini o yapti diyor. Mesela giriyoruz. Bakiyor bebege tamam iyi saglikli diyor. Iki tane ultrason ciktisi veriyor sormak istediginiz birsey var mi diyor. Bu kadar . Tansiyonuma bakmiyor. Bebek hakkinda sadece iyi diyip geciyor vehic 4 boyut goruntu vermedi bu haftalara kadar boyle sonra mi ilgili . Anlamadimherkes bebisini izleyip geliyor biz en fazla 3 dk kaliyoruz
bende ümit hocadayım kendim internetten araştırarak buldum hocayı .şimdi böyle soğuduğuma eşim bile üzülüyor. çok komik ama gece rüyama giriyor işte tipik yengeç burcu endişe telaş hiç bitmiyor. haklısın bende sorun hiç çıkmadı çok şükür belkide yoğunluktan dolayı böyle yapıyor. kafam çok karışık inşallah bu gidişimde herşey yoluna girer .Tatlim hangi doktora gidiyorsun?
Ben ümit beyin takibindeyim. Solda muayene vakitleri 20 25 dakika olarak ayarlı bildiğim kadarıyla.. ilk haftalarda 4 boyutlu vermiyor zaten. bu olmadığından degil ilk haftalarda zaten anlamı olmuyor. Detaylı ultrason dan sonra hep 4 boyutlu da gösteriyor ama..
Tansiyon ve tartmayi unutuyor olabilir. Hatırlatan sen olabilirsin.. bir de bu tip şeylere genelde şikayetlerine göre hareket ederler.. belki ondan da olmus olabilir. Ama girdiğim hiçbir muayene 3 dakika sürmedi açıkçası..
Her seferinde önden doktorla konustuk, bu hafta niye geldik ne yapılacak bir dahaki randevu ne zaman olacak vs vs... sonra da keyifle baktık.. ultrason da senin oldugun haftalarda çok uzun süre bakacak birşeyi olmuyor bebegin.. şimdiye göre söylüyorum bunu :) ama 4 boyutlu görmek istiyorum diyebilirsin belki... ya da aklına takılan soruları not al gitmeden... öyle yapiyorum ben hep
bizimde ilk başta konuşma oluyor ultrasonda çok kısa kalıyoruz. ben genelde soru sormuyorum zaten şikayetim varsa anlatıyorum bu kadarBu arada istersen değiştirmek için tam zamanı.. ama takibini hep onlar yaptıysa eşin de haklı tabi..
bende ümit hocadayım kendim internetten araştırarak buldum hocayı .şimdi böyle soğuduğuma eşim bile üzülüyor. çok komik ama gece rüyama giriyor işte tipik yengeç burcu endişe telaş hiç bitmiyor. haklısın bende sorun hiç çıkmadı çok şükür belkide yoğunluktan dolayı böyle yapıyor. kafam çok karışık inşallah bu gidişimde herşey yoluna girer .
Cok tesekkur ederim. Acaba sadece bana mi yapiyor dedim bir an. Demekki bu haftalarda normal. Degistirip pisman olursam kocami dusunemuyorum. Sizide mesgul ettim tesekkur ederim sizi takip edicem benden ondesiniz. Bilgi almak isterim gene cok tesekkur ederim tekrar.Rabbim saglicakla bebeginize kavustursunTatlim ben de yengeç burcuyum bu kadar sikinti yapma kendine..
İstersen bir dahaki randevuya kadar başka bir doktoru da dene aklında kalmaSın...
Ama şu anki gidişin normal görünüyor söylediğine göre..
Genel olarak ümit beyden gördüğüm, yoğun olsa da ilgilidir... ama anladığım kadarıyla sıkıntın sadece ultrasonda az kalmak.. ve bulunduğun haftaya göre normal..
İstersen bir dahaki sefere biraz daha bakabilir miyiz vs diyebilirsin.. anlayışla karşılar diye düşünüyorum
Cok tesekkur ederim. Acaba sadece bana mi yapiyor dedim bir an. Demekki bu haftalarda normal. Degistirip pisman olursam kocami dusunemuyorum. Sizide mesgul ettim tesekkur ederim sizi takip edicem benden ondesiniz. Bilgi almak isterim gene cok tesekkur ederim tekrar.Rabbim saglicakla bebeginize kavustursun
Ben vaz geçtim sincan a geçmekten sanırım. Benim doktorum melike özge hoca.. Geçenlerde acillik oldum, enfeksiyon sebebiyle çok ilgilendi. Meğer şimdiye kadar gebelik yolunda olduğu için yada bebek daha küçük diye çok fazla diyalog kuramamışız. Haftalar ilerledikçe ilgisi çok daha fazla arttı. Ultrason çok uzun sürüyor bizim ama en başından beri öyleydi hiç kısa kesmedi. Yüzünü görmeye falan çalışıyo mutlaka. Bir de doğum paketi aldık hastane den fiyat makul geldi. Zaten baya ilerledim artık. Devam edeyim diyorum ve içime de sindi bayaGectiniz mi bende umit hocaya gidiyorum sizin durumunuz nasil. Bende cok fazla ilgili olduklarini dusunmuyorum acikcasi cok kisa geciyor ultrasonlar. Napsam bilemiyirum basindayken degistirmek istiyorum.bende eryamandayim
Evet paketi bende duydum vok avantajli oldgunu hakkinizda hayirlisi olsun cok sevindim karar vermenize ;-)Ben vaz geçtim sincan a geçmekten sanırım. Benim doktorum melike özge hoca.. Geçenlerde acillik oldum, enfeksiyon sebebiyle çok ilgilendi. Meğer şimdiye kadar gebelik yolunda olduğu için yada bebek daha küçük diye çok fazla diyalog kuramamışız. Haftalar ilerledikçe ilgisi çok daha fazla arttı. Ultrason çok uzun sürüyor bizim ama en başından beri öyleydi hiç kısa kesmedi. Yüzünü görmeye falan çalışıyo mutlaka. Bir de doğum paketi aldık hastane den fiyat makul geldi. Zaten baya ilerledim artık. Devam edeyim diyorum ve içime de sindi baya
Bana 1500 arti oda fiyati demislerdi normal dogum icin.sizin neleri iceriyor?Medical parkda yapacağım normal doğum 1600 sezeryan 2000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?