Evet gördüm kendisini orda yeni başlamış ama duyduguma göre çok sık hastane değiştiriyormus. Ayrıca ben ahmet hoca dan çok memnunum, hatta bir arkadaşımda gebe başka bir doktoru vardı, Ahmet Özek hocaya gidecek oda beni dinletikten sonra :)Koru da yeni başlayan Mehmet Fırat Mutlu var daha önce Hrs deydi ona da gidebilirsin o da çok ilgili bir doktor
Konuştuk perşembe ye kadar düşünme sürem var normal diyor ok dersem çatı muayenesi yapılacak Hayır dersem sezeryan günü belirLicez kararsızim çokdogumu konustunuz mu doktorla :)
kızlar bir sigorta varmış. medical parkta da anlaşması vardı galiba. bir araştırın isterseniz.sigortanın ilgileri alakaları çok güzel.Ben de eryamanda oturuyrum sincan korudan meltem hanimdan cok memnun herkes. Ben de memnundum ama medical parka gectim hastane daha luks daha uygun. Ama meltem hanimi ozluyorum bazen.
ümit bey benim bir aradaşıma da böyle davrandı. kız en sonnunda dayanamadı. 3 dakika bakmaları için o kadar para veriliyor. çok daha ilgili doktorlar var. hastane de önemli tabi ama doktorlar yoğun diye bu kadr ilgisiz olmaları çok saçma .Bende ilk baslarda cok memnundum ama artik degilim sanki. Degistirmek istiyorum.esim iyi doktor ufak seylere takilma takibini o yapti diyor. Mesela giriyoruz. Bakiyor bebege tamam iyi saglikli diyor. Iki tane ultrason ciktisi veriyor sormak istediginiz birsey var mi diyor. Bu kadar . Tansiyonuma bakmiyor. Bebek hakkinda sadece iyi diyip geciyor vehic 4 boyut goruntu vermedi bu haftalara kadar boyle sonra mi ilgili . Anlamadimherkes bebisini izleyip geliyor biz en fazla 3 dk kaliyoruz
Merhaba, Meltem hanimda mi dogum yaptiniz? Memnun kaldınız mislm canım ben etlik lokman hekim e gidiyorum meltem hanıma.orda dogum yapmayı düsünüyorum.memnunum.
Memnun kaldim canim evet tavsiye ederim tabbikiMerhaba, Meltem hanimda mi dogum yaptiniz? Memnun kaldınız mi
Memnun kaldim canim evet tavsiye ederim tabbiki
ankaradaki 2016 nisan anneleri hangi hastanede doğumu düşünüyorsunuz
Normali destekliyor iciniz rahat bir sekilde gisebilirsinizNormal dogum mu oldu sizinki sezeryan mi?
Normal dogum icin uğraşıyor mu?
Su anda ankarada normal doğumu destekleyen cok az dr var malesef
Liv hospital guzel hastane cok memnunum doktorum prof. Doktor ali ergunBen Liv Hastanesi dusunuyorum. Doktorum orayla calisiyor.
Liv hospital guzel hastane cok memnunum doktorum prof. Doktor ali ergun
:) evet otel gibi,dogum yapmadan oncede odalarina bakdim cok guzel tertemiz.daha 23 haftalik bebeim dogum ins nisana.Ben daha hastaneden iceri girmedim :) onunden gecerken bakiyorum, otel gibi, guzel gorunuyor. Benim de doktorum tolga ecemis.
:) evet otel gibi,dogum yapmadan oncede odalarina bakdim cok guzel tertemiz.daha 23 haftalik bebeim dogum ins nisana.
:) ins bakalim simdiye kadar hicbir sorun yasamadim .dogum paketi aldinizmi.kac haftalik bebeginiz merak ettim.Benim de gectigimiz haftasonu bir arkadasim dogum yapti orada. Ziyarete gittim. Ilk defa gormus oldum:) Odalar falan da guzeldi. Rahat edecegiz insallah dogumda :)
:) ins bakalim simdiye kadar hicbir sorun yasamadim .dogum paketi aldinizmi.kac haftalik bebeginiz merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?