2015 NİSAN ANNELERİ ANKARADA HANGİ HASTANEDE DOĞUM YAPCAK?

Koru da yeni başlayan Mehmet Fırat Mutlu var daha önce Hrs deydi ona da gidebilirsin o da çok ilgili bir doktor
Evet gördüm kendisini orda yeni başlamış ama duyduguma göre çok sık hastane değiştiriyormus. Ayrıca ben ahmet hoca dan çok memnunum, hatta bir arkadaşımda gebe başka bir doktoru vardı, Ahmet Özek hocaya gidecek oda beni dinletikten sonra :)

bnce sıkıntın yoksa normal olsun hemen ılgılmenırsın bebişinle :)

ankaradaki 2016 nisan anneleri hangi hastanede doğumu düşünüyorsunuz

Ben de eryamanda oturuyrum sincan korudan meltem hanimdan cok memnun herkes. Ben de memnundum ama medical parka gectim hastane daha luks daha uygun. Ama meltem hanimi ozluyorum bazen.
kızlar bir sigorta varmış. medical parkta da anlaşması vardı galiba. bir araştırın isterseniz.sigortanın ilgileri alakaları çok güzel.

ümit bey benim bir aradaşıma da böyle davrandı. kız en sonnunda dayanamadı. 3 dakika bakmaları için o kadar para veriliyor. çok daha ilgili doktorlar var. hastane de önemli tabi ama doktorlar yoğun diye bu kadr ilgisiz olmaları çok saçma .

ben çok tavsiye dinlemyorum. birine iyi diyen öteki kötü diyor. koru meltemdeydim, meltem gitti, özele muayene de asla düşünmyrom. koru sincan'da aşka doktor arıyorum...

Benim de gectigimiz haftasonu bir arkadasim dogum yapti orada. Ziyarete gittim. Ilk defa gormus oldum:) Odalar falan da guzeldi. Rahat edecegiz insallah dogumda :)
:) ins bakalim simdiye kadar hicbir sorun yasamadim .dogum paketi aldinizmi.kac haftalik bebeginiz merak ettim.

:) ins bakalim simdiye kadar hicbir sorun yasamadim .dogum paketi aldinizmi.kac haftalik bebeginiz merak ettim.

Yok almadim. Ben zaten Tolga Bey'in ozel muayenesine gidiyorum. Sadece dogumu Liv'de yapacagim. 25 hafta bitti, 26. Haftanin icindeyim. Kismetse Mart sonu ya da Nisan basi bekliyoruz bebegi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…