2015 nisan anneleri izmirde hangi hastenede doğum yapacak?

pembesim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
197
48
103
arkadaşlar burada toplanalım fikir alışverişlerinde bulunalım isterim. ben tınaztepede doğum yapacağım bi aksilik olmazsa.

aaa çok sevindim aynı hastaneden olmamıza:) aylin barbaros doktorum sizinki?
Aylin hanim çok iyi bir doktor benim yengem in doğumunu o yapmıştı ama benim doktorum Gülçin hanim inşallah allah bir avazda kurtarır hepimizi normal mi sezaryen mi istiyorsun canım

Amin canim insallah.Gulcin hanim da cok iyi diye biliyorum, ilk basta medical parkta calisiyordu hatta.ilk dogumum olacak suan icin normal olsun istiyorum ama durumlar neyi gosterir hic bilmiyorum:)aramizda pek fark da yokmus:)

Amin canim insallah.Gulcin hanim da cok iyi diye biliyorum, ilk basta medical parkta calisiyordu hatta.ilk dogumum olacak suan icin normal olsun istiyorum ama durumlar neyi gosterir hic bilmiyorum:)aramizda pek fark da yokmus:)
evet aslında fazla fark yok aslında inşallah normal olur ama nasip tabi bebişler iyi olsun da gerisi önemli değil :KK45::KK45:

Ben de kordon kadin doğuma gidiyorum hayat hastanesi ile anlasmaliymis nasipse orda olucak
hayat hastanesi içinde iyi diyorlar fiyatları nasıl canım?

Ben Çınarlı ile Egepol arasında kalıyorum.
benim birçok arkadaşım egepolde yaptılar hatta yakın arkadaşımın doktoru cem beydi memnunlar yani :)

benim doktorumda Erdal bey. şu an için çok memnunum. ekibi de çok sevecen, güzel geçiyor randevularımız.
senin adına çok sevindim canım hayırlısı inşallah hep öyle devam eder :)

Bende çınarlı da yapmayı düşünüyorum doktorum da o hastanenin doktoru bakalım hayırlısı nisan 12 gibi doğum görünüyor :)
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) orada fiyatlar nasıl ki? ben hala soramadım aslında

benim birçok arkadaşım egepolde yaptılar hatta yakın arkadaşımın doktoru cem beydi memnunlar yani :)

allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) orada fiyatlar nasıl ki? ben hala soramadım aslında

Bildiğim kadarıyla 2000 tl doktor hastanede 500 ile 700 arası diye bir rakam duydum
bana da çok fazla geldi fiyat. bu arada güldeniz erdoğan arkadaşım tınaztepede fiyatlar nasıl bi bilgin varmı?ben henüz konuşmadım doktorla fiyatları

bana da çok fazla geldi fiyat. bu arada güldeniz erdoğan arkadaşım tınaztepede fiyatlar nasıl bi bilgin varmı?ben henüz konuşmadım doktorla fiyatları
canım benim haftaya kontrol gidince soracağım öğrenince de yazarım buradan... ama o kadar değil diye biliyorum ben sanırım normal doğum 1250 ve üzeri civarıydı sezeryan 2000 ve üzeri diye biliyorum...

eğer öyleyse sezeryan fiyatı da çok fazlaymış:( haftaya öğrenince yazmayı unutma:) haftaya cinsiyeti mi öğreniceksin.ben 12. haftada gittiğimde kız gibi demişti aylin:)

Fiyati da uygun doktor hastane masrafi 1300 tl gayet iyi bence

eğer öyleyse sezeryan fiyatı da çok fazlaymış:KK43: haftaya öğrenince yazmayı unutma:) haftaya cinsiyeti mi öğreniceksin.ben 12. haftada gittiğimde kız gibi demişti aylin:)
3lü tarama için gideceğim canım inşallah cinsiyetini de öğrenmeyi umuyorum bize de gülçin hanım kıza benziyo dedi prensesler mi geliyo ki acaba :KK68::KK68:

Back
X