• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

HAYIRLI OLSUNN CNMM GÖZÜN AYDIN ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN :) BENDE TİROİD HASTASIYIM ŞUANDA BNMDE 3 LERDE GEZİNİYOR BEN LEVOTİRON 75 LİK KULLANIYORUM:KK43: HAPA BAŞLAMIŞSINYA ÇABUK DÜŞER MERAK ETME BEN3 AYDA 35LERDEN 3E DÜŞÜRDÜM :)

ya tiroitin gebelikle ilgisi var mıdır acaba? yani gebelikte yükselmesi gibi birşey var mı acaba?
ben de erken gebelik belirtileri yaşadım.. yani gecikme olmadan daha aşırı mide bulantısı baş dönmesi vardı. başka da bir şikayetim yoktu yani.. sonra gebelik çıkmadı (meğersem tazeymiş daha :KK48:) ama tsh çok yüksek çıktı (7,98). endokrine gönderdi hemen beni, eski tahlillerde de 4 civarı ve gebelik istiyorum diye ilaca başladı hemen.. öncesinde hiç öyle bir problemim olmamıştı yani.. neyse ama, bu hafta bakıldı işte, 1,9 gibi birşey çıktı.
ama endokrin doktoru bana "gebelikte en yüksek 2 olmasını isteriz" demişti o zamanlar. ilaca da devam ediyorum

Kızlar mide bulantısı için gazoz içen var mı günde 1 tane zararsız diyorlar ama emin olamadım dr a falan soran var mı:KK51:
Ben maden suyu içiyorum günde 1-2 tane. Tansiyonu yükseltebileceğinden dikkatli içmek lazım ama ben içine limon sıkıyor, zaten tansiyonu düşük hep :)

Canim ben adtarihlerde şimdilik metroyu düşğ üyorum evet suan tarsustayim. Ilk dogumumu metroda yaptım. Doktorum özgür kayaselcuk tu. Ama o emekli olmuş artık. Doğum için Adanaya gidersen bide gül hanim var orda ben onuda sevmiştim. Forumlarda ki yorumlarda da hep ortadogu nun doktorlarıni oluyorlar. Ben tarsusta medical park hastanesine gidiyorum.doktorum Nihal erdogan
2 hafta sonra tekrar kontrole gidecektim adanada olacagım için o tarihlerde şimdilik metroyu düşünüyorum bakalımzaten 1 kere ancak gidebilirim Allah nasip ederse artık mart ayınada doğum için adanaya gelirim 1ay önceden. İnşallah o günleri görürüz

Ben maden suyu içiyorum günde 1-2 tane. Tansiyonu yükseltebileceğinden dikkatli içmek lazım ama ben içine limon sıkıyor, zaten tansiyonu düşük hep :)
Ben de içiyorum aslında ama o pek kesmiyor bulantımı elma yiyorum o da kesmiyor bi ara azalmıştı şimdi yine hissedilir derecede arttı çözüm arıyorum kendime :)

Selamlarrr bende varim bu topigi bulduguma sevindim. Allah hepimize evlatlarimizi aaglikla kucagimiza almayi nasip etsin ben bu temmuzun uguruna inaniyorum :nazar::KK46::nazar:

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kizzlar bunlara bakmak ister misiniz? Daha bir çok model mevcut isteyen olursa yardimci olabilirim :*

Eklentiler

• img1409214456700.webp
    img1409214456700.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 47
  • img1409215010814.webp
    img1409215010814.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 35
Kizlar hamileligimi öğrendiğimde 86 kiloydum simdi tartildigumda 83,4 kiloyum bu beni çok korkutuyor bebisimin sagligi iyi değil diye dunde kalp atisini çok net ayirt edemedim demişti doktor hepiniz kilo aliyorsunuz ben niye veriyorum
Ben geçen haftaya göre 86.6dan 87.4e çıktım gerçi (idrara sıkışık olabilmek için 1 şişe su icmistim) vermem gerekiyordu. Doktor versen iyi olur dedi al diyen yok şuan yani içini ferah tut bulantı ve strestendir. Ne güzel işte. :)

Ben geçen haftaya göre 86.6dan 87.4e çıktım gerçi (idrara sıkışık olabilmek için 1 şişe su icmistim) vermem gerekiyordu. Doktor versen iyi olur dedi al diyen yok şuan yani içini ferah tut bulantı ve strestendir. Ne güzel işte. :)
Ben bebisin kalp atislarini duymayinca evham yaptim cnm bebegin kesesi24 mm olmuş onu biliyorum ama bebek ne kadar olduğunu ultrason fotografinda göremedim

Kızlar bende bulantı çok hafif kusma vs de yok ama çok şiddetli kasık ağrılarım var özellikle sol doktora gittim bugün herşey normal hamileliliğin ilk zamanlarında olur böyle endişelenme dedi bu sıkıntıyı yaşayan var mı ?

Ben bebisin kalp atislarini duymayinca evham yaptim cnm bebegin kesesi24 mm olmuş onu biliyorum ama bebek ne kadar olduğunu ultrason fotografinda göremedim
Yine aynı doktora mı gittin yoksa ? Ben bugün kalp atışını gördüm. Senin geç döllenme de olabilir kuzum ya da o doktorun makinesi iyi değil mi ki? Vajinal ultrason yaptır istersen başka bir doktora için rahat etsin.:KK51:

Kızlar bende bulantı çok hafif kusma vs de yok ama çok şiddetli kasık ağrılarım var özellikle sol doktora gittim bugün herşey normal hamileliliğin ilk zamanlarında olur böyle endişelenme dedi bu sıkıntıyı yaşayan var mı ?
Canım bende de vardı ama 7.haftadan sonra azaldı artık eskisi kadar ağrım olmuyor ama bulantı arttı onun yerine. Arada sadece kasıklarıma sancı giriyor o da geçiyor sonra şimdi ağrıması normal rahim genişliyormuş çünkü

Aynen bende aşırı bulantı veya kusma yok az biraz tiksinmeler başladı kasık ağrısı sıkıntı tam da solda. Doktorun cümlesi bile aynı. No problem endiselenme.

Yine aynı doktora mı gittin yoksa ? Ben bugün kalp atışını gördüm. Senin geç döllenme de olabilir kuzum ya da o doktorun makinesi iyi değil mi ki? Vajinal ultrason yaptır istersen başka bir doktora için rahat etsin.:KK51:
ayni doktora gitmesin cnm bu doktor baya tatil biriydi ultrason un iyi olmadigini söyledi haftaya idrara skisik gel dedi cnm alttan bakmaya yanasmadi cnm bende cekindim acikcasi kese büyümüş ama bebis hakkinda bi fikrim yok o_O:KK61:

ayni doktora gitmesin cnm bu doktor baya tatil biriydi ultrason un iyi olmadigini söyledi haftaya idrara skisik gel dedi cnm alttan bakmaya yanasmadi cnm bende cekindim acikcasi kese büyümüş ama bebis hakkinda bi fikrim yok o_O:KK61:
Doktor demiş ya işte iyi değil diye hem idrara sıkışık gitmek bu haftalarda çok farkediyor kızıcam efsax ama, aaa çocuğu stres topu yaptın. Iyi senaryolar kur kafanda. Hepimiz birbirimizi pozitif etkileyelim negatif değil. :KK19:

Doktor demiş ya işte iyi değil diye hem idrara sıkışık gitmek bu haftalarda çok farkediyor kızıcam efsax ama, aaa çocuğu stres topu yaptın. Iyi senaryolar kur kafanda. Hepimiz birbirimizi pozitif etkileyelim negatif değil. :KK19:
Haftaya kadar nasip edicem bakalim canm sorma cnm ya çok strese soktum kendimi kizmakta haklisin

Sıcak basması bende de var ayaklarım yanıyor.Geçen ayaklarımı legene soktum soğuk su doldurup.Benim kasık ağrımda sağda hatta sağ tarafıma yatamıyorum.Birde sürekli oturduğum için popo kemiğim pöçüm ağrıyor.İşyerinde merkezi sistem klima var.Eskiden üşüyorum diye yelek giyiyordum.Şimdide biraz daha soğusa diyorum.Bulantı sorunum yok çok şükür.Ama miğrenim çok ağır tutunca midemde ne varsa boşalıyor.Ama bu eskiden de böyleydi.Çok yorgunum uykum var ama gece enaz 3kez çişe kalkıyorum.Tam sabaha karşı uyuyim diyorum.Alarm çalıyor.TSH için ilaç içmeye kalkıyorum.Oy tatlı telaşlar.Böyle böyle günler geçiyor inşallah.Şurda ne kaldı ki 6,5-7 ay yani :nazar::KK49:

Sıcak basması bende de var ayaklarım yanıyor.Geçen ayaklarımı legene soktum soğuk su doldurup.Benim kasık ağrımda sağda hatta sağ tarafıma yatamıyorum.Birde sürekli oturduğum için popo kemiğim pöçüm ağrıyor.İşyerinde merkezi sistem klima var.Eskiden üşüyorum diye yelek giyiyordum.Şimdide biraz daha soğusa diyorum.Bulantı sorunum yok çok şükür.Ama miğrenim çok ağır tutunca midemde ne varsa boşalıyor.Ama bu eskiden de böyleydi.Çok yorgunum uykum var ama gece enaz 3kez çişe kalkıyorum.Tam sabaha karşı uyuyim diyorum.Alarm çalıyor.TSH için ilaç içmeye kalkıyorum.Oy tatlı telaşlar.Böyle böyle günler geçiyor inşallah.Şurda ne kaldı ki 6,5-7 ay yani :nazar::KK49:
Benim takvimde 8.5 ay kaldı yazıyor :KK17:genede tatlı telaşlar.Böyle Rabbim daha büyük dert vermesin. Ben D3 sürekli midem bulanmasına ve Karnım dolu olmasina rağmen buz gibi bişeyler içmek istiyorum. Içlek içmek daha çok içmek sonra bi bulantı bastırıyor cikarmamak için kafam havada geziyorum:KK70:

Haftaya kadar nasip edicem bakalim canm sorma cnm ya çok strese soktum kendimi kizmakta haklisin
Bişey sormam sen zaten kalp atislarini önceki kontrolünde görmüştün di mi? Karnında sis olduğu için tam görülmemiş olabilir. Kese 20 mm olmadan karindan net gorulmuyormus

Back
X