Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar Dr dan geldim, kızımın hareketleri azaldı. Dr beslenemiyo kilo almıyor aç olduğu için fazla hareket etmiyor dedi.
açıklık üç santim olmuş dünden beri pembe akıntım var ama normali bekleyemiycez cuma günü ne kadar gelmezse cuma sabah 11:30 sezeryan. artik saglicakla gelsinde kızım ne yapalım sezeryan olsun
kordonda direnç oluştu, üç haftadır kilo almıyor, önceden hep haftasından ilerideydi,artik iki hafta geri çıkıyor. artik birşey olacak diye korkmaktan Yoruldum ve ne kadar dirensemde bugün sezeryani kabul ettimAç kaldığı için mi sezeryan olucaksın?
Gozunaydin Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah ben doguma gidisi cok merak ediyorum sizin nasil oldu acaba sanciyla mi gittiniz suyun mu geldi yani baslangic asamasini merak ediyorum firsatin olunca yazarsan sevinirimKızlar çok şükür bende doğum yaptım pazar öğlen 1 4 te bebeğinin suratına gördüm dünyalar benim oldu bu sancılı süreçte yanımda olan bütün forum arkadaşlarım iyiki varsınız birbirimize burdan destek olmadan bu 9 ay geçmek bilmezdi doğum yapan arkadaslar hepnizin bebegini Allah analı babalı buyutsun inşallah doğum bekleyenlere epidural normal doğum yaptım öneririm muhteşem bir tecrübe ydi hiç korkmayın doğum hikayemi en kisa zamanda paylaşım yapacağım bide 3 günlük olduk bgun farkettm u çok sararmış kuzum annem şekerli su verelim diyor veren var mı? Ölçüsü ne? Bir fincan su hazırladım yarım çay kaşığı şeker attım nasıl sizce daha vermedim siz ne yaptınız ?
Canim benim hayirlisi buymus demek ki. Saglikla al kucagina insallah bebegini.kordonda direnç oluştu, üç haftadır kilo almıyor, önceden hep haftasından ilerideydi,artik iki hafta geri çıkıyor. artik birşey olacak diye korkmaktan Yoruldum ve ne kadar dirensemde bugün sezeryani kabul ettim
selam kızlar, elinde hacışeriften indirim kodu olan var mı? varsa özelden mesaj atabilir
mii?
Kızlar yardımmmm ! Bugün sabahtan bebeğim hiç hareket etmedi zorla durtunce falan 2 3 kere hareket etti doktoru aradım yeri daralıyor normal merak etme dedi. Akşam 6 dan sonra cildirdi sanki devamli kasilmalar var yani biyere toplanıyo kalıyo sonra geçiyo ağrı yok ama arada sanki ters biyere dokunmuş içerde gibi anlık keskin ağrılar giriyordu. saat 10 gibi de akıntı başladı yoktu normalde bu kadar normalden daha fazla akıntı şeffaf su gibi. Tuvaletim geldi diyorum koşa koşa gidiyorum hiçbişey yok vajinaya ağrı giriyo geçiyo 5 dk sonra yine tuvaletim geldi diyorum ama yapamıyorum bi türlü fitil kullanıyorum bitmek üzere enfeksiyon olucagini sanmam ama devamli tuvaletim var gibi hissediyorum ve kesik kesik anlık ağrı oluyo. Noluyo acaba bişey mi oluyo bebek çok hareketli
canım benimde anlattığın gibi ama bişey yok bekliyormKızlar yardımmmm ! Bugün sabahtan bebeğim hiç hareket etmedi zorla durtunce falan 2 3 kere hareket etti doktoru aradım yeri daralıyor normal merak etme dedi. Akşam 6 dan sonra cildirdi sanki devamli kasilmalar var yani biyere toplanıyo kalıyo sonra geçiyo ağrı yok ama arada sanki ters biyere dokunmuş içerde gibi anlık keskin ağrılar giriyordu. saat 10 gibi de akıntı başladı yoktu normalde bu kadar normalden daha fazla akıntı şeffaf su gibi. Tuvaletim geldi diyorum koşa koşa gidiyorum hiçbişey yok vajinaya ağrı giriyo geçiyo 5 dk sonra yine tuvaletim geldi diyorum ama yapamıyorum bi türlü fitil kullanıyorum bitmek üzere enfeksiyon olucagini sanmam ama devamli tuvaletim var gibi hissediyorum ve kesik kesik anlık ağrı oluyo. Noluyo acaba bişey mi oluyo bebek çok hareketli
Gozunaydin canm saglikla gelmis ya onemli olanda o zaten Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insKızlar hepinize çok teşekkğr ederim kızımda bende iyiyiz çok şükür. Spinal olacaktım ancak yapamadılar o yüzden genel anestezi oldum kızımı doğduğunda göremedim ama kısmet böyleymiş. Allah doğurmayan arkadaşalra da kolay doğumlar nasip etsin
Masallah ikinizedeKizim 22 gunluk oldu. Kuşum iyi cok sukur. Arada gaz krizi tutuyor. Goguslerim cok yara olmustu su aN cok hassas cok aciyo. Evde yalniz oldugum icin cok yoruluyorum bebek uyudugu anda yemek yap is yap. Bitiyorum. Ama kusumun bi gulusu hersey e bedel. Dogum yapan herkes i tebrik ediyorum. Bol sağlık hepimize
Emzirebiliomusn arkadssım benim bebegğim 6 günlük oldu doğru dürüst emziremedim acıdan ilk gün normaldi sonra fenalaştı yarayı geçiremirm sütümde tam dolu dolu gelmedi napıcamı şaşırmıs durumdayım sağıp veriorum göğüsümü unutursa die korkuorumKizim 22 gunluk oldu. Kuşum iyi cok sukur. Arada gaz krizi tutuyor. Goguslerim cok yara olmustu su aN cok hassas cok aciyo. Evde yalniz oldugum icin cok yoruluyorum bebek uyudugu anda yemek yap is yap. Bitiyorum. Ama kusumun bi gulusu hersey e bedel. Dogum yapan herkes i tebrik ediyorum. Bol sağlık hepimize
Zaten senle biz bi doguramadik suyumuzda aynı gidiyo :) en son ikimiz dogurucaz galibacanım benimde anlattığın gibi ama bişey yok bekliyorm