2015 Nisan Anneleri

bir de netten bebek bezi alan arkadaşlar, gittigidiyordan sipariş veren var mıydı, memnun kaldınız mı?

kızlar Dr dan geldim, kızımın hareketleri azaldı. Dr beslenemiyo kilo almıyor aç olduğu için fazla hareket etmiyor dedi.
açıklık üç santim olmuş dünden beri pembe akıntım var ama normali bekleyemiycez cuma günü ne kadar gelmezse cuma sabah 11:30 sezeryan. artik saglicakla gelsinde kızım ne yapalım sezeryan olsun

Aç kaldığı için mi sezeryan olucaksın?

Selam kızlarrrr bugün Oğlumu kucağıma alalı 17 gün oldu bütün Dünyam oğlum oldu bakmaya doyamıyorumm fırsat bulup pek giremiyorum geçmişi okuyamadım tüm doğuran Arkadaşlara hayırlı olsun ve bekleyen arkadaşlarda inş hayırlısıyla kucaklarına alsınlar çok çok güzel bir duyguymuş hepinizi öpüyoruzz

Bunlar bizim hastaneden hatıralarımız:KK46:o kadar hazırlıklar heyecanlar zaman öyle çabuk geçiyor ki şimdi geriye dönüp resimlere baktığımda inanamıyorum oğlum artık kucağımda mis kokulum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 140
  • image.webp
    image.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 122
  • image.webp
    image.webp
    26 KB · Görüntüleme: 122
Aç kaldığı için mi sezeryan olucaksın?
kordonda direnç oluştu, üç haftadır kilo almıyor, önceden hep haftasından ilerideydi,artik iki hafta geri çıkıyor. artik birşey olacak diye korkmaktan Yoruldum ve ne kadar dirensemde bugün sezeryani kabul ettim

Kızlar çok şükür bende doğum yaptım pazar öğlen 1 4 te bebeğinin suratına gördüm dünyalar benim oldu bu sancılı süreçte yanımda olan bütün forum arkadaşlarım iyiki varsınız birbirimize burdan destek olmadan bu 9 ay geçmek bilmezdi doğum yapan arkadaslar hepnizin bebegini Allah analı babalı buyutsun inşallah doğum bekleyenlere epidural normal doğum yaptım öneririm muhteşem bir tecrübe ydi hiç korkmayın doğum hikayemi en kisa zamanda paylaşım yapacağım bide 3 günlük olduk bgun farkettm u çok sararmış kuzum annem şekerli su verelim diyor veren var mı? Ölçüsü ne? Bir fincan su hazırladım yarım çay kaşığı şeker attım nasıl sizce daha vermedim siz ne yaptınız ?
Gozunaydin Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah ben doguma gidisi cok merak ediyorum sizin nasil oldu acaba sanciyla mi gittiniz suyun mu geldi yani baslangic asamasini merak ediyorum firsatin olunca yazarsan sevinirim

kordonda direnç oluştu, üç haftadır kilo almıyor, önceden hep haftasından ilerideydi,artik iki hafta geri çıkıyor. artik birşey olacak diye korkmaktan Yoruldum ve ne kadar dirensemde bugün sezeryani kabul ettim
Canim benim hayirlisi buymus demek ki. Saglikla al kucagina insallah bebegini.

Kızlar hepinize çok teşekkğr ederim kızımda bende iyiyiz çok şükür. Spinal olacaktım ancak yapamadılar o yüzden genel anestezi oldum kızımı doğduğunda göremedim ama kısmet böyleymiş. Allah doğurmayan arkadaşalra da kolay doğumlar nasip etsin

Kızlar yardımmmm ! Bugün sabahtan bebeğim hiç hareket etmedi zorla durtunce falan 2 3 kere hareket etti doktoru aradım yeri daralıyor normal merak etme dedi. Akşam 6 dan sonra cildirdi sanki devamli kasilmalar var yani biyere toplanıyo kalıyo sonra geçiyo ağrı yok ama arada sanki ters biyere dokunmuş içerde gibi anlık keskin ağrılar giriyordu. saat 10 gibi de akıntı başladı yoktu normalde bu kadar normalden daha fazla akıntı şeffaf su gibi. Tuvaletim geldi diyorum koşa koşa gidiyorum hiçbişey yok vajinaya ağrı giriyo geçiyo 5 dk sonra yine tuvaletim geldi diyorum ama yapamıyorum bi türlü fitil kullanıyorum bitmek üzere enfeksiyon olucagini sanmam ama devamli tuvaletim var gibi hissediyorum ve kesik kesik anlık ağrı oluyo. Noluyo acaba bişey mi oluyo bebek çok hareketli

Kızlar yardımmmm ! Bugün sabahtan bebeğim hiç hareket etmedi zorla durtunce falan 2 3 kere hareket etti doktoru aradım yeri daralıyor normal merak etme dedi. Akşam 6 dan sonra cildirdi sanki devamli kasilmalar var yani biyere toplanıyo kalıyo sonra geçiyo ağrı yok ama arada sanki ters biyere dokunmuş içerde gibi anlık keskin ağrılar giriyordu. saat 10 gibi de akıntı başladı yoktu normalde bu kadar normalden daha fazla akıntı şeffaf su gibi. Tuvaletim geldi diyorum koşa koşa gidiyorum hiçbişey yok vajinaya ağrı giriyo geçiyo 5 dk sonra yine tuvaletim geldi diyorum ama yapamıyorum bi türlü fitil kullanıyorum bitmek üzere enfeksiyon olucagini sanmam ama devamli tuvaletim var gibi hissediyorum ve kesik kesik anlık ağrı oluyo. Noluyo acaba bişey mi oluyo bebek çok hareketli

Sanki dogmaya hazırlanıyor bebişin, hayirli olsun :))

canım benimde anlattığın gibi ama bişey yok bekliyorm

Kizim 22 gunluk oldu. Kuşum iyi cok sukur. Arada gaz krizi tutuyor. Goguslerim cok yara olmustu su aN cok hassas cok aciyo. Evde yalniz oldugum icin cok yoruluyorum bebek uyudugu anda yemek yap is yap. Bitiyorum. Ama kusumun bi gulusu hersey e bedel. Dogum yapan herkes i tebrik ediyorum. Bol sağlık hepimize

Kızlar hepinize çok teşekkğr ederim kızımda bende iyiyiz çok şükür. Spinal olacaktım ancak yapamadılar o yüzden genel anestezi oldum kızımı doğduğunda göremedim ama kısmet böyleymiş. Allah doğurmayan arkadaşalra da kolay doğumlar nasip etsin
Gozunaydin canm saglikla gelmis ya onemli olanda o zaten Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin ins :nazar:

Kizim 22 gunluk oldu. Kuşum iyi cok sukur. Arada gaz krizi tutuyor. Goguslerim cok yara olmustu su aN cok hassas cok aciyo. Evde yalniz oldugum icin cok yoruluyorum bebek uyudugu anda yemek yap is yap. Bitiyorum. Ama kusumun bi gulusu hersey e bedel. Dogum yapan herkes i tebrik ediyorum. Bol sağlık hepimize
Masallah ikinizede :nazar::anneadayı: Allah yardimcin olsn canm ama dedigin gibi melegin yaninda olduktan sonra gerisi olur zaten darisi bizlere insallah :KK55:

Emzirebiliomusn arkadssım benim bebegğim 6 günlük oldu doğru dürüst emziremedim acıdan ilk gün normaldi sonra fenalaştı yarayı geçiremirm sütümde tam dolu dolu gelmedi napıcamı şaşırmıs durumdayım sağıp veriorum göğüsümü unutursa die korkuorum

Kizlar gecen gunde yazdim ama ya benim durumumda kimsse yok ya da pek mesajim gorunmedi yardiminiza fikirlerinize ihtiyacim var cunku kafam cok karisik saglikli dusunemiyorum sali gunune kadar normal dogum derken sali gunu kontrolden sonra doktorum sezaryenle alalim demeye basladi bebek 3 kg kucuk oldugu icin kemik yapin darda olsa sikinti olmaz diyodu sali gunu alttan muayenede cok kasildim doktor bebek hic inmemis haftan doldu sancin acilma yok kemik yapin dar ve sen muayenede bile kasiliyosun sezaryen yapalim dedi cok kotu oldum doktora guveneyim de cocugun inmesini beklemeden sezaryen mi olayim yoksa 41i mi doldurayim bilemedim

Back
X