Merhaba; ben yatak odasina koydum kizimin besigini, hastaneden gelince de orada yatti ama sonraki 1 hafta nedense araba koltugunda uyumak istedi (sanirim daha sıkısık bir alan oldugu icin).
Simdi geceleri kendi besiginde uyuyor bizim odamizda. Salonda da 4 Moms Mamaroo anakucaginda yatiyor (tabi bazen de ayakta sallaniyor).
Mumkunse sizin yataginiza alip, birlikte uyumayin bebisinizle (arada istisnalar bizde de oluyor ama ödum patliyor) cunku hem sizin yataginizdaki yastik ve nevresimler onun icin cok tehlikeli hem de Allah korusun gece uykunuzda ona zarar verebilirsiniz.
İlla yanyana olmayi isterseniz tek bir tarafi cikan besikler var, boylece yatakta senin tarafina birlestirirsin besigi; birlikte yatmis gibi olursunuz.
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.