• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Canım geçmiş olsun sanada. Benim kalkacak halim bile yok baya yoğun :KK43: umarım iyi haberler veririm size :KK43: bugün ev işi yaptım biraz ondan oldu sanırım . :'(
uyy ne lazim sana ev isi yat asa kalkma sen dua et Yemenide iyi ye birak dunyalik bos isleri ev isi her zaman olur birak ortaligi cop gotursun siz iyi olun

daha oncede yazdıgım gıbı 3-4 sayfa once yazılan test hakkındakı yorumları okumadım dolayısıyla kımlerın yorum yazdıgını da bılmıyorum sız yada baskası. sadece bu mevzu ıcınde donen olumsuz yorumlardan rahatsızlık duyduguumu uzuldugumu sırf bu yuzden o sayfaları ve olursa ılerdekı sayfaları okumadan gececegımı belırttım tıbkı sızın kendı dusuncenızden bahsettıgınız gıbı. bu durum sadece benı ve benım gıbı dusunenlerı baglar. kımsenın yazısına dokundurdugum da yok. dedıgım gıbı tıpkı sızın gıbı benımde kafamı kurcalayan konu bu. bende sızın gıbı paylastım. yorumumu kısısellestırmek ıstemedım cunku kımseyı dikte etmek gıbı bır dusuncem yok. ısteyen uzerıne alınır ısteyen alınmaz hepsı bu. tekrar etmek ıstıyorum, olumsuzluğu cagırmamak lazım. allah gostermesın henuz ortada olmayan bır durum için bebeklerımız 2lı testte sağlıksız cıkarsa ne yapmalıyızı konusmak BENCE dogru degıl. bence 8. ayda düşük yaparsanız nasıl hıssedersınızı dusunmekle aynı hatta daha kotu bısey bu. gereklımı bunu dusunmek bence degıl. iyi dusunelım ıyı olsun. bu yorum da sadece benı ve benım gıbı dusunenlerı baglar
. Tamam canim ben boşuna alinganlik gostermisvoldum o zaman bütün arkadaşlardan boyle bir konuyu acip olumsuz etkiledigim için özür dilerim sizdende özür dilerim

. Tamam canim ben boşuna alinganlik gostermisvoldum o zaman bütün arkadaşlardan boyle bir konuyu acip olumsuz etkiledigim için özür dilerim sizdende özür dilerim
canım özür dilencek bir mevzu yok. Alınmanı da istemem.Tek derdım olumlu dusunmek bunu basarmaya calısmak elımden geldıgınce .yerı gelıo bende olumsuzlukları dusunurken buluyorum kendımı. ama hem bızım hem de bebıslerımızın saglıgı ıcın ıyı dusunmelıyız.

KIZLAR, bu sabah gordum 10. haftadan sonra işe yarayan idrarda cisiyet testi kiti varmiş. İşe yarıyor mu acaba. aslında fiyatıda pahalı 75 80tl arası.

uyy ne lazim sana ev isi yat asa kalkma sen dua et Yemenide iyi ye birak dunyalik bos isleri ev isi her zaman olur birak ortaligi cop gotursun siz iyi olun
Doğru söylüyosun işte insan başına gelince akıllanıyo :( bugün daha iyiyim çok şükür kanamam azaldı yarında kontrole gidcem inşallah hayırlı haberker Alırım o_O

dünden beri kışlık hazırlıklarına daldım çok yoruldum ben :cry::cry:

Kizlar bu arada internette okumustum.ibrahim saracogluda soylemisti havuc dusuge sebep olan bi etkenin etkisini oldukca azaltiyomus.ben bi kac haftadir gunde iki uc tane orta boy havuc yiyorum.sizinde aklinizda bulunsun.birde ananas suyu icildigini duymustum

kızlar benim pek iştahım yok,öyle sağlıklı beslendiğim söylenemez ama ilk üç ay beslenmenin çok önemi yokmuş,öyle mi?

Bn de oyle biliyordum canim ama bisey degismiyo vucutta depolaniyo ilerisi icin bebislerimiz faydalanir ordan ;)

Bende hiç sağlıklı beslenmiyorum diyebilirim canım istemiyr çünkü bende bebek yanında ki keseden besleniyor diye biliyorum.

İyi akşamlar herkese ben de bişey yiyemeyenler kulübündenim doktor dediki bebek 12. Haftadan sonra esas senden beslenir ilk 3 ayı dert etme.ben tüm gün boyunca sadece 2 öğün kahvaltı zorla 1 ceviz yarım muz yiyorum 3 bardak da anca su içiyorum fazlasına niyetlensem çıkarıyorum o yüzden artık zorlamıyorum

Doğru söylüyosun işte insan başına gelince akıllanıyo :KK43: bugün daha iyiyim çok şükür kanamam azaldı yarında kontrole gidcem inşallah hayırlı haberker Alırım o_O
ins guzel haberlerini aliriz yarin dikkat et otur asa . kalkma sen ne lazim sana is canin sıkılıyorsa tv izle resim ciz patik or ne bilim bebegine soz yaz ama birak ev isleri

ins guzel haberlerini aliriz yarin dikkat et otur asa . kalkma sen ne lazim sana is canin sıkılıyorsa tv izle resim ciz patik or ne bilim bebegine soz yaz ama birak ev isleri
Tamam canım dinliycem sözünü inşallahda buda bir süreç ve bunuda atlatıcam hayırlısıyla :)

evet kızlar ben de öyle biliyorum,neyse öyle olsun da içimiz rahat etsin.Gerçi sonraki aylar için vücut depolar diye de düşünüyorum ama sıkıntı olmaz inşallah ya Allah2ın izniyle.Bir de şey dicektim oğlumun okulu var bir saatlik mesafede,arada servisle kendiisiyle gitsem bişey olur mu acaba?Biraz sarsıyor,dr a sormayı unuttum.Buarada 8+2 hamileyim Allah'ın izniyle.
Bn de oyle biliyordum canim ama bisey degismiyo vucutta depolaniyo ilerisi icin bebislerimiz faydalanir ordan :KK66:

Bende hiç sağlıklı beslenmiyorum diyebilirim canım istemiyr çünkü bende bebek yanında ki keseden besleniyor diye biliyorum.

İyi akşamlar herkese ben de bişey yiyemeyenler kulübündenim doktor dediki bebek 12. Haftadan sonra esas senden beslenir ilk 3 ayı dert etme.ben tüm gün boyunca sadece 2 öğün kahvaltı zorla 1 ceviz yarım muz yiyorum 3 bardak da anca su içiyorum fazlasına niyetlensem çıkarıyorum o yüzden artık zorlamıyorum

Back
X