• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

ya kızlar kalp atışını duyan arkadaşlar dakikada kaç defa attığını size söyledimi doktorlarınız benimki proplemli ya panik haldeyim:KK61:
sorarsan söyleyebilir ben bu sefer merak ettim dinletince kalp atışlarını kaç atıyo diye sordum bakalım dedi ölçtü 152 çıktı doktoruna bağlı ben 2 doktora gidiyorum bi tanesi ne sorarsam ayrıntılı bakıyo anlatıyor diğeri sorsan da pek takmıyo kendi diyeceğini söylüyor az ve öz

ya kızlar kalp atışını duyan arkadaşlar dakikada kaç defa attığını size söyledimi doktorlarınız benimki proplemli ya panik haldeyim:KK61:
Benim doktorum herşeyi çok detaylı anlatıyor.Hem de ben sormadan.İlk hamileliğimde gittiğim doktor çok üzmüştü beni bu konuda. Bir şeyler anlatmayı bırak ben bir soru sorsam hemen terslerdi. Ama insan her detayı bilmek istiyor. Bebek sahibi olacağız sonuçta, çok büyük bir olay. O yüzden doktorun biraz detaylı anlatması önemli bence.En azından psikolojik olarak olumlu etki yapıyor bana. Benim bebişimin kalp atışını 6+3 de duyduk. 130'du kalp atım sayısı. Bebeklerde 120 ile 150 civarı oluyormuş zaten

Çok kötüyüm kalp atışı yok bebeğimin kese 13mm ama normal ultrasonda da alttan ultrasonda da duyulmadı çarşamba radyoloji dr bakıcak yine gözükmezse pazartesi kürtaj dedi ben napayım şimdi çok alışmıştım yavruma ben napayım nolur bişey deyin

Çok kötüyüm kalp atışı yok bebeğimin kese 13mm ama normal ultrasonda da alttan ultrasonda da duyulmadı çarşamba radyoloji dr bakıcak yine gözükmezse pazartesi kürtaj dedi ben napayım şimdi çok alışmıştım yavruma ben napayım nolur bişey deyin
Canım benim kalbini ferah tut.Umudunu yitirme. Dur bakalım belki çarşamba günü bakan doktor farklı birşey söyler. Rabbim hakkında hayırlısı versin.Dua edeceğim ben de senin için.

benim 18 mm de iken duyuldu 25 mm oluncaya kafar kesinlikle aldırma bebeğini birşey kaynetmezsin beklemekle

Simdiden pantolon bakmayi ben de dusundum aslinda bir de tam sezon sonu.. şimdiden saçma mi olur bilemedim.. yani kapalı degilim ama tayt giymeyi pek sevmiyorum bir de öğretmen sayılırım, uygun olmuyor gibi geliyor bana.. beli dar giyip zorlamak da istemiyorum.. bakalim ne yapacağız

ben pazar gunu lcw ya baktım ama pek bıse bulamadım.bide 38 beden oluo suan ama 6*7 aylık oldugumda o da olmayacak bır daha pantolon almak gerekecek o yuzden dusununce kafama yatmadı sonucta sadece gobek buyumucek bacaklar da dolcak dımı

Hem karından baktı hem alttan ama yok senin karından duyulmadı mı
Bana direk alttan baktı, ama bakarken henüz çok küçük büyük ihtimalle duyamayız dedi. Şans eseri duyduk. Yani daha çok erken. Sabırlı ol ve mutlaka başka bir doktora da görün canım.

sakın bekle benimde 7 haftada duyulmad ıbebeği bile zor gördü bekledim 8 haftada kalp atışını duyduk bekle tabi bizimde kalp atışı sorunlu çok az atıyor ama yinede duyduk bekle bence bu hafta düzene girmesi gerekliymiş cumartesiyi bekliyoruz 9 haftaya gircez haftaya

Ayyy bende yarın büyük buluşma yaşayacağim :)
Bugünde kızım 1. Sınıfa başladı çok heyecanlandık Allah herkesin evladının yardımcısı olsun içinde benim evladımında.

Canım hemen kötü düşünme borkaç doktora daha git araştır ve biraz daha bekle bol bol dua et.rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah.

Senin kaç haftalıkken 18mm olmuştu
canm ben pcosluyum geç dollenme olduğundan hafta önemli değildi önemli olan kese canım ilk gittiğim doktor goremedi 18 iken buyuk ihtimal boş gebelik haftaya kadar bekleyelim alalım dedi ertesi gün başka doktora gittim kalp atışını gorduk..bu arada 18 mm iken sata göre 8 haftalıktı ama 2 hafta geç dollenmeymiş benm bebiş ...bu arada 2. Gittiğim doktorumda 25 olmadan tanı koymak için çok erken demişti .sabırlı ol 13 mm çok kuçuk zten ben gebeliğimi ilk oğrendiğimde 11 mm idi bir hafta sonra 18 mm olmuştu...umarım sorunsuz atlatırsın bu günleri bebeğin seninledir inşallh

sakın bekle benimde 7 haftada duyulmad ıbebeği bile zor gördü bekledim 8 haftada kalp atışını duyduk bekle tabi bizimde kalp atışı sorunlu çok az atıyor ama yinede duyduk bekle bence bu hafta düzene girmesi gerekliymiş cumartesiyi bekliyoruz 9 haftaya gircez haftaya
İnş dediğin gibi olur ama alttan bakınca dahi yok alttan normalde geçen hafta bile görünürdü dedi bekliycem evet

Back
X