- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben suanda kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok hamilelikte :) heryerde bulamazsın ama internetten kutay kremi yaz kutay eczanesi çıkıyo ordan telefonla irtibata geçersin kargo yaparlar okBen nasil bulabilirim acaba icerigi ne kremin ,hamilelikte kullaniliyor mu ki dogumdan sonra mi kullanmali
cnm bnmkide öyle arada bende takılıyorum neden hareket etmiyor bişey mi oldu diye panik oluyorum ama dediğin gibi arada bir kıpırtı gönderiyo rahatlıyorum :) eşime söylüyorum hareket etmiyor diye oda uyuyo rahatsız etme miniğimi diyo :) ama gerçekten günlerce uyuduğu oluyormuş anne karnında bebeklerin biz çok evham yapıyoruz galiba :)KızlarrrrrBebeğimin hareketleri son bir haftadır çok netleşmişti ama iki gündür doğru düzgün hareket etmedi. Tatlı bir şeyler atıştırıp uzanıp dinliyorum ama ufak ve belli belirsiz bir tane dokunuş oluyor sadece
Bu haftalarda bebek hareketleri düzenli olmaz biliyorum ama yine de içime bir korku düştü
Korkulacak bir şey yoktur ama dimi
aaa neden garip olacakmışsın cnmmm deme öyle :) hayırlı haberlerle gel :)Doktor kapısında bir garip gariban anne![]()
Aman canım ne bileyim öyle hissettim bir an :) çıktık şükür artık bebişim kanama alanını dehlemiş yayıla yayıla yatıyo :) çok şükür. Benim için gönlünden güzel dilekler geçiren herkestende Allah razı olsun ve çok mutlu etsin :) bu arada cinsiyetimiz belki kız olabilirmiş ama bağdaş kurduğu için tontişim çok emin olamadı doktor :) haftaya tekrar bakıcaz artık :)aaa neden garip olacakmışsın cnmmm deme öyle :) hayırlı haberlerle gel :)
Benimde doğru düzgün bir şey hissettiğim yok yaa.. Arada bir şeyler hissediyorum bir şey anlamadim daha.. Aslında çok hissetmemiz normal gibi cunku düşününce çok minikler daha 250 gr çekirdek gibi :) ama insan niye kipirdamiyo demeden edemiyor.. Ohh rahatlari yerinde tabiki uyurlar günlercecnm bnmkide öyle arada bende takılıyorum neden hareket etmiyor bişey mi oldu diye panik oluyorum ama dediğin gibi arada bir kıpırtı gönderiyo rahatlıyorum :) eşime söylüyorum hareket etmiyor diye oda uyuyo rahatsız etme miniğimi diyo :) ama gerçekten günlerce uyuduğu oluyormuş anne karnında bebeklerin biz çok evham yapıyoruz galiba :)
Aman canım ne bileyim öyle hissettim bir an :) çıktık şükür artık bebişim kanama alanını dehlemiş yayıla yayıla yatıyo :) çok şükür. Benim için gönlünden güzel dilekler geçiren herkestende Allah razı olsun ve çok mutlu etsin :) bu arada cinsiyetimiz belki kız olabilirmiş ama bağdaş kurduğu için tontişim çok emin olamadı doktor :) haftaya tekrar bakıcaz artık :)
Oğluşumla bizden koskocaman Günaydınlar :) musmutlu bi hafta sonu olması dileğiyle![]()
Düşünüyoruz tabi tatlim.. esim döndüğünde ilk işimiz :) evin kredisi vs yeni bitecek insallah..Hayatını kolaylaştırıcı şeyler düşündüm mü hiç CNm mesela araba edinmek gibi senin için çok büyük bir kolaylık olur .
Merhabaa kızlar bende 20.haftama girdim bugün ama kizimin hareketlerini henüz hiiiiç hissetmedim yani arada cok minik pır pııır bişeyler oluyor ama sanırım gazbenimde uykum kacti.19 hafta bitecek hala oglusun hareketlerini hissedemiyorum.elimi koyuyorum saga don,sola don,tatli ye tik yok.bendemi gariplik var hala hissedemeyen kaldimi kizlar.