2015 Nisan Anneleri

İlk günaydın bizden teyzoşlar iyi haftasonları dileriz 1 haftayı daha geride bırakıyoruz çok şükür bebişler biraz daha büyüdü her geçen gün miniklerimize biraz daha yaklaşıyoruz

Benden de herkese günaydın:) ben bugün doktora gidicem de, malum ilçede yaşıyorum şehre gidicem. Daha cinsiyeti de netleşmedi, çok merak ediyorum. Ayrıntılı ultrasona da girerim diyordum bir iki yeri aradım hafta içi çağırıyorlar. Haftaiçi de çalışıyoruz biraz sıkıntılı yani. Bu ayrıntılıya hafta sonu bakılmıyor mu yahu? Bu arada bende bebişi 2-3 haftadır çok net hissediyorum.kıpır kıpır benimki:)

Ben nasil bulabilirim acaba icerigi ne kremin ,hamilelikte kullaniliyor mu ki dogumdan sonra mi kullanmali
ben suanda kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok hamilelikte :) heryerde bulamazsın ama internetten kutay kremi yaz kutay eczanesi çıkıyo ordan telefonla irtibata geçersin kargo yaparlar ok

Kızlarrrrr:KK43: Bebeğimin hareketleri son bir haftadır çok netleşmişti ama iki gündür doğru düzgün hareket etmedi. Tatlı bir şeyler atıştırıp uzanıp dinliyorum ama ufak ve belli belirsiz bir tane dokunuş oluyor sadece:KK43: Bu haftalarda bebek hareketleri düzenli olmaz biliyorum ama yine de içime bir korku düştü:KK43: Korkulacak bir şey yoktur ama dimi
cnm bnmkide öyle arada bende takılıyorum neden hareket etmiyor bişey mi oldu diye panik oluyorum ama dediğin gibi arada bir kıpırtı gönderiyo rahatlıyorum :) eşime söylüyorum hareket etmiyor diye oda uyuyo rahatsız etme miniğimi diyo :) ama gerçekten günlerce uyuduğu oluyormuş anne karnında bebeklerin biz çok evham yapıyoruz galiba :)

Kızlarr ve minik kuzucuklar günaydın Bugün iştende izinliyim ne güzel ewdeyim derken 8.30 da açtık yine gözümüzü oğluşumlA :KK54: babamızın uyanmasını beklerken bakalım teyzoşlara dedikk bugün 2 de randewumuz var çok heyecanlıyım bakalım napıyo Kuzucum.. Kızlar bu arada bugün 11.15 te Kanaltürkte ipek tanrıyarın sundugu programda benim düğün fotoğrafçım Esra Pozan konuk.Kısmet olursa hamilelik doğum ve bebişimin fotoğraflarınıda onda çektircez evlilik ve doğum fotografları hakkında konuşacakmış ilgilenirseniz izlemenizi tavsiye ederim kendiisi harika bir fotocu..

aaa neden garip olacakmışsın cnmmm deme öyle :) hayırlı haberlerle gel :)
Aman canım ne bileyim öyle hissettim bir an :) çıktık şükür artık bebişim kanama alanını dehlemiş yayıla yayıla yatıyo :) çok şükür. Benim için gönlünden güzel dilekler geçiren herkestende Allah razı olsun ve çok mutlu etsin :) bu arada cinsiyetimiz belki kız olabilirmiş ama bağdaş kurduğu için tontişim çok emin olamadı doktor :) haftaya tekrar bakıcaz artık :)

cnm bnmkide öyle arada bende takılıyorum neden hareket etmiyor bişey mi oldu diye panik oluyorum ama dediğin gibi arada bir kıpırtı gönderiyo rahatlıyorum :) eşime söylüyorum hareket etmiyor diye oda uyuyo rahatsız etme miniğimi diyo :) ama gerçekten günlerce uyuduğu oluyormuş anne karnında bebeklerin biz çok evham yapıyoruz galiba :)
Benimde doğru düzgün bir şey hissettiğim yok yaa.. Arada bir şeyler hissediyorum bir şey anlamadim daha.. Aslında çok hissetmemiz normal gibi cunku düşününce çok minikler daha 250 gr çekirdek gibi :) ama insan niye kipirdamiyo demeden edemiyor.. Ohh rahatlari yerinde tabiki uyurlar günlerce :D uyusa da besleniyolar kuzuşlar :)

Aman canım ne bileyim öyle hissettim bir an :) çıktık şükür artık bebişim kanama alanını dehlemiş yayıla yayıla yatıyo :) çok şükür. Benim için gönlünden güzel dilekler geçiren herkestende Allah razı olsun ve çok mutlu etsin :) bu arada cinsiyetimiz belki kız olabilirmiş ama bağdaş kurduğu için tontişim çok emin olamadı doktor :) haftaya tekrar bakıcaz artık :)

Iste sabahin ilk super haberi:):) cokk sevindim canim. Bizim miniklerimiz savasci ya gurur duyuyoruz onlarla

Oğluşumla bizden koskocaman Günaydınlar :) musmutlu bi hafta sonu olması dileğiyle :KK68::KK71:

Eklentiler

• IMG_51323605273412.webp
    IMG_51323605273412.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 76
benimde uykum kacti.19 hafta bitecek hala oglusun hareketlerini hissedemiyorum.elimi koyuyorum saga don,sola don,tatli ye tik yok.bendemi gariplik var hala hissedemeyen kaldimi kizlar.
Merhabaa kızlar bende 20.haftama girdim bugün ama kizimin hareketlerini henüz hiiiiç hissetmedim yani arada cok minik pır pııır bişeyler oluyor ama sanırım gaz:( oysa gecen hafta gördük ultrasonla gayet hareketkiydi.ne zaman hissedicezzzz???

Herkese guzel haftasonları olsun kizlar...
Benim gibi hala hareketini hissetmeyenler hissetsin , hissedenlerin de kıpır kıpır olsun günü insallah :)
Bizim sınav haftası başladı okula gidip sınavlar yapacağız bakalim

Back
X