Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzelmiş güle güle giysin prensesinKizlar prensesime ilk hediyesi geldiEki Görüntüle 1296808
Aa cok guzelmiş annesi gule gule giydirmeyi nasip etsin rabbim minnakınaKizlar prensesime ilk hediyesi geldiEki Görüntüle 1296808
Kizlar prensesime ilk hediyesi geldiEki Görüntüle 1296808
canım sen yinede yanina duz bi ayakkabı gotur ben dugune gıttım topuklularla mahvoldum belimin agrısından hem suan zaten denge sorunumuz var benden sana tavsiye ya duz bişeyler giy yada yanına al zorda kalırsan değiştirirsinGünaydın annisler ve fındıkları :)
Biz bugün kuzumla nişana gidiyoruz bol yorucu bol topuklu bi gün olccak gibi arkadasimiz yapcak bisey yok
12kasima randevu aldim buarada cinsiyete tekrar bakmak icin ama psssttt sadece siz biliyosunuzzirt birt ariyolar yoksa belli oldumu diye
![]()
Kızlar yatak konusunda ne düşünüyorsunuz ben park yatak almak istiyorum hareket ettiği için taşıması kolay oldugu için ama bu park yataklar kaç yaşına kadar kullanılabiliyor bir ara konuşmuştuk bu konuyu ama artık zaman yaklaştıkça kafamda tam netleştirmek istiyorum hangi marka alalım uzun süre kullanabilmek için
çok tatlııı, iyi günlerde giysin pıtırcığın :)Kizlar prensesime ilk hediyesi geldiEki Görüntüle 1296808
Teşekkürler teyzemizAay sizlere de mutlu haftasonlari sekerler![]()
Sagol canimÇok güzelmiş güle güle giysin prensesin
Cok ciciymiş bu güle güle giysin bebişin :)Kizlar prensesime ilk hediyesi geldiEki Görüntüle 1296808
Kizlar prensesime ilk hediyesi geldiEki Görüntüle 1296808
Canım daha önce açıldugındada bu konu açıldıgında bir arkadaşımız bebegini 3 yaşı a kadar oar yatakta yatırdıgını yazmıştı ama park yataklar 3 ayla 12 ay arası diyor acaba okadar hasasmı bunlar 3 yıl kullanamzmıyız iyş bir park yatak alsak ben sadece bebek odasında dursun istemiyorum zaten evde eşimle ben iki kişiyiz gelip gidecek misafirde yok çünkü memleketten uzaktayız ben bazen oturma odasına bazrnyatak odasına götğrebilecegim şekilde kullanışlı bir şey istiyorum 160 tan 500 e kadarvar fiyatları eger 3yıl kullanılabiliyorsa 500 verelim ama 1 yıllık birşey se degmez bilgisi olan kullanmış olan arkadaşlar varsa yazabilir migüzel bir konuya değinmişsin. benim de şuan kafamı kurcalayan bir konuydu. Şuan bir kuzenimden beşik aldık ama bunu ilk 3 ay kullanabilecekmişiz. İlaveten de bize karyola verecek karyolasını hatırlayamadım ama çekmeceli biraz büyük bişi (şuan kızı 5 yaşında onun yatabileceği bişey) bu yüzden 3.aydan sonrası için bize büyük kaçar mı diye korkuyorum park yatakalr çok kullanışlı diye duydum hangi eve gitsem zaten o yataklardan görüyorum
Bebişleri hissedemeyenler bende hissetmiyorum henuz randevumda haftaya insan merak ediyo napıo içerde acaba diye napalım sabretcez insallah yakındır tekmeler bide buarada ayrıntılıyı kaçıncı haftada yapıyolar benim hastane 400 tl istedi ben dısarda bi goruntuleme merkezınde 150 tl ye buldum arkadasım orda yaptırdı 2 ay once gayette memnun beni 19 haftada cagırdılar erken değilmi kızlar
AYYYY BNM BEĞENDİĞİM TULUMMM BENDE ÇOK BEĞENMİŞTİM BUNU İNTTE GÖRMÜŞTÜM HATTA PAYLAŞMIŞTIMMM :) GÜLE GÜLE GİYSİN ANNESİ :)Kizlar prensesime ilk hediyesi geldiEki Görüntüle 1296808
Ama ama bu çok tatlı ya güzel günlerde kullanın prensesinle :)Kizlar prensesime ilk hediyesi geldiEki Görüntüle 1296808
benim dediğim yer istanbulda bir cok subesi var radistanbul netten arstır istersen bende aradım onları 19 hafta cagırdılar cd veriyorlar ikikeredaha bedava kontrole gidiyosun doğuma kadar hepsi beraber 150 dedi canımbende istanbuldayim ozelde 150 ama cdli istersen 175 lira dedi daha bende randevu almadim hic bi yere bi ay sonra gir demisti o zaman 16 haftalikdim simdi 18 arti 2 gunlugum
Merhaba canim bu konuyu bende arastiriyorum. Benim eltim park yatak kyllandi ogly suan 1,5yasinda ve kullanmaya devamediyor ama hic memnun kalmadi ustelik iyisinden aldilar. Ordan oraya tasima dedikleri gibi olmuyor. Gicirti ve denge sorunu var cunku cicuk cok zipir. Park besigi kendi yatagi ile duvar arasina sikistirip ancak guvenlik saglayabildiler ondan once bebegin 1defa dusmuslugu var. Ben kendimiz icin ilk 6aya kadar kullanilabilen elektrikli sallanan besik(asil bunu heryere cok rahat tasirsin) ve odasi icin buyuyen besik almayi dusunuyorum. Benim fikrim bu size kolay gelsinCanım daha önce açıldugındada bu konu açıldıgında bir arkadaşımız bebegini 3 yaşı a kadar oar yatakta yatırdıgını yazmıştı ama park yataklar 3 ayla 12 ay arası diyor acaba okadar hasasmı bunlar 3 yıl kullanamzmıyız iyş bir park yatak alsak ben sadece bebek odasında dursun istemiyorum zaten evde eşimle ben iki kişiyiz gelip gidecek misafirde yok çünkü memleketten uzaktayız ben bazen oturma odasına bazrnyatak odasına götğrebilecegim şekilde kullanışlı bir şey istiyorum 160 tan 500 e kadarvar fiyatları eger 3yıl kullanılabiliyorsa 500 verelim ama 1 yıllık birşey se degmez bilgisi olan kullanmış olan arkadaşlar varsa yazabilir mi