Allah razı olsun CNm cümlemizin inş .Allahım korusun O'na emanetsiniz inşallah bişey olmaz içini ferah tut canım. Dualarım seninle inşallah
Can8m ben bugun randevu aldim sislide osman ozyurta nakit 220 k.karta 240 tlkızlar ben istanbulda yaşıyorum istanbulda olan varsa bu ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırıyorsunuz? doktorum bana hiç birşey söylemedi. 19 haftalığım zamanı gelmemiş midir? ayrıca aşıda vurulmadım
Saglikli gunlerde giysin insallahTeyzoşlar Oğluşuma yelek başladım ilk defa örüyorum :) inşallah yakışıklı oğluma yakışır Eki Görüntüle 1301420 Eki Görüntüle 1301421 inşallah bbitmiş halini de yüklerim bi An önce :)
bu görüntüyü ben internetden buldum cnm benim minnos aynı şekilde açtı bacaklarini ama cok komikti:)Ayyy tatloşa bak açmış gercektende bacaklarını seninkinde degişme olmaz canım bariz belli kız oldugu
Insallah cikmaz cnm ya çeken bilir tabi ama anlattigina göre çok zor rabbim herkesin sifasini versinmelegim34 .!.:Kızlar bizimde yarın erkenden şeker yüklememiz var bakalım ne olucakŞimdiden stres oldum valla eğer çıkarsa yediğim içtiğim herşey çok azılıcak gıdım gıdım yiyicem ve her yemekten bir iki saat sonrada şeker ölçüp rapor edicem . İnş şimdiden çıkmaz oğlumda 7 . Aydan sonra çıkmıştı .. Dualarınızı canı gönülden bekliyorum can yoldaşlarım ..
Bu da benim oğluşumun bacak arası kızlar gercekten açmış ayırmış resmen terbiyesiz sıpam. Doktor da orayı tescilledi artık.bu görüntüyü ben internetden buldum cnm benim minnos aynı şekilde açtı bacaklarini ama cok komikti:)
Allah razı olsun :) teşekkürler teyzesiSaglikli gunlerde giysin insallah
Inşallah sorun çıkmaz canım.Ilk gebelikte çıkınca ikinci için yüksek potansiyel görüldüm ve iki tane verdiler biri 16-18 haftalık arasında ikincisi ise 26-28 haftalık arasında yapılacak CNm . Burda sistem böyle tr farklı olabilir CNm . İnş çıkmaz çünkü çok illet birşey yinede Rabbim dermansız dert vermesin beteri beteri var bunada şükür artık ..
canım bende istanbuldayım özele gidicem perinatolog uzman küçükköyde ama ikiyüzelli istedi ya devlet hastanelerinde gün kalmamıştı dün araştırdım gidersem mecbur özele gidicem çok pahalı amakızlar ben istanbulda yaşıyorum istanbulda olan varsa bu ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırıyorsunuz? doktorum bana hiç birşey söylemedi. 19 haftalığım zamanı gelmemiş midir? ayrıca aşıda vurulmadım
Teyzoşlar Oğluşuma yelek başladım ilk defa örüyorum :) inşallah yakışıklı oğluma yakışır Eki Görüntüle 1301420 Eki Görüntüle 1301421 inşallah bbitmiş halini de yüklerim bi An önce :)
biraz daha büyüsün resimlerini koyarız :) bizim daha biraz ufak ama yavaş yavaş belirginleşmeye başladı :)Gunaydin hamisler ve bebisler:):) sizlerin göbüşler ne alemdee ? Bizde artik disaridan bakan direk anliyo
Bizimki de anlasiliyor tatlimGunaydin hamisler ve bebisler:):) sizlerin göbüşler ne alemdee ? Bizde artik disaridan bakan direk anliyo
Bizimki de anlasiliyor tatlimbebisim 480 gr olmus anladilsin artk yarim kilo minnak :)gunaydinlaar
Evet ayni hatladayiz oralardadir seninki de :) buyuyorlar yavaştan kuzularBenimki de o civardadir herhalde. Ay allahim saglik versin minnaklarimiza canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?