2015 Nisan Anneleri

ben epeydir taze inek sütü içiyorum,yoğurdunu yiyorum. Arada pastörize süt de içiyorum. Acaba bilmeden yanlış mı yaptım?
bu arada ben aşımı oldum hiç ağrım yok, olmadı.
bir de bugün sabah uyanırken ilk kez bacağıma kramp girdi. Öyle bir canımı yaktı ki, hala dokunduğum yerde acısını hissediyorum...

Gözün aydın canım bir prenses daha geliyor, benim miniğede yüzde 90 kız dedi kesinmi dedim kesin dedi ama ben güvenemiyorum 3 hafata sonra ayrıntılıda tam olarak rahat ederim bizimkininde çıkıntısını görmediği için kız dedi ama bacagını yine açmadı dr tahmin yaptı bende hala pembelere atamadım kendimi kesin sonucu bekliyorum hayırlısı olsun canım kızının ismide güzelmiş Allah sana bagışlasın

Oyy okuldan geldim koltukta mayışıp kaldım resmen belim her yerim agriyooor.. Bu aşı yerinin agrisi ne zaman geçecek
Aynı durumu ben de yaşıyorum canm.Cuma günü aşı yaptırdım ama hala agri var.Canları sağolsun bebişlerimizin,ağrı geçer. :)

Hayırlı uğurlu olsun CNm çok sevimdim minik Lady miz geliyor .. Rabbim sağsalim kavuşmayı nasip etsin inş . Sana tavsiyem ilk üç ay için kıyafet olarak ne pembe nede mavi al CNm malum doğum en garanti gün olucak bebek cinsiyeti için .. Diğerleri içinde alacakların orta renkler olsun ikinci bebek içinde kullanım şansı olur ) kapiş

Allah razı olsun cnm bizimki maşallah bacaklari ayırmış busefer bukadar yüksek oranlar verdiklerine göre kızcelerimiz geliyo bence cnm allahin izniyle :)
Teşekkür teyzesi baştan beri kız olursa Sahra elif dusunuyodum ben cok şükür nasip oldu rabbim sağlık versin bebislerimize insallah :)
bacaklar böyleydi buarada hic utanmadi kizim bugun

Cok sagol cnm Allah razi olsun haklisin bende beyazla krem rengi alayim diyodum cok sansliyiz ya siz gibi tecrubeli annislerden yardim almak Allah razi olsun cnm hepinizdende:)

Ben de bastan bugaboo bee almayi dusunmustum hafif olmasindan oturu malum iki araba alacagim :) Ama yeni dogum yapmis bir arkadasimizda vardi ve kesinlikle tavsiye etmedigini soyledi. Yolda yururken tekerlekleri kucuk oldugundan zorlandigini soyledi. O yyzden biz vaz gectik bee den

Ilk ören için gayet güzel örüyorsun CNm maşallah keşke bende örebilsem çok işe yarıyor , oğluma gelen bir kaç örme Yelek ve hırka ile tüm kışı rahat bir şekilde geçirdik çok kullanışlı oluyor .. Şimdiden sipariş veriyim bari halaya ve teyzeye bizede örsünler dimi

Kızlar bizimde yarın erkenden şeker yüklememiz var bakalım ne olucak Şimdiden stres oldum valla eğer çıkarsa yediğim içtiğim herşey çok azılıcak gıdım gıdım yiyicem ve her yemekten bir iki saat sonrada şeker ölçüp rapor edicem . İnş şimdiden çıkmaz oğlumda 7 . Aydan sonra çıkmıştı .. Dualarınızı canı gönülden bekliyorum can yoldaşlarım ..

CNm niye iki araba alıyorsun ki çok güzel ve sağlam ikili arabalar var mesela graconun böyle bir modelinini gördüm çok sağlam ve büyüklük olarakta bir taneye yakın öyle Kocaman'da değil kullananlar çok memnunlarda , sen o tiplerede bir göz at istersen ..

Ayyy tatloşa bak açmış gercektende bacaklarını seninkinde degişme olmaz canım bariz belli kız oldugu

Erken degilmi şeker yüklemesi için 25 hafta dedi bana dr um benimde kan tahlilimde şekerim yüksek çıktı dr erken yapalım şeker yüklemesinş dedi kabul etmedim şeker diyeti yapacagım ama 25 hafata şeker yüklemesini yaptıracagım

S.a arkadaslar bende 18 haftaligim suanda ancak hic kilo almadim ve biraz kafama takmaya başladım.benim durumumda olan varmi acaba.

Ilk gebelikte çıkınca ikinci için yüksek potansiyel görüldüm ve iki tane verdiler biri 16-18 haftalık arasında ikincisi ise 26-28 haftalık arasında yapılacak CNm . Burda sistem böyle tr farklı olabilir CNm . İnş çıkmaz çünkü çok illet birşey yinede Rabbim dermansız dert vermesin beteri beteri var bunada şükür artık ..

Gerçekten mi çok teşekkür ederim :) sipariş alacak varsa ver canım insanın içi bi hoş oluyor :) güle güle giysin minigin :) imkan olsa herkese örüp yollardım ne güzel çok hoşuma gitti bu iş :) teyzeden yiğenine hediye olurdu

Allahım korusun O'na emanetsiniz inşallah bişey olmaz içini ferah tut canım. Dualarım seninle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…