2015 Nisan Anneleri

günaydın kızlarr hayırlı cumalar :)
dün gece gebelikteki ilk istifram oldu bu.haftalarda olurmuymuş çok ama çok zordu sanki organlarım çıkacak gibiydi rabbim sürekli bunu yaşayanların yardımcısı olsun biran önce atlatmayı nasip etsin..acaba midemimi üşüttüm birde bebegin saçları çıkınca bulantı yaparmış dogru olabilirmi kızlar
 
Çok fena üşütmüşüm burnum tıkalı boğazım agrıyor yutkunmakta zorlanıyorum ben ne yapayım kızlar bogazımı yumuşatmak için doğal bir yöntem varmı
Bal-TARçın muhteşem bir ikili boğaza gribe çok iyi geliyor canım bol bol su iç bir de nar ye o da çok iyi geliyor bide ben sabah kahvaltısında bir soğanı ince uzunlamasına doğrayıp tuzlayıp limonladım bide nar ekşisi döktüm burnumun akmasını geçirdi.
 
Evet karbonhidratli yiyorum ekmek yemezsem mümkün degil doymuyorum.. Ondan mi oluyor ki acaba... Proteinde baya tuketirim yumurta falan hergun kesin yiyorum.
Mesela ben kahvaltıda yumurta yemezsem doymuyorum ve ekmeğe abanıyorum o yüzden yumurta mutlaka yerim pirinç pilavını kestim onun yerine bulgur yemeye çalışıyorum sütün çok faydasını gördüm üzerine tarçın serpiyorum özellikle meyveden sonra süt içerim aklıma şimdilik bunlar geliyo annem diyabet hastası şeker cihazı var arada bi ölçüyorum açlık ve tokluk şekerimi şimdilik iyi gidiyoruz bence yeme alışkanlığını değiştirmeye çalış bakalım ne değişecek
 
gunaydin herkese.ben cok hastayim.bademciklerim iltehaplanmis .pazartesi 3 gun rapor alacagim.antibiyotik basladim.insallah cabucak gecer.uyuyamadim hic.dikkat edin kizlar sizde.
GEÇMİŞ OLSUN TATLIM BENDE SENİN GİBİYİM İKİ GÜNDÜR FECİ BOĞAZ AĞRIM VAR DÜN AKŞAM BAL LİMON ZENCEFİLİ SICAK SU YAPTIM İÇTİM YATARKENDE ADA ÇAYIYLA GARGARA YAPTIM 1 PAROL İÇTİM YATTIM BOĞAZIM ÇOK HAFİF ACIMASI AZALMIŞ, BU AKŞAMDA TEKRARLIYCAM SENDE DENE İSTERSEN :)
 
ayy canım benim ne tatlı ya sen bana hiç dikkat etmiyosun kolumu acıttın diye bende böyleyim ama benimki biraz törpüleniyor ben daha farklı konuları düşünmekten birde o şeylerin en kötü olasılıklarını düşünmekten kendimi alamıyorum.
 
İnşallah ağrı sızı olmaz canım :) gözün aydın bende decavit almıştım sağlık ocağından. Senin aldığın ilaçların adı ne?
 
Ballı ılık süt içmeyi de dene canım ben sade süt içemesem de 1 çay bardağı süte bol bal koyup içtim geceleri sabah boğazım rahatlamış kalktım ayrıca en iyi balgam söktürücüymüş süt.
 
Çok fena üşütmüşüm burnum tıkalı boğazım agrıyor yutkunmakta zorlanıyorum ben ne yapayım kızlar bogazımı yumuşatmak için doğal bir yöntem varmı
SIYAH TURP AL MARKKETTEN İÇİNİ OY VE BAL KOY. TURPUN DİBİNİ KES, SİYAH KISMINI, İYİCE KESME BEYAZ KISMI KALSIN, TAS GIBI OLSUN. TURPU BIR KASEYE OTURT. BIR GECE İÇİ BALLA BEKLET. SABAHA KESEYE SUYU CIKMIS OLACAK. O SUYU İÇ, BALIDA YE:) BOGAZ AGRISI OKSURUK VS. BIRE BIR. BEN DE HASTA OLDUGUMDA SAYESINDE ATLATTIM CANIM. IHLAMUR IC BOL BOL. SIVI TUKET GECMIS OLSUNNNNN
 
Olabilir belki canım benim dr iki gündür midem yanıyor netten baktım tam bebişin saç çıkma zamanıymış. İnşallah tez vakitte atlatırız hepimiz :)
 
gunaydin herkese.ben cok hastayim.bademciklerim iltehaplanmis .pazartesi 3 gun rapor alacagim.antibiyotik basladim.insallah cabucak gecer.uyuyamadim hic.dikkat edin kizlar sizde.
Canım çok geçmiş olsun. Rapor almana sevindim ayakta olmaz çünkü. Yat dinlen arkadaşların söylediği bal lhlamur onları yap doğal yollardan. İnşallah tez vakitte Rabbim şifa versin canım
 
Günaydınnnnnnn:) Hayırlı ve bereketli bir gün olur inşallah... Cumamız mübarek olsun kızlar:)

Kontrolü olanlar da hayırlı haberlerle dönsün inşallah.

Çok fena üşütmüşüm burnum tıkalı boğazım agrıyor yutkunmakta zorlanıyorum ben ne yapayım kızlar bogazımı yumuşatmak için doğal bir yöntem varmı


Adaçayı gargarası yapın kızlar. Boğazı çok rahatlatıyor. Ihlamura bal katıp için o da iyi geliyor. Bir de boğazınızı sarın ki sıcak dursun. Burun tıkanıklığı için de yarım çay bardağı ılık suya bir çay kaşığı tuz atıp burnunuza çekmenizi önerebilirim. Tıkanıklığı epey gideriyor. Allah şifa versin tez zamanda iyi olursunuz inşallah:)
 
kızlar türkiye hastanesi özge coşkuna giden var mı? memnun musunuz lütfen yardım edin. doktorumu değiştirmek istiyorum.
 
Olabilir belki canım benim dr iki gündür midem yanıyor netten baktım tam bebişin saç çıkma zamanıymış. İnşallah tez vakitte atlatırız hepimiz :)
inşallah canım benim yeterki iyi olsunlar da yavrularımız dayanırız allahın izni ile bu arada cuman mübarek olsun tatlım :)
 
Hayırlı Cumalar hanımlar. Anladığım kadarıyla bir çoğumuz hastalıktan kırılıyor. Beni de burun tıkanıklığı bitiriyor. Hepimize geçmiş olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…