2015 Nisan Anneleri

canım tedavıylemı hamıle kaldın kac yasındasın? allahın ıznıyle bısey olmaz içini ferah tut.temız cıkan testlerımızın bıle guvenılırlıgı yok b unu hepımız bılıyoruz.

şöyle ki hamile kalmayı planlamıyordum, adtelerim düzensizdi onun için doktora gitmiştim, doktor kontrolünde prolaktin hormonum yüksekti 2 adet hap vermişti doktor haftada 1 kullanılan. 2 hafta kullandım sonraki hafta regl oldum zaten. sonraki ayda hamile kaldım.

Reactions: nix
canım tedavıylemı hamıle kaldın kac yasındasın? allahın ıznıyle bısey olmaz içini ferah tut.temız cıkan testlerımızın bıle guvenılırlıgı yok b unu hepımız bılıyoruz.

27 yaşındayım..şöyle ki hamile kalmayı planlamıyordum, adtelerim düzensizdi onun için doktora gitmiştim, doktor kontrolünde prolaktin hormonum yüksekti 2 adet hap vermişti doktor haftada 1 kullanılan. 2 hafta kullandım sonraki hafta regl oldum zaten. sonraki ayda hamile kaldım.

19. hafta içinde başlarsın canım benim öyle oldu :) başta gaz sanıp anlayamayadabilirsin her tür sese ve harekete kulak ver

Ayy canim çok Sagol...
Kulak veriyorum yahu vermez miyim.. aklım göbekte geziyorum/yatiyorum/kalkıyorum...
Umudum önümüzdeki hafta ici olmazsa kızacagım valla paşama :) insan simdiden bu kadar rahat olmaz ki canim aaaaaa
Babası kılıklı iste

adtelerin geciktiği halde nasıl hamile kaldın ilaç kullandın mı gebelikten önce hiç?
Ahhhh canım neresinden başlayayımki benim adetlarim genç kızlıktan beri 30 günde bir düzenli olurdu gecen sene ilk bebegime hamile oldum 9 haftalıkken kaybettim kürtaj oldum üzüntü stres derken önce hormonlarım bozuldu gösümde kist çıktı sonra rahimde adet dışı ara kanamalar adetlerim 15 gün geciti yumurta üretemez duruma gelmişim bir ayda 1 tane bile yumurta olamamış nerdeyse erken menapoza girecegim yaşım 28 düşün bunlarala birlikte birde kan pıhtılaşması çıktı dr lara tüp bebek yapalım aşılama yapalım dedim yapmadılar sen normal hamile kalıyorsun ama bebek ilerlemiyor iğne kullanacaksın hamilelik boyunca dendi mayıs ayknda tekrar hamile kaldım 6 hafatalıken düşürdüm 40 gün sonra adet oldum diğer adetim geldiğinde hamileydim çok şükür ama hamileliğimi öğrendiğimden itibaren bu aya kadar hergün progestan coraspin cleaksin iğne kullanıyorum çom şükür bugünlere geldik benim vücut progestanı az salgılıyor oda kesinleşti o yüzden takviye alıyorum

Bende ikili temiz cikinca 3 lu yaptirmadim. Korkuyorum yani bir şey erler can skarlar diye... Sen ferah tut içini dua et Allah her şeyin iyisini versin hayirlisiyla..

sende çok zor günler geçirmişsin allah yardımcın olsun.. çok zor bir durum gerçekten inşallah allah ebbeğini sana bağışlar .. hepimizin bebeğini... stres üzüntü en büyük düşmanımız... heleki bu dönemde..

Bende ikili temiz cikinca 3 lu yaptirmadim. Korkuyorum yani bir şey erler can skarlar diye... Sen ferah tut içini dua et Allah her şeyin iyisini versin hayirlisiyla..

amin canım.... burda paylaşmak dertleşmek beni ne kadar rahatlatıyor anlatamam.. paylaşıcak konuşacak kimsede yok çalışıyorum da...
annemde çok kızıyo ben doktora iki here gittim 1. sinde ne zman izne ayrılacağımı sormaya 2. sinde doğurmaya diyo... ne kadar test yapıyolar boşuna üzülüyorsun diyo ama elinde dğil ki insanın.. doktor yaptıralım diyince -acaba yaptırmazsam kötü bişey mi olur diyorsun ...

Geçmiş olsun canm.. Allah bu bebeğini sana bagislasin.. Hepimizinkini de inş. Bnmde sol yumurtaligimda kist var baya büyük portakal kadarmis.. Hamile kalmak bana da sans oldu kisti falan bilmiyordum. Suan tedavi de yapamiyorlar duruyor. Kimisi bebekle birlikte buyuyirmus. Ama bizimki birkac milim kuculdu ins oyle kuculur gider.. Yoksa dogumda ameliyatla alincak. Annemin arkasasinin da ayni şekilde varmis zamanında doktor demiski senin hamile kalman mucize.. Tek yumurtaliga düşüyorsun çünkü. Allah bebislerimizi korusun..

çok geçmiş olsun..forumda araştırıken kistlerle ilgili genelde küçüldüklerini okudum senin gibi başına gelenlerin.. inş. seninkide küçülür kaybolur gider allahın ziniyole..
kist olduğunu hamile kalınca mı öğrendin... bende aslında kistten şüpheleniyorum ama şimdiye kadar hiç bir doktor kist gördüm demedi. adetlerim hep düzensizdi ve çok sancılı ağrılı adet olurdum. o zaman hep kesin kist var diye düşünürdüm..

Tansiyondan olacağını sanmıyorum çünkü hep düşükse vücudun buna alışmıştır ve senin normalin 9-6 dır sürekli şekerli şeyler istiyosa insülin direncinden olabilir yediğin şeyleri kontrol et bakalım gün içinde karbonhidrat ağırlıklı mı besleniyosun gibi.. zaten bu insülin direnci 20. haftada başlıyomuş ufak kaçamaklar elbette yapcaz işte abartmamak lazım

Zaman ilerledikçe yeni şeyler ciktikca insanin aklina da her şeyi yaptırmak düşüyor.. Ne kadar gerekli bilmiyorum.. Burada konuşmak gerçekten bana da iyi geliyor. Bende calisiyorum zaten disari fazla cikmiyorum doğuda görev yapiyoz cikip dolasayim dicek bi yer yok.. Ancak ile gidersek öyle ilcadeyiz doğru düzgün kimseyi görmeyince insan konuşup anlatmak istiyor..

canım çok zor günler geçirmişsin.. allah göstermesin tekrarını... neyse ki çözümü bulunmuş da bebikin sağlıkla tutunmuş sana... allah sağlıkla da tamamına erdirir inşallah :)

Evet karbonhidratli yiyorum ekmek yemezsem mümkün degil doymuyorum.. Ondan mi oluyor ki acaba... Proteinde baya tuketirim yumurta falan hergun kesin yiyorum.

merhaba hanımlar.. bende bugün aile hekimime gittim tetanoz aşısı yaptırdım. korkmayın vurulurken hiç acımıyo ama sonradan acır mı bilemem aile hekiminde sonra eczaneye gittim ilaçlarım bittiği için özeldeki doktoruma onları yazdırmıştım onları alayım dedim ama reçetemin günü geçmiş neyse aile hekiminden tekrar yazdırabilirsin dediler. tekrar aile hekimine gittim ilaçları gösterdim hemşireye ikisinide ücretsiz verdi .

gunaydin herkese.ben cok hastayim.bademciklerim iltehaplanmis .pazartesi 3 gun rapor alacagim.antibiyotik basladim.insallah cabucak gecer.uyuyamadim hic.dikkat edin kizlar sizde.
Canım benim çok geçmiş olsun ya demek ki baya bi ağır geçiriyorsun inşallah haftasonu biraz toparlarsın bence de rapor al evde dinlen hiç kendini yorma zaten bebişten dolayı çabuk yoruluyoruz bi de hasta olunca iyice halsiz kalıyor vücut. Aslında bugün de dinlenseydin ya

hımm unutmuşum ordaki bir hemşirede benim gb türkiye hastanesine gidiyomuş ama özge hanıma ben nevraya gidiyorum . özgeden çok memnunmuş bende özgeye geçmeyi düşünüyorum umarım beni kabul eder. doktor konusunda çok şanssızım ya bir türlü aradığımı bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…