2015 Nisan Anneleri

burada da 150 lira..
valla tatlım alanların yorumlara baktım tek tek üşenmeden.. sadece 2 kişide son kullanma tarihi yakın diye okudum. onlarda da, örneğin, şişelerin birinin tarihi mayıs diğeri kasım dedi...yani yine de uygun geldi bana ama fiyattan emin olamadım
Bence fiyatı çok iyi

Kızlar ben geceleri inanılmaz burun tıkanması yaşıyorum ve nefes almak için zorluyorum kendimi , gerçi biraz mevsim geçişlerinde yaşıyordum zaten ama sanki nefessiz kalcam gece diye korkuyorum yada bebekte zorlanırsa diye üzülüyorum..Acaba şu burun bantlarından kullanabilir miyim? yada deniz suyu mu alsam?

Kizlar bisey sorucam en son hamileligim bundn once yani 8 sene evveldi saniyorum ki unutmusum gobek cizginiz ciktimi bu sabah baktim cok hafif belirmis benimki sanki daha erken cikmisti digerlerinde yada ben yaniliyorum ama cok kafama takildi sizlerinki nasil yada ne zaman belirmeye basladi
CNM BNM GEÇEN SENEKİ HAMİLELİĞİMDE ÇOK BELİRGİN ÇİZGİM VARDI AMA BUNDA DAHA ÇIKMADI CİNSİYETLE ALAKALI OLABİLİR Mİ ACABA?

grip oluyorum galıba zor nefes alıyorum. burnum tıkalı basım catlıyo. offf eve gdp yatmak ıstıyorum

inşallah canım benim yeterki iyi olsunlar da yavrularımız dayanırız allahın izni ile bu arada cuman mübarek olsun tatlım :)
Sağolasın canım benim seninde cuman mübarek olsun. Bu güzel günün hürmetine Rabbim tüm dualarımızın kabulünü nasip etsin inşallah :)

Kızlar ben geceleri inanılmaz burun tıkanması yaşıyorum ve nefes almak için zorluyorum kendimi , gerçi biraz mevsim geçişlerinde yaşıyordum zaten ama sanki nefessiz kalcam gece diye korkuyorum yada bebekte zorlanırsa diye üzülüyorum..Acaba şu burun bantlarından kullanabilir miyim? yada deniz suyu mu alsam?
O problem bende de var uyuyamıyorum bi de uyanıyorum geceleri nefes alamadığım için. Benim arkadaşım hamileliğinde kullanmış ama ben temkinli yaklaşıyorum açıkçası dr sormadan kullanmak istemiyorum deniz suyunun zararı yok ama bebeklerde kullanıyor zaten onu deneybilirsin canm

Anladım canım çok sağol alayım bari inan hiç ilaç vs normaldede içmem hele şimdi hiç istemiyorum ama bazen fenalık geliyor geceleri daha şimdiden ki öyle karnım falan daha çok belirgin bile sayılmaz , inşalla geçer..Bantı almıyayımda deniz suyu alayım bari en azından.

canlar ben çıkıyorum şirketten ve aile hekimine doğru yol alıyorum aşııya gidiyozz teyzeleriii çok acımaz inş.. :KK17: öptüm çok sizleri ve kuzuları :KK15:
Sana da bebişe de şifa olsun canım :) güzel haberlerle gelin

Anladım canım çok sağol alayım bari inan hiç ilaç vs normaldede içmem hele şimdi hiç istemiyorum ama bazen fenalık geliyor geceleri daha şimdiden ki öyle karnım falan daha çok belirgin bile sayılmaz , inşalla geçer..Bantı almıyayımda deniz suyu alayım bari en azından.
Bende deniz suyu kullanıyorum canım birazda olsa rahatlatıyor beni. Bantların içeriğini bilemediğimden cesaret edip alamadım dr sormak lazım. Sen de sağol :KK54:

bende başka bir problem daha var afp yüksek çıktı. bu hafta 4 lü test istedi doktor. inşallah normal çıkar herşeyde amniyosenteze gerek kalmaz. çok kafama takıyorum uyuyamıyorum bile :KK43:
ah canm ya olumlu düşün hep bebeğini meleğini düşün doktorlar hep kötüsünü söyleyip herşeyin önlemini alıyorlar stres yapma kendne bak yoksa bebişin doğunca çok ağlar ona göre

Mesela ben kahvaltıda yumurta yemezsem doymuyorum ve ekmeğe abanıyorum o yüzden yumurta mutlaka yerim pirinç pilavını kestim onun yerine bulgur yemeye çalışıyorum sütün çok faydasını gördüm üzerine tarçın serpiyorum özellikle meyveden sonra süt içerim aklıma şimdilik bunlar geliyo annem diyabet hastası şeker cihazı var arada bi ölçüyorum açlık ve tokluk şekerimi şimdilik iyi gidiyoruz bence yeme alışkanlığını değiştirmeye çalış bakalım ne değişecek
Sagol canim . bende gergin iki uç mandalina bir elma yiyorum şutu gece yatmadan iciyorum yaninda reçelli ekmek yemezsem uykudan birkaç saat sonra uyaniyorm acikip. Yumurta da her sabah yiyorum. Bizde seker problemi olan yok şükür.. Yediklerime dikkat edeyim bari asiri sekerden uzak durayim ;)

İnan hepsini ben de düşünüyorum hayal ediyorum kime benzeyecek diye düşünüyorum çok şey düşünüyorum aslında ama tahmini şu anda imkansız tek dileğim hepimizin sağsalim kucağımıza almamız ve Rabbimin onları bize bağışlaması sonrada burdan bebeklerimizin gelişimlerini paylaşırız yemek yedi yemedi kustu gazı var vs vs :KK48:

İnşallah bitanem:) Daha neler paylaşacağız neler:) Geceleri uyumuyor, hep emmek istiyor, memeyi çekince ağlıyor, kakasını yapmadı... O günlere sağlıkla erişiriz inşallah hepimiz:)

Kizlar bisey sorucam en son hamileligim bundn once yani 8 sene evveldi saniyorum ki unutmusum gobek cizginiz ciktimi bu sabah baktim cok hafif belirmis benimki sanki daha erken cikmisti digerlerinde yada ben yaniliyorum ama cok kafama takildi sizlerinki nasil yada ne zaman belirmeye basladi
benım çamasır çizgime kadar geldi çizgi.bariz belli degıl ama.

Back
X