2015 Nisan Anneleri

ay kızlar benim gibi gobüşü cok tuylenen oldumu tüy çizgısı var baska bişey goremiyom beyaz tenliyim siyah tuylerim olustu karnımda ince ince ama baris belli sıyah sıyah

Kızlar biz aşımızı olduk oğluşumlayaparken acımadı hiç şimdi çok hafif ağrısı var hemşire kız ağrı yapabilir dedi buz iyi gelirmiş ara ara buz kalıbı koyabilirsn bugün su degmesin yıkanma dedi.tansiyonum biraz düşük çıktı bugün 8-5 birAz halsizliğim var hazır iştende erken çıkmışken uzanim dinlenim biraz

Bebişi göbegimin çeşitli yerleri de hissediyorum bazen göbegin sag tarafında kasıklara yakın bazende göbegimin yakınında sanki içerden bir şey gıdıklıyormuş gibi o hareketi hissedince bende o noktayı kaşıyorum

Kızlar biz aşımızı olduk oğluşumlayaparken acımadı hiç şimdi çok hafif ağrısı var hemşire kız ağrı yapabilir dedi buz iyi gelirmiş ara ara buz kalıbı koyabilirsn bugün su degmesin yıkanma dedi.tansiyonum biraz düşük çıktı bugün 8-5 birAz halsizliğim var hazır iştende erken çıkmışken uzanim dinlenim biraz
Geçmiş olsun , tansiyon düşükmüş gerçekten inş düzelir ama yüksek olmasından iyidir düşük olması oda bir bakış bende bugün polyanaya bağladım herşeyi iyi tarafından görme çabasındayım ..

Kizlar bisey sorucam en son hamileligim bundn once yani 8 sene evveldi saniyorum ki unutmusum gobek cizginiz ciktimi bu sabah baktim cok hafif belirmis benimki sanki daha erken cikmisti digerlerinde yada ben yaniliyorum ama cok kafama takildi sizlerinki nasil yada ne zaman belirmeye basladi
Sormasan hiç aklımda değildi :eek: şimdi baktım Altan yukarı doğru çok silik ama belli olmaya başlamış göbek deliğimin 3 CNm aşağısına kadar geliyor CNm .. Oğlumda ikende çıkmıştı bunda da çıkıyor ..

İnşallah bitanem:) Daha neler paylaşacağız neler:) Geceleri uyumuyor, hep emmek istiyor, memeyi çekince ağlıyor, kakasını yapmadı... O günlere sağlıkla erişiriz inşallah hepimiz:)
Ay ben o günleri istemiyorum ben gülücüklerini ve aguuu larını alsam malum sadece bunlar özlemiyor .. Gerçi emzirmekte çok zevk verici ama gece sürekli emme isteyiişi işte o biraz kabus oluyor .. Yinede Rabbim sağlık versin de öncelikle sonrasında da iyi huylu bir bebek inş olur .

Merhaba kizlar benim bi sorum var dün aksamdan beri ara ara vucudumda batmalar kasintilar oluyo normalmi yasayan varmi acaba aranizda.

hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız dünden beri giremiyorum çok fena bel ağrısı yaşıyorum sizlerde de varmı ağrısı artık bacağıma vuruyor

hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız dünden beri giremiyorum çok fena bel ağrısı yaşıyorum sizlerde de varmı ağrısı artık bacağıma vuruyor
belim değilde kuruk sokumum fena agrıyo hamılelık basından berı dayanılmaz sekılde sımıt mındere oturuyorum

Evet bende de oluyor canim .. Geceleri bacagimin biri tutmuyor gibi sizliyor.. Agrisiyla uyaniyorum. Ne trafa yatsam bir müddet sonra agri var.. Belim de geceleri agri yapiyor.. :(

Merhaba, aydan biri'nin hastası olan, daha önce onunla doğum yapmış olan var mı? yönlendirmeleri yeterli geldi mi size?

Kızlar bu bel ve bacak agrısının sebebi hamilelik sebeniyle genişleyen leğen kemiklerinin bacaga giden sinirlere baskı yapmasıymış normal tek çaresi uzanıp dinlenmek birde bacak bel sıcak tutlursa hafifliyor fırsat buldukca battaniyeye sarılıp yatın kızlar

Evet bende de oluyor canim .. Geceleri bacagimin biri tutmuyor gibi sizliyor.. Agrisiyla uyaniyorum. Ne trafa yatsam bir müddet sonra agri var.. Belim de geceleri agri yapiyor.. :KK43:
aynen benim de sola yatıyorum bacağım uyuşuyor ağrıyor sonra sağa dönüyorum aynı biraz sırtüstü yatıyorum yoksa bacağımdan uyuyamıyorum belimin ağrısı da kalçama doğru yayılıyor hep yorulduğumda kalçalarıma doğru ağrı oluyor

ağrılar normal diyelim o zaman benim ayakta mutfakta birşeyle uzun süre uğraşayım yada yol yürüyeyim belim kırılıyor bacağımı çekemiyorum Rabbim hepiimize sağlık versin cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar

Merhabalar kızlar bugün okulda nöbetciydim merdivenlerde beklerken orta okul öğrencilerinden biri topu sertce karnıma attı ani refleksle elimi koydum daha sonra sancım oldu tansiyonum düştü başım döndü bunlar psikolojik mi anlamadım?

kızlar çok kotuyum bu gun doktora gittim cinsiyeti artik kesinlesir die dusunuyordum cunku 19.hafta 1 gunluguz ama doktor bebegimde bir sikinti olabilceni soyledi zeynep kamil gitmemi arastirilmasini istedi kendi hastanesinde bu islem yapilabilirken bana senin daha detayli bakilman . lazim dedi hala ihtimalli kiz olabilir dedi hormon ilaclari dogum kontrol haplari kullandinmi dedi ben ilac hic kullanmadim kan ilaclarimi bile duzgun icmedim doktor esimle korktuk beykoz tip hastanesi gittik sonra ordaki doktor bakti bebegim kalbi atiyor elleri kollari haraket.ediyor suyumda haftama gore normal gelisimide ama dedi kadin benim ultrasyon eski bi problem olup olmadini soyleyeemem detayli bakilman lazim dedi sorun suki benim acil bakilmam gerekio 2 duzeyde ama zeynep kamilde yer bulamicami soyledi ozel zaten aradimda ulasamiyorum bile umraniyedeki yer kac hafta once bana araliga kadar doluyuz demisti 19 haftada gel randevu al demisti ama bu . ozeldeki doktor bello bi hafta.sonra detayli tam bakilamadi suyun engel oldugu soyledi afiyette almayi dusunuyorum ama orasida dedi iki sey var biri 2duzey tamam ama bide premeturmu ne dedi daha detayli o da onlarda yok ne yapacami sasirdim ne gibi bir problem olacanida demedi nere gidecemide bilmiyorum ama acele etmem lazim haftam gecmeden bakilmas lazim kizlar istabul ii bi yer biliyonuzmu sanirim zeynep kamil olmayacak

a
Merhabalar kızlar bugün okulda nöbetciydim merdivenlerde beklerken orta okul öğrencilerinden biri topu sertce karnıma attı ani refleksle elimi koydum daha sonra sancım oldu tansiyonum düştü başım döndü bunlar psikolojik mi anlamadım?

arkadasim yine doktor konus hic ihmal etme benimde kuzenim bire gidio karnima tekme atmisti ama onda sorun cikmamisti evlatlarimiz kiymetli rabbim saglikli sirin bebekler nasip etsin bizlere insallah

kızlar çok kotuyum bu gun doktora gittim cinsiyeti artik kesinlesir die dusunuyordum cunku 19.hafta 1 gunluguz ama doktor bebegimde bir sikinti olabilceni soyledi zeynep kamil gitmemi arastirilmasini istedi kendi hastanesinde bu islem yapilabilirken bana senin daha detayli bakilman . lazim dedi hala ihtimalli kiz olabilir dedi hormon ilaclari dogum kontrol haplari kullandinmi dedi ben ilac hic kullanmadim kan ilaclarimi bile duzgun icmedim doktor esimle korktuk beykoz tip hastanesi gittik sonra ordaki doktor bakti bebegim kalbi atiyor elleri kollari haraket.ediyor suyumda haftama gore normal gelisimide ama dedi kadin benim ultrasyon eski bi problem olup olmadini soyleyeemem detayli bakilman lazim dedi sorun suki benim acil bakilmam gerekio 2 duzeyde ama zeynep kamilde yer bulamicami soyledi ozel zaten aradimda ulasamiyorum bile umraniyedeki yer kac hafta once bana araliga kadar doluyuz demisti 19 haftada gel randevu al demisti ama bu . ozeldeki doktor bello bi hafta.sonra detayli tam bakilamadi suyun engel oldugu soyledi afiyette almayi dusunuyorum ama orasida dedi iki sey var biri 2duzey tamam ama bide premeturmu ne dedi daha detayli o da onlarda yok ne yapacami sasirdim ne gibi bir problem olacanida demedi nere gidecemide bilmiyorum ama acele etmem lazim haftam gecmeden bakilmas lazim kizlar istabul ii bi yer biliyonuzmu sanirim zeynep kamil olmayacak
CNm ben inanıyorum ki hiçbirşeyi yok bebişinin , burdan bir arkadaş Ümraniye'de Fatih hastanesi var demişti onların makineleri daha teknolojik olabilir bir arayıp konuş istersen ben Türkiye'de iken Maltepe şübesinde oğlumu sünnet yaptırmıştım . Çok iyiler ..belki sana da yardımcı olabilirler ..

Back
X