2015 Nisan Anneleri

Kızlar doktordan geldim biraz canım sıkıldı plesantam asagıdaymış 2 3 gundur rahme bi baskı hissedıyodum bebeğin kafası o dedi doktorum bide suyumda fazla cıktı gerci dr saglıklı bebeklerdede su fazlalıgı oluyo dedi ama işte hemn ben evham tabi en cok bu plesantanın (bebeğin eşinin) asagıda olması canımı sıktı 15 gune kadar ayrıntılıya gir dedi ozamn daha iyi anlasılırmış yukarı cıkıp cıkmadığı mutlaka gir dedi gerci saglığı faln cok iyi kalp atışlarıda ama şimdi bekle ki 15 gun sonraki ayrıntılıyı meraktan catlarım

iyi akşamlar kızlarr, bakalım benim tekmeci Giray paşa:anneadayı: ne alemde

Kızlar doktordan geldim biraz canım sıkıldı plesantam asagıdaymış 2 3 gundur rahme bi baskı hissedıyodum bebeğin kafası o dedi doktorum bide suyumda fazla cıktı gerci dr saglıklı bebeklerdede su fazlalıgı oluyo dedi ama işte hemn ben evham tabi en cok bu plesantanın (bebeğin eşinin) asagıda olması canımı sıktı 15 gune kadar ayrıntılıya gir dedi ozamn daha iyi anlasılırmış yukarı cıkıp cıkmadığı mutlaka gir dedi gerci saglığı faln cok iyi kalp atışlarıda ama şimdi bekle ki 15 gun sonraki ayrıntılıyı meraktan catlarım
Üzülme canım benim plesentada aşağıda dr takip ediyor 2 hafatada bir kontrole gidiyorum fazla yürümek ve agır kaldırmak sakıncalı kendine dikkat et canım

Arkadaslar surekli takip edemiyorum su an 18.haftada yim doktorum renkli ultrason mu ne istedi tam adini bilmiyorum siz yaptirdiniz mi yaptiracak misiniz pahali dediler doktora sormadim
ayrıntılı ultrason canım. herkesten istiyo doktoru. renkliden farklı kuzum, ama renkli ile bakılıp ayrıntılı yapılıp yapılamayacağına da karar verilebiliyomuş bazen

kızlar ben ayrıntılıyı devlette filan yaptırmak istiyordum ama geç kaldım sanırım özelde olacak, yenibosna nisa hastanesini düşünüyorum bugün aradım 225 tl imiş fiyatı, fena değil ama bu ay çok masrafımız olacak, ev taşıycaz daha...

Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

“İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın” A’raf suresi/54.

Doğum Anında Tekrarlanacaklar:

( Doğum yapan ve onu bekleyenler tarafından)

1. Lailahe illa ente kuntu minezzalimin

2. İnşirah suresi

3. Rabbiyessir duası

Rabbiyesir vela tuassır Rabbi temim Bil hayr.

4. İnşikak suresi ilk üç ayet:

5. Abese suresi 20. Ayet:

Sümmmessebile yesserah (özellikle doğum ve sancı anında tekrarlanmalı)

Anlamı: Sonra ona (doğmasında, hayır ve şerri seçmesinde) yolu kolaylaştırdı

Kızlar sizinde gögsünüz büyüdümü benim bir kaç beden birden büyüdü şimdiden üstelik silikonlu degil toparlayıcılı olan desteksizlerden takıyorum normalde 85ti şuan 95 olmuyor bunuda yeni almıştım daha 4 ay daha var önümüzde daha kaç beden olurum korkuyorum hiç ailede büyük gögüslüde yok
sütün bol olur inşallah canım :)

Üzülme canım benim plesentada aşağıda dr takip ediyor 2 hafatada bir kontrole gidiyorum fazla yürümek ve agır kaldırmak sakıncalı kendine dikkat et canım
Canım neden olyo bu peki yoksa bu haftalarda normalmi bana 2 haftaya kadar cıkması lazım dedi ozamn ayrıntılıya git dedi peki tehlikeli bı durummu inşallah atlatırız bide bebegın suyu fazlaymış bidaki ay mutlaka seker yüklemesi yap dedi ister istemez iki durumda korkuttu beni

BİDE HAMİLELİK BOYUNCA 41 YASİN 40 MERYEM 40 YUSUF SURESİ OKUMAK GEREKLİYMİŞ OKUYACAGIM İNSALLAH

BEN ARAPCA BİLMİYORUM GOOGLE PLAYDEN ÜCRETSİZ KURAN DİNLEYİ İNDİRDİM DİNLEYECEGİM HERGÜN İNSALLAH ABDEST ALIP

BEBEK HAREKET EDİNCE ELİMİZİ KARNIMIZA KOYUP SALAVAT VE İHLAS OKUMALIYMISIZ:anneadayı:

Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

“İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın” A’raf suresi/54.

Doğum Anında Tekrarlanacaklar:

( Doğum yapan ve onu bekleyenler tarafından)

1. Lailahe illa ente kuntu minezzalimin

2. İnşirah suresi

3. Rabbiyessir duası

Rabbiyesir vela tuassır Rabbi temim Bil hayr.

4. İnşikak suresi ilk üç ayet:

5. Abese suresi 20. Ayet:

Sümmmessebile yesserah (özellikle doğum ve sancı anında tekrarlanmalı)

Anlamı: Sonra ona (doğmasında, hayır ve şerri seçmesinde) yolu kolaylaştırdı
Allah razı olsun arkadaşım güzel paylaşım için

Arkadaşlar ben bugün yeşim mağazasına uğradım... h&m 'den falan çok daha iyi penyeler üstelik hepsinin fiyatı cok uygun... düşünen arkadaşlara tavsiye ederim..

Böle seyirir gibi oluor iyice içerde dimi karında deil rahimde bendede oluo 3 gündür
Aaaa evet canım aynen öyle dayanamadım dr.uzun hemşiresini aradım sorun yok dedi rahim kasılır bazen bebek hareketi ayakta kalma vs.den dedi gevşer sonra sen öyle hissedersin korkma dedi...rahatladım ondanmış canım

Canim o bebegin hareketleri bende çok korktum ilk basta doktorumu aradim bebek hareket ettikçe olur dedi.korkulacak bisey yok.bebegin bide erkekse hep rahimde hissediyorsun hareketlerini
Ahhh canım benim çok teşekkürler bende aradım dayanamadım benzer söyledi gevşeme hareketi dedi korkulacak bişey yokmuş çok şükür evet erkek canım:))Allah razı olsun ferahladım

Canım neden olyo bu peki yoksa bu haftalarda normalmi bana 2 haftaya kadar cıkması lazım dedi ozamn ayrıntılıya git dedi peki tehlikeli bı durummu inşallah atlatırız bide bebegın suyu fazlaymış bidaki ay mutlaka seker yüklemesi yap dedi ister istemez iki durumda korkuttu beni
Canım hiç korkma stres olma zorlama kendini dinlen... 24.haftada yukarı çıktığını okumuştum..

Doğrudur bitanem. Ben de yaşadım çünkü. Sen bir an önce randevu almaya bak. Bir de fazla durma ayakta, mümkün mertebe uzanmaya çalış kuzum benim
biraz oyle yapmaya calisiyorum haberi aldimda koye geldim artik pazar ihtibari ile eve donecez esimle orada.boyle dinlenebilcemi sanmiyorum aksine sitres var kaynanam aradi bu gun esim isteydi ben burda oyle bi konusuyorki ee sen gelmicen ogludami bu gun gelmicek die beni deli ediyor sonucda neden esimden ayri kalimki su donemde beni yanliz birakmasa ii olur yoksa daha affedemem ben artik onada sirtimi donerim. biz artij bi aileyiz artik yuvamiz var bana arkadasi donerse afedemem

Back
X