- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmıs olsun, canım tansıyonun dusmustur. anı hareketlerden sakın.ins arkadasim hersey yolunda gider demin sofra kurarken kulaklarimda cinlama uzerimde bi agirlik bas donmem oldu esim o halimi bu gorunce daha cocuk yapmicaz dedi sanirim kan tahlillerim baya dusuktu o yapti gibi geliyor bana
ben cok begendım alabılırım :) bısey sorcam , nekadarlıkken gıyebılecek pekı bılmedıgımden bu konuları soruyorum canımArkadaslar merhaba bende nisan 2015 te anne olucam insallah.benim sizlere gostermek istedigim birsey var.resimleri yuklemeyi becerebildim mi bilmiyorum.2 adet nike kiz bebek ayakkabisi resmi.benim bebegim kiz olucak diye biz bu ayakkabilari aldik ama bebegimiz erkekmis:) daha kutusunda malum kullanilmadi.degistiremiyorumda fislerini attikikisini 50 tl ye aldik outletten.isteyene satmayi dusunuyorum.alan olursa ogluma gidip alacagim mavilerini.ilgilenirseniz haberlesiriz.bahaneyle burayi bulmamda iyi oldu paylasimlarinizdan faydalinicam:)
seninle aynı görünüyoruz arkadaşım bizde yarın 21 in 1 günün de olacağız sağlıkla kavuşalım hayırlısıyla bebeklerimizeGünaydın canım. Hayırdır İnşallah, merak etme korkulacak bişey yoktur sen gene de tedbirini al git canım dua et bol bol. Bizde 20+0 olduk yarın 21.haftamızın ilk günü olacak hayırlısıyla![]()
Evet canım dıkkat edelim bide doktor dedi 22 haftada ayrıntılıya gır daha ii belli olur 20 haftada ve oncesinde boyle olması normal diyolar insallah devamlı plesanta donebiliyomuş 24 haftadan sonra sabit kalıyomuş ayrıntılıya nezamn girceksin daha iyi görürler canım ben işte 15 gun sonraya gun aldım bizim dukkanımız var esnaflık yapıyoruz esimle cok sıkıntı değil eşim işleri hallediyo evde durabilirim zaten 1 ay oncede kanama alanım vardı doktor gene yat demişti ozamndan berri dıkkat edıyom dukkana ara ara gıdıodum o gecti cok şükür bu seferde bu inşallah gecer budaAllah korusun canım inşallah öyle olmaz biz yinede çık dikkat edelim. Çalışıyormusun bilmiyorum ama canım benim raporludum 1 hafta sonra başlayacagım minubusle gidip geliyorum işe ondan korkuyorum bira tek vasıta ama minübüs duragınada yürüyorum inince eve kadar bir mesafe yürüyorum 8 aya kadar böyle nasıl giderim bilmiyorum bir sıkıntı olmazsa martın ortasına kadar çalışacagım son bir ay kala ayrılacagım inşallah bir sıkıntı çıkmaz öğretmende olmadıgım için eger 2 ay önceden ayrılırsam bebek 2 aylıkken tekrar başlamam çok kötü olur
Tamam canim tesekkur ederim senin nasil gidiyor hamilelikayrıntılı ultrason canım. herkesten istiyo doktoru. renkliden farklı kuzum, ama renkli ile bakılıp ayrıntılı yapılıp yapılamayacağına da karar verilebiliyomuş bazen
O kadının söylediklerini hiç önemsemiyorum ben. Fazla proteinden beyni uyulmuşallah allah taze sıkılmıs meyve suyundakı vıtamın emılmıyor, bosuna ıcıyosunuz dıyo karatay. daha neler
ben cok begendım alabılırım :) bısey sorcam , nekadarlıkken gıyebılecek pekı bılmedıgımden bu konuları soruyorum canım
Benimde 4 aralıkta ayrıntılı randevum var inşallah orada iyi haberler alırız. Madem evde kalabilme şansın var bol bol yat canım elektrikli süpürge falan kullanma egilerek iş yapma inşallah saglıcakla kavuşuruz bebişlerimizeEvet canım dıkkat edelim bide doktor dedi 22 haftada ayrıntılıya gır daha ii belli olur 20 haftada ve oncesinde boyle olması normal diyolar insallah devamlı plesanta donebiliyomuş 24 haftadan sonra sabit kalıyomuş ayrıntılıya nezamn girceksin daha iyi görürler canım ben işte 15 gun sonraya gun aldım bizim dukkanımız var esnaflık yapıyoruz esimle cok sıkıntı değil eşim işleri hallediyo evde durabilirim zaten 1 ay oncede kanama alanım vardı doktor gene yat demişti ozamndan berri dıkkat edıyom dukkana ara ara gıdıodum o gecti cok şükür bu seferde bu inşallah gecer buda
Kıyamam ya aslında halimize şükür etmek lazım kuzum bizlerden daha zor hamilelik geçirenler var. Sen bi doktora git hele en doğrusunu o söyler önlemini alır.
Cok güzellermis :) benim de ogluşum olacak inş .. Eger kiz olsaydi bende almak isterdim fiyati çok uygunmusTabiki sorucaksin canim.pembe nike isareti olan patik ztn alti bez olanlardan.yani yurumeye basladiginda giyecek.kuzenimin oglunun vardi adidaslari 18 numara 1.5 yasina kadar giydi.bende ona sorup aldim.iki ayakkabida 18.5 numara istersen gidip bi magazada bak.aklinda soru isareti kalmasin
Bende 16.hafta gittigimde plasenta asagida ama olabilir normal demisti bu haftalarda ve 18.haftadevlete gittigimde ordaki dr plasenta normal yerinde demisti demek ki yukari cikiyor bence endiselenme canmKızlar doktordan geldim biraz canım sıkıldı plesantam asagıdaymış 2 3 gundur rahme bi baskı hissedıyodum bebeğin kafası o dedi doktorum bide suyumda fazla cıktı gerci dr saglıklı bebeklerdede su fazlalıgı oluyo dedi ama işte hemn ben evham tabi en cok bu plesantanın (bebeğin eşinin) asagıda olması canımı sıktı 15 gune kadar ayrıntılıya gir dedi ozamn daha iyi anlasılırmış yukarı cıkıp cıkmadığı mutlaka gir dedi gerci saglığı faln cok iyi kalp atışlarıda ama şimdi bekle kri 15 gun sonraki ayrıntılıyı meraktan catlarım
tatlım ben bı bakayım magazasından bugun buyuklugune vs. yoksa cok begendım. aksama sana haber verırım olurmu?Tabiki sorucaksin canim.pembe nike isareti olan patik ztn alti bez olanlardan.yani yurumeye basladiginda giyecek.kuzenimin oglunun vardi adidaslari 18 numara 1.5 yasina kadar giydi.bende ona sorup aldim.iki ayakkabida 18.5 numara istersen gidip bi magazada bak.aklinda soru isareti kalmasin