2015 Nisan Anneleri

Günaydın Annişkolar ve bebişkolar :anneadayı: benim Paşa daha uyuyor, bi kıpırtı yok. Kahvaltımızı yapcaz doğru aile hekimliğine gideceğiz Giray beyle. Aşımızı olup sonra da okula :) haftaya güzel bi başlangıç yapalım inşallah böyle de devam etsin.
IMG_20019252166234.webp

iyi akşamlar kızlar ben de 17+5 hamileyim kuzucuğum daha 2 kere kaydığını hissettim burada herkes hissediyorum deyince bende mi bir problem var diye düşünmüyor değilim
kuzum telaslanmamamlısın, herkeste aynı olmaması gayet normal, çesıt cesıt ınsanlarız ;) zamanı gelınce bebısın senı dürtcek

Kizlar bisey sorucam sut ve yogurt olarak hazirmi tuketiorsunuz yoksa inek sutu aip kendinizmi yapiyorsunuz icim hic rahat deil bu konuda sizler nasil yapiyosunuz merak ettim.
yoğurdu acık sut ıle kendım mayalıyorum cam kavanozlara ohh mısss, daha sağlıklı oldugunu dusundugumden. ama ıcmek ıcın pastörize alıyorum.

Arkadaslar ben kalp dinleme cihaxi aldim 89 lira cok merak edip evham yapanlar alablir 12.Haftada yurtdisindayken bnm cok isime yaramisti bi daha kullsnmadim ama evde varligi rahatlatiyor..

kizlar sizinde esiniz hic sizi darlatiyormu ceketinin icten ya o istirmasi gitmis die kadinliniza laf atiomu bagirarak herkez duyacagi sekilde anne babasi mesela siz bebeginiz icin yeterince endiseliyken kurdunuz sofra size haram ediyormu artik terk edecegim boyle bi zamanda adam destek degil kuslari dogurdu onlarla nasil ilgilenio benin tansiyonum dusse telefona bakar bana degil ne evladim ne ben insan bu kadarmi umursamaz ya b u ceketten sebeb rezil olacakmis ya icten yapisma sey diksem kotu gozukecek ya bunun suclusudami benim o kadar mutsuz ediyorki artik biktim cok biktim

kizlar sizinde esiniz hic sizi darlatiyormu ceketinin icten ya o istirmasi gitmis die kadinliniza laf atiomu bagirarak herkez duyacagi sekilde anne babasi mesela siz bebeginiz icin yeterince endiseliyken kurdunuz sofra size haram ediyormu artik terk edecegim boyle bi zamanda adam destek degil kuslari dogurdu onlarla nasil ilgilenio benin tansiyonum dusse telefona bakar bana degil ne evladim ne ben insan bu kadarmi umursamaz ya b u ceketten sebeb rezil olacakmis ya icten yapisma sey diksem kotu gozukecek ya bunun suclusudami benim o kadar mutsuz ediyorki artik biktim cok biktim
Senin esinde aile kurma sorunu var canim ya saygisini kaybediyor iyice... Hamile kadina davranilmasi gerektiği gibi davranmiyor.. Aile olmanin gereklerini anlayamiyor... Sizin huzur için biran önce o kayinvalidenlerden ayri yasamaniz gerekir..

Günaydın Kızlar Güzel haberler alacağınız iyi bir hafta diliyorum...

Ben hala bebeğimi hissetmiyorum demek ki zamanı var ve birazda tuhaf tuhaf ağrılarım oluyor korkuyorum açıkçası iki haftadır ara ara stresim oluyor ona bağlıyorum aslında hayırlısı olsun inşallah...

Meryem çektiklerin gerçekten çok zor Allah eşine akıl versin inşallah karnında bebeğin var insan herşeyi bıraksa onu düşünür dicem ama hiç böyle düşünücek biri gibi anlatmıyorsun umarım düzelir

Şimdi birçoğumuzun bebeği koç mu olacak :KK54:Ozmn bakalım nasıl olacaklar mış

Koç Burcu Bebeği: 21 Mart 20 Nisan
shadow.png

aries.jpg
En sevdiği cümle: "Önce ben"
İyi yönleri: cesaretli, enerjik, maceraperest, sevmeyi bilen
Kötü yönleri: aceleci, sabırsız, tezcanlı

shadow.png

Koç burcundan olan bebek dikkatleri kendi üstüne çekmesini bilir. Onu asla görmezlikten gelemezsiniz. Onu ihmal ettiğinizi düşündüğünde, onun gözyaşlarıyla karşılaşacak ve ona ilginizi tekrar yönlendirdiğinizde ne kadar kolay sakinleştiğini göreceksiniz. Koç burcunda doğan bebeklerin herzaman birşeylerle meşgul olması sağlanmalı ve eğlenmesi için çaba gösterilmelidir. Koç burcu bebeği o kadar çok ilgi bekler ki, bir süre sonra kendinize zaman ayırmakta zorlandığınızı farkedebilirsiniz. Koç burcu bebeği kontrolü elinde tutmayı sever, cesaretlidir ve sürekli ilgi bekler, ancak bunun karşılığını sıcak sevgi gösterileriyle verir.
Koç burcu, çocukluk çağından itibaren en çok disiplin edilme ihtiyacı duyan burçlardan biridir. Koç burcu çocukları enerjik ancak sabit karakterli olduklarından başlangıçta bazı katı kurallarla ipleri ele almak durumundasınız.
Orayı burayı kurcalamayı seven ve bu yüzden de heryere girip çıkan bebeğinize biraz daha dikkatli davranarak onu kazalardan korumanızda fayda var.
Bebeklik döneminde gürültülü-patırtılı oyuncaklardan çok hoşlanır. Bir anda kahkahalarla gülerken, hemen arkasından gözyaşlarına boğulabilir. Doğumunun ilk anlarından itibaren sizi sürekli olarak canlı tutacak bir bebektir. Hayat sizin için biraz zor olacak gibi...

Boğa annelerine ayıp olmasın şimdi :)

Boğa Burcu Bebeği: 21 Nisan 21 Mayıs
shadow.png

taurus.jpg
En sevdiği cümle: "bana ait!"
İyi yönleri: sabırlı, dayanıklı, kararlı
Olumsuz yönleri: inatçı, esneklikden uzak, sahiplenici

shadow.png

Boğa burcundan bir bebeğiniz varsa, ona istemediği birşeyi yaptıramayacağınızı anlamışsınızdır. Boğa burcu kendisine istemeden yaptırılan şeylere yeri gürültülü bir şekilde tekmeleyerek ve adeta bir boğa gibi "azgınlaşarak" cevap verir. Boğa bebeğine sevmediği birşeyi yedirmeye çalışın; ağzını sıkı bir şekilde kapatacak ve yanlızca size memnuniyetsizliğini ifade eden kelimeler sarfetmek için açacaktır. Böyle bir inat krizinin en iyi panzehiri sevgi dolu bir öpücük ve içten bir kucaklamadır. Boğa çocukları kendilerine yapılan her türlü sevgi gösterisinden çok hoşlanırlar. Bu çocuklar kendilerini sevginin kanatları altında güvende hissederler.
Boğa burcu çocuğu inatçılık ve sahipleniciliğinin ilk belirtilerini en erken dönemlerinden itibaren göstermeye başlar. Sabırlı ve yumuşak bir şekilde ona insanlarla paylaşmayı ve karşı tarafa duyarlı olmayı öğretmelisiniz. Boğa çocuğu hatalarından kolay öğrenir.
Boğa burcu insanlarının sesleri oldukça güzeldir ve müzik kulakları gelişmiştir. Sanata ilgileri yoğundur. Ona bir müzik enstrümanı, renkli kalemler, resim defterleri alarak kabiliyetlerini keşfetmelerine yardımcı olabilirsiniz

Şimdi birçoğumuzun bebeği koç mu olacak :KK54:Ozmn bakalım nasıl olacaklar mış

Koç Burcu Bebeği: 21 Mart 20 Nisan
shadow.png

aries.jpg
En sevdiği cümle: "Önce ben"
İyi yönleri: cesaretli, enerjik, maceraperest, sevmeyi bilen
Kötü yönleri: aceleci, sabırsız, tezcanlı

shadow.png

Koç burcundan olan bebek dikkatleri kendi üstüne çekmesini bilir. Onu asla görmezlikten gelemezsiniz. Onu ihmal ettiğinizi düşündüğünde, onun gözyaşlarıyla karşılaşacak ve ona ilginizi tekrar yönlendirdiğinizde ne kadar kolay sakinleştiğini göreceksiniz. Koç burcunda doğan bebeklerin herzaman birşeylerle meşgul olması sağlanmalı ve eğlenmesi için çaba gösterilmelidir. Koç burcu bebeği o kadar çok ilgi bekler ki, bir süre sonra kendinize zaman ayırmakta zorlandığınızı farkedebilirsiniz. Koç burcu bebeği kontrolü elinde tutmayı sever, cesaretlidir ve sürekli ilgi bekler, ancak bunun karşılığını sıcak sevgi gösterileriyle verir.
Koç burcu, çocukluk çağından itibaren en çok disiplin edilme ihtiyacı duyan burçlardan biridir. Koç burcu çocukları enerjik ancak sabit karakterli olduklarından başlangıçta bazı katı kurallarla ipleri ele almak durumundasınız.
Orayı burayı kurcalamayı seven ve bu yüzden de heryere girip çıkan bebeğinize biraz daha dikkatli davranarak onu kazalardan korumanızda fayda var.
Bebeklik döneminde gürültülü-patırtılı oyuncaklardan çok hoşlanır. Bir anda kahkahalarla gülerken, hemen arkasından gözyaşlarına boğulabilir. Doğumunun ilk anlarından itibaren sizi sürekli olarak canlı tutacak bir bebektir. Hayat sizin için biraz zor olacak gibi...
Koç erkekleri de ileride karizmalarina çok önem verirmiş. En güzel şekilde ortada görünürmüş ve yonetice karaktere sahiplermis. Emir almaktan hoslsmaz. Bir kizin onu kendine asik etmesi cooook zormus :D

Kizlar bisey sorucam sut ve yogurt olarak hazirmi tuketiorsunuz yoksa inek sutu aip kendinizmi yapiyorsunuz icim hic rahat deil bu konuda sizler nasil yapiyosunuz merak ettim.
Ben yogurdu da gunluk pastorize sutten yapiyorum, icmek icin de pastorize sut kullaniyorum. Cunku hamilelik doneminde sut yogurt peynir gibi seylerin muhakkak pastorize olarak tuketilmesi gerekiyor

Günaydın herkeslere. Bu hafta benim de dr kontrolüm var ve kısmetse cuma günü aşı olmaya gideceğim.
Aklıma takılan bişey oldu kızlar; geceleri bazen burnum tıkanıyor ve nefessiz kalıyor olabilirim bu durumda bebeğim oksijensiz kalıyor olabilir mi acaba :KK64:

Back
X