2015 Nisan Anneleri

sen içini ferah tut canım hiç bişey olmaz Allahın izniyle. kendine dikkat et yorulma fazla. kötü olduğunu düşündükçe psikolojik olarak daha kötü olursun. iyiyim de bebeğin için iyi ol azından.

oylede bakalim simdi evimdeyim sikinti bitmicek

benim de ilk hissettiğim bugün lar kıpır kıpırdı son birkaç gündür çok az hissediyorum iyice sessiz bi ortamda yatıp uzancam zar zor bi tepik geliyor bazen hiç hissetmediğim gün de olmaya başladı niye böyle anlamadım ilk zamanlar çok hareketliydi
Benimkide bir ara bayagi geziniyordu bi kasikta bi gobekte kipirfiyordu bugun hic hissetmedim haliyle endiselendim.

İyi akşamlar herkese hareketlri hissedenler ikinci gebeliğini mi yaşıyor çok merak ettim ben hala hiç bişey hissedemedim ki:110:

Ama ben de zayıfım benim de ilk gebeliğim neyse azıcık daha sabredeyim belki yakındır
Benim de ilk gebeliğim 52 kiloyla hamile kaldım şuan 54 oldum. 13.+3 ken falan sırt üstü uzanırken kıpırtı şeklinde başladım. Şuan hiç durmuyo çok hareketli oğluşum şimdi bile bi tekme yemiş bulunuyorum :) her gebelik aynı değil sonuçta inşallah en yakın zamanda darısı başına canım

Arkadaslar merhaba bende nisan 2015 te anne olucam insallah.benim sizlere gostermek istedigim birsey var.resimleri yuklemeyi becerebildim mi bilmiyorum.2 adet nike kiz bebek ayakkabisi resmi.benim bebegim kiz olucak diye biz bu ayakkabilari aldik ama bebegimiz erkekmis:) daha kutusunda malum kullanilmadi.degistiremiyorumda fislerini attik :KK43: ikisini 50 tl ye aldik outletten.isteyene satmayi dusunuyorum.alan olursa ogluma gidip alacagim mavilerini.ilgilenirseniz haberlesiriz.bahaneyle burayi bulmamda iyi oldu paylasimlarinizdan faydalinicam:)

Canim hoşgeldin
Ayakkabılar harika valla :) ama bizimki de paşa... nereden aldığını sorsam?

İyi akşamlar herkese hareketlri hissedenler ikinci gebeliğini mi yaşıyor çok merak ettim ben hala hiç bişey hissedemedim ki:110:

Benim de ilk ama henüz hissetmedim tatlim merak etme.. doktor da bana en net 19 20 de hissedersin dedi.. o yüzden bekliyorum ;)

Seninde hayirli olsun canim benim sanki ilk hamileligime gore biraz daha yavas gibi, onu 14 kiloyla tamamlamistim bunda biraz daha az olsa guzel olur bana doktor demir ilaci verince vitamini kesti istah acar sadece bu aydan sonra gerek yok dedi
Icimi rahatlattin sekerim sagol ;) şu vitamin konusuna sasirdim. Doktorum daha yeni verdi vitamini bana. Yani asil bu haftalardan sonra vitamin gerekli bebek gelisimi acisindan dedi.

Icimi rahatlattin sekerim sagol :KK66: şu vitamin konusuna sasirdim. Doktorum daha yeni verdi vitamini bana. Yani asil bu haftalardan sonra vitamin gerekli bebek gelisimi acisindan dedi.
Canim valla ben 2 aylikken folik asit±vitamin kullandim mahfetti midemi 2 aydirda gyno ferro sanol kullanıyorum.çok iyi bi vitamin doktoruma sordum bide sağlık ocaklarında d vitamini verdiklerini eğer verirlerse haftada 3 gün kullan çok kilo yapmasin dedi.

evet bende artik.susmucam karsilini vericem zaten benim icin zor suanlik zamanlar boylede olmasi beni sinir ediyor esim bu gun eve erken gidecemizi soyluyor ben hic gitmek istemiyorum

İnşallah bumdan sonra her şey çok güzel olur senin için bitanem...
Ver tabi karşılığını. Sen sustukca tepene çıkar insanlar. O yüzden fikirlerini, o anki durumunu belirt ki tepene binmesinler.

Merhabalaaar herkeslere ve onlarin miniminnak bebiklerine :anneadayı:
Biz bugun oglusumla Avrasya maratonuna katildik. Yaklasik 10 km filan yuruduk. Haftalik yuruyusumu 1 gunde tamamladim:KK31: Madalyamizi da aldik geldik evimize.. Aranizda baska katilan var mi??

Kızlar bu gyno ferrosanol cok kötü kabızlık yapti bende ya bir hafta oldu 3gundur yutmuyorm:( gaz sancisida cabasi karnim balon gibi sisiyo sertlesiyo önerebileceginiz bisey varmi

Yarın bebişimle randevum var kızlar:) 4 hafta önce gittiğimde 20. haftada gel ayrıntılı ultrasonla bakalım demişti doktor. Yarın gideceğim ama yarın hemen bakılmaz herhalde ayrıntılıya degil mi? Doktor istek formu yazar, o formla ayrıntılıdan randevu mu alınır? Etlik Zübeyde Hanım riskli gebeliğe gidiyorum bu arada. Sistem nasıldır bu konuda bilen var mı?

iyi akşamlar hanımlar
bugün biraz alışverişe çıktım ama çok kalabalıktı malum pazar günü :(
kafam şişti gürültülü ortamda o neydi ya :(
aslında yeni doğum yapan bir arkadaşın kızına hediye almaya gitmiştim ama bayıldımm kız bebek cicilerine :) ona alırken kızçeme de ilk badilerini aldım, dayanamadım çok güzeller ya :)

Back
X