• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

kizlar benik.esimin dogum gunu onumuzdeki ay gerci ne anlar . incelikden supriz birseylr yapmak istiyorum ama ne yapcamida.bilmiyorum bana kalsa.biseler yaparim boyle evle ilgili ama evde bize ait olan tek sey yatak odamiz kaynana kayinpeder ev kalabalik hafta sonu daha kalabalik oluyo kocamla hic yanliz kalamiyoruz esim tatil istemiyor ben isi biraktim masraf die ailesi icin bana dio sana sirt donerim onlar yok die ailesini istemedimi daha ona hic demedim ama istemiyorum cunku dun babam geldi babam birak bilgisayari karsinda adam var konusalim cocuk gibi bune dedi babasi demek adam yerine koymuyorum seniki dedi bakmiyorum babam baya alindi babasindan nefret ediyorum. annesi bu gun ne telefon o kadar bakiosun manitan mi var dedi bende bi arkadasim yeni hamile cocunu kaybedebbilir die konustuk o hemen ölürse ölsün ne var cok birsey oldu olmadi bi sacma konusma basladi dedim ilk cocuk herkez icin heycan die oyle yerler vuruyorki ne kabalik acikcasi sogudum ama esime yeter artik ayir evide demedim sadece ailesinin benim aileeme karsi daha ii olmasi istedim yani anlicaniz supriz yapacam ama nasil gece olmadan suslenemem odam disinda birseyde yapamam disari cikalim desem kocam ne gezdirir ne anlar vasat tam ne yapcam sasirdim ya

Ben olsam hiç bişi yapmam hiç haketmiyor çünkü

Günaydıın, dün benide aile hekiminden ebe aradı nekadar ilgilendi neler neler söyledi anlatamam çok şaşırdım böyle bir hizmet olduğunu bilmiyordum :)
Bu arada bebişimizi gördük ptsi günü resmen el sallar gibi eli çıktı maşallah tosunuma :)

evet aslinda hak etmiyor ama daha 6 aylik evliyiz hic birsey yapamadik hic birsey yasamiyoruz gece yattimiz yerde bile konusamiyoruz cocumuz hakkinda bile konusamiyoruz hersey masraf deme basladi cocumuz icin ayirdimiz parayi bile cocuga birsey aldirtmiyor bunaldim hafta sonu amcamlar gelio . onunda esi olmus 2.cocugu var kucuk surekli onu bak bunu bak bize hic vakit yok oda doktor telle ilgilenmekden cocuk bakmiyo bize atiyo hafta sonu tatilimizde bile esimle olamiyorum ev dolu kardesim var bi halamdaha var iki haftadir bakiyoruz yani ben evlilikden hic birsey anlamadim esim cok cimri olma basladi babasi anneside bizi uzer gitmez degisik birsey boyle dun esimle konusma calistim dedim bi basbasa kalsak bi kere ya biseler yapsak ne suslenebiliyorum ne tv bakabilirsin ne rahat giyinebilirsin adam dohalgaz bile.yakmio para gidecek die bunaldim ya esimde ailesiz yapamio tatil yok dio hic birsey yok yemek yapsam istedim olmuyor hep laf laf sogudum ya esim ilerde duzelir dio dedim artik cocumuz olacak yaslaniyoruz ya buyuduk diyorum buyuduk anne baba oluyoruz diyorum anlamiyor benle ilgilenmiyor suslensen ustune atlar tek derdi uckuru yoksa biz hic umrunda.degiliz ki

Canim insallah yoluna girer hayatin da yuvan da. Ama boyle kocadan fazla bisey bekleme. 6 aylik taze gelin, taze eşsin. Ustune bi de hamilesin. El üstünde senin tutulman gerekir. Sen ağırlığını koyup tavrini belli etmezsen gercekten uzulurum senin icin. Sen guclu ol ki evladinin yaninda, arkasinda guclu anne olasin.

. Canim bak seni üzmek değil derdim aslında destek olmak için yazdim pek sevmem milletin ozeline karismayi.kaynana çok sinirlendigim için yazdim.bide sana çok kizdim sürpriz yapmaya dusunuyorsun yapma sana değer verene değer ver.herşey senin elinde.

elimde olmuyorki para getirmedinmi eve calismadinmi hazir yiyici oluyorsun bir luksun olmuyor ayni evdesin esin hep gariplesiyor taniyamiyorsun sana sahip cikmiyo uzak sadecee yatarken hadi ayrildim sjmdi nasil calisim bebegim olacak ben nasil altindan kalkarim akrabalarim beni yer cunku herkez kafa tuttum onu sevdim icin ayrica ailesizligide yasadim bebegim mutlu olmali benim yasadim gjbi degil tabi bu sekilde mutlu olunmaz ama anne baba yaninda olur en azindan

elimde olmuyorki para getirmedinmi eve calismadinmi hazir yiyici oluyorsun bir luksun olmuyor ayni evdesin esin hep gariplesiyor taniyamiyorsun sana sahip cikmiyo uzak sadecee yatarken hadi ayrildim sjmdi nasil calisim bebegim olacak ben nasil altindan kalkarim akrabalarim beni yer cunku herkez kafa tuttum onu sevdim icin ayrica ailesizligide yasadim bebegim mutlu olmali benim yasadim gjbi degil tabi bu sekilde mutlu olunmaz ama anne baba yaninda olur en azindan
Ya kizlar bugün zaten canim burnumdaydi dahada kotu oldum.tummmmm gün takarim sizi kafaya olumlu bakin birakin kocalarinizi kaynanalarinizi allah İslam etsin hepsini meleklerinize bakin Rabbim herkese nasip etmez bu durumu.ben ne kadarrrrr dua ettim ona kavuşmak için onlari uzmeyin ne olur.

yaaa maşallah size ne güzel :nazar:ben de hala tık yok yavruşumun tekmelerini anlayamıyorummm ben çok mu hissiyatsızım ama :KK42:yaaa:KK42::KK42:

Ay ay kiyamam sanaaaa balimmm:) kizim bence bebis tepik tepik oynuyo orda da sen ayirt edemiyosun. Gun icinde cok hareketliysen zaten zor hissediliyomus. Ama kafana cok takiliyosa doktora git bi muayeneye istersen gozunle gor. Bizim tosuncuklar su haftalarda ziplama hareketi bile yapabiliyolarmis ki ay yerim:KK48:

Back
X