- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
kizlar benik.esimin dogum gunu onumuzdeki ay gerci ne anlar . incelikden supriz birseylr yapmak istiyorum ama ne yapcamida.bilmiyorum bana kalsa.biseler yaparim boyle evle ilgili ama evde bize ait olan tek sey yatak odamiz kaynana kayinpeder ev kalabalik hafta sonu daha kalabalik oluyo kocamla hic yanliz kalamiyoruz esim tatil istemiyor ben isi biraktim masraf die ailesi icin bana dio sana sirt donerim onlar yok die ailesini istemedimi daha ona hic demedim ama istemiyorum cunku dun babam geldi babam birak bilgisayari karsinda adam var konusalim cocuk gibi bune dedi babasi demek adam yerine koymuyorum seniki dedi bakmiyorum babam baya alindi babasindan nefret ediyorum. annesi bu gun ne telefon o kadar bakiosun manitan mi var dedi bende bi arkadasim yeni hamile cocunu kaybedebbilir die konustuk o hemen ölürse ölsün ne var cok birsey oldu olmadi bi sacma konusma basladi dedim ilk cocuk herkez icin heycan die oyle yerler vuruyorki ne kabalik acikcasi sogudum ama esime yeter artik ayir evide demedim sadece ailesinin benim aileeme karsi daha ii olmasi istedim yani anlicaniz supriz yapacam ama nasil gece olmadan suslenemem odam disinda birseyde yapamam disari cikalim desem kocam ne gezdirir ne anlar vasat tam ne yapcam sasirdim ya
Ben olsam hiç bişi yapmam hiç haketmiyor çünkü