- 30 Ağustos 2009
- 614
- 432
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaa kayinvaliden halan mi yani senin meryemcim
bi yabanci olsaydida yeselerdi onu ne isterdimAAA BİRDE HALAN ÖYLEMİ YABANCI OLSAN NE YAPACAKTI ACABAAA![]()
Yahu pes. Valla kalakaldim oylece meryemcim. Baban da pek iyimsermis sasirtti beni.
Geçmiş olsun canim en kisa zamanda geçer inş :)Normal bitanem rahat ol. Hissedersin yakın zamanda.
Bende de çok kabızlık var kuzum o yüzden 5 diye yazdıBir de o 5 erik, 5 kayısı ve 10 üzümden birini yercih edip ye her gün dedi. Mesela bugün 5 kayısı yediysen ertesi gün yeme dedi.
Süt konusunda haklısın. 4 bardak bana da çok geldi aslında. Gerçi 1 bardak bile içemiyorum ben. Tiksintim geçmedi süte karşıTavsiyene uyacağım tatlım teşekkür ederim:)
herkese teşekkürler.Allahim ne yakisikli olcak giyince bunlari senin findik yerim ya. Internetten mi aldin canim
Ayy yeriiiim neresiyle zipliyimus bu minik şeyler yaaaaaAy ay kiyamam sanaaaa balimmm:) kizim bence bebis tepik tepik oynuyo orda da sen ayirt edemiyosun. Gun icinde cok hareketliysen zaten zor hissediliyomus. Ama kafana cok takiliyosa doktora git bi muayeneye istersen gozunle gor. Bizim tosuncuklar su haftalarda ziplama hareketi bile yapabiliyolarmis ki ay yerim![]()
Kızlar ben bebişimde hareketleri hiç hissedemiyorum normal mi sizce ?![]()
bende alırım arkadaşımBence soyle yapalim kizlar benim amacim zaten doguma kadar bir hatim yapmakti o yuzden tamda dagitamadik zaten bidahaki ayin 15 i diyelim o zaman sorariz okunmayan falan varsa bidaha dagitiriz cok skismamis oluruz isteyen bir haftada okur isteyen on gunde opuyorum sizi simdiden Allah kabul etsin dualarimizi..
ben de 2 cüz alırım canım.Bence soyle yapalim kizlar benim amacim zaten doguma kadar bir hatim yapmakti o yuzden tamda dagitamadik zaten bidahaki ayin 15 i diyelim o zaman sorariz okunmayan falan varsa bidaha dagitiriz cok skismamis oluruz isteyen bir haftada okur isteyen on gunde opuyorum sizi simdiden Allah kabul etsin dualarimizi..
Merhaba kizlar gecmis mesajlari pek okuyamadim ama sıkıntısı olanlara Allahim huzur ferahlik nasip etsin. Cüz dagitildigini gördüm bende 2tane alabilir miyim arkadasim.13 Cuz kaldi arkadaslar yokmu almak isteyen..
Kizlar bende çok gec hissettim. Gobegin altında kasiklara doğru pitirdama oluyor arada.. Öyle çok çok hissediliyor zaten. Arada birşey pit diye dokunup geçiyor gibi oluyor dikkat edin bakalim öyle hisleriniz var mi varsa onlar bebisin :)ben de daha tam hissedemiyorum ya da anlamıyorum hareketlerini canım.
Ayy yeriiiim neresiyle zipliyimus bu minik şeyler yaaaaakuzucuk bunlaaar... Eşime çok şükür Rabbim e dua ediyorum onun için her seyime koşar yardim eder. Kayinvalideme de gittik mi hic biseye kusur bulup ses etmez olsun herşey olur gider der... Zaten kadin 70 yasinda namazinda niyazinda kimseyle uğraşmaz :)
Benim esin bunu deyip duruyor zaten ahahaao zaman azicik yapalim diyorum hayir bebeğe bisey olur sabret bak ben ediyorum duvarla haşır neşir oldum diyor :)
ama ama elimde değil ki hissetmek istiyorum gecikmiş gibi geliyor 21 haftalık olduk haka tık yokyo bebeem ne alakası var, herkesın yapısı farklı ole dusunme an meselesıdır hıssetmen sabırlı ol ozulup bebısı de uzme![]()
canım keşke evliliğiniz oturmadan bebek düşğnmeseydiniz ama anlıyorum gecte olsa kayınvaliden başlardı çocugu olmuyor demeye, eşinin evlilik sorumluluğunu kazanması gerekiyor daha 6 ayımız dedin ama 6 aylık evli insanlar bu kadar tartışmaz huzurlu olur mutlu olur cicim aylarının devam etmesi gerekir,tamam eşinin doğum günü ama sende ona karşı biraz daha kararlu ve sert ol ki ben zaten ne yapsamda bırakamaz karnımda çocugumu taşıyor işi gücüde yok bana muhtaç demesin eşin biraz degişsin doğum günü her zamankutlanır, bizimd3 evliliğimizin ilk yılımda maddi olrak tartışmalsrımız oldj hepsinde eşim haksızdı ikimizde çalışmamıza ragmen maaş kartımın onda olamsını istedi çok fena kavga ettik nerd3yse ayrılmaya gidiyordu ve ben sonunda kabul ettim verdim sonra 1, 2 ay sonra pişman oldu geri verdi 2, 5 yıldır bende maaş kartım, biraz m3sareli davranırsan eşin anlar hatasınıevet aslinda hak etmiyor ama daha 6 aylik evliyiz hic birsey yapamadik hic birsey yasamiyoruz gece yattimiz yerde bile konusamiyoruz cocumuz hakkinda bile konusamiyoruz hersey masraf deme basladi cocumuz icin ayirdimiz parayi bile cocuga birsey aldirtmiyor bunaldim hafta sonu amcamlar gelio . onunda esi olmus 2.cocugu var kucuk surekli onu bak bunu bak bize hic vakit yok oda doktor telle ilgilenmekden cocuk bakmiyo bize atiyo hafta sonu tatilimizde bile esimle olamiyorum ev dolu kardesim var bi halamdaha var iki haftadir bakiyoruz yani ben evlilikden hic birsey anlamadim esim cok cimri olma basladi babasi anneside bizi uzer gitmez degisik birsey boyle dun esimle konusma calistim dedim bi basbasa kalsak bi kere ya biseler yapsak ne suslenebiliyorum ne tv bakabilirsin ne rahat giyinebilirsin adam dohalgaz bile.yakmio para gidecek die bunaldim ya esimde ailesiz yapamio tatil yok dio hic birsey yok yemek yapsam istedim olmuyor hep laf laf sogudum ya esim ilerde duzelir dio dedim artik cocumuz olacak yaslaniyoruz ya buyuduk diyorum buyuduk anne baba oluyoruz diyorum anlamiyor benle ilgilenmiyor suslensen ustune atlar tek derdi uckuru yoksa biz hic umrunda.degiliz ki
canım bende henüz hissetmiyorum ama sanırım normal 22.haftada hissedenler de oluyormuş bende elimi koyuyorum göbeğime bazı şeyler arada hissediyorum ama emin değilim bebişimmi yoksa bana mı öyle geliyoo bende çok sabırsızlanıyorum artıkkama ama elimde değil ki hissetmek istiyorum gecikmiş gibi geliyor 21 haftalık olduk haka tık yokbirşey yoktur değil mi sizce de
normal olabilir mi ki