2015 Nisan Anneleri

teşekkür ederim bebeğim valla ne bileyim ki etrafımdaki herkes şimdiye kadar hissetmen lazımdı diyor hatta hissiz annesin sen diyen bile oldu inanabiliyor musunuz ama yarın doktora gidince soracağım neden hala hissedemiyorum diye dediğin gibi çalışıyorum sürekli ayağa kalkıyorum akşamda zaten eve git yemek bulaşık derken uykum gelip yatıyorum zaman da kısıtlı

aynen cnm arada öyle minik pıtırtılar oluyo ama ben gaz falandır diyodum.hatta şimdi bile oldu demekki bebiş o :)

Çok güzellermiş çok beğendim güle güle giysin inşallah paşan :)

Ben gece uyuyamadan işe geldim benim de çooook uykum var

Canım benim kıyamam Allah yardımcın olsun benim yine istediğim vakit uyuma şansım var senin durumun daha zor

Nette okuyunca ben de sasirdim canim ya ama ne sevimlidirler kimbilir su an bi muz kadarlarmis miniklerimiz. Benim kayinvalidem yok ama kayinpederim,buyukanne ve 3 hala cok iyiler sagolsunlar. Esim de oyle. Biz sansli kesimiz bu konuda canim.
Ayy maşallah maşallah kuzulara :) halimize sukredelim gerçekten oyleyiz

ben ben sanki öyle hissediyorum gibi onlar bebişin mi hareketleri oluyor aydaturk un söylediği gibi bende gaz falandır diyorum anlayamıyorum ki

Bilmiyorumki cokta skistirmamak lazim en cok sen aldin sen soyle

Hepsi dağıtılsın bakalım da ayarlayalım inşallah

Geçmiş olsun canim en kisa zamanda geçer inş :)

Sağol bitanem

Olur canım. Bana uyar.

ama ama elimde değil ki hissetmek istiyorum gecikmiş gibi geliyor 21 haftalık olduk haka tık yok birşey yoktur değil mi sizce de normal olabilir mi ki

Kuzucumm normal korkma. 24. haftaya kadar bile hissedilmeyebiliyor. Sen korkma. Bir de senin koşturmaktan kendini dinlemeye vaktin olmuyor ki. Gün boyu hareketli olduğun için de hissetmiyor olabilirsin

ula ben 5 ay calistim maasmi hep esim aldi ortak bolundu masraf ama.ayri olmasi daha ii bebek icin pisman degilim cunku beni tek mutlu eden onun olmasi onun heycani nasipdi oldu anne babasi beni.deli ediyor ve bi cozumde yok gibi

ben de 2 cüz alırım canım.
aslında bu konuyla ilgili farklı bir başlık olsa ne güzel olur, isteyen katılır, bir sürü hatim indiririz.
Tamam canim sanada 18 ve 19 u vardim.dogru soyluyrsun aslinda ama buraya katilim daha cok oldugundan buraya yazdim bu hatmi yapalim ins bir tane daha yapariz..

Püf herkes de cok biliyo ya sinir oluyorum boyle igneleyici konusanlara. Hemen herseyi boyle annelige yormuyolar mi hey Allahim. Yavrum sen bakma sagin solun lafina. Ben evdeyim inan 3 saat kipirdamadan yattigimi biliyorum hissetcem diye dusun artik. Uzulme hic bi sorun falan yok

21+1 olduk bugun zaman ne cabuk geciyor :) Tek seker yuklemesi kaldi ondan sonrasi rutin kontroller ve mutlu son Allahim saglicakla kucagimiza almayi nasi0 etsin bebislerimizi..
Maşallah ben daha 18 lerde seyir ediyorum :)) inş şekerde çıkmaz benim gibi sıkıntıya girmezsin CNm çok sinir bozucu bugün kahvaltıda resmen yemiyerek kalktım off ben yemek istiyorum ama İlk gebeliğimde sinirden ağladığımı bile bilirim şükür çok zor . Allah'tan ömür boyu bunu yapmak zorunda değiliz , Rabbim tüm şeker hastalarına sabır versin inş .

20 yasindayim o 25 yasinda eger el kaldirdinda onun istedigi gibi geri cekilirsem bu sefer en ufak birseyde el kaldirir geri cekilmem icin ama hareketlerimj ne bb yapacami bilmese birsey yapmadan dusunur heralde

ooofff offf canim vallahi ben cok uzuluyorum senin bu anlattiklarini icim kaldirmiyor. Nasil bi ailenin icine dusmussun diyecem ama kocan akrabanmis ah be kardesim bile bile boyle bi evlilik yapilir mi hem yasin da daha cok kucuk keske biraz daha tanisaydin en önemlisi de kwndine zaman verseydin bu yasta koca ve kaynana kaynata derdi cekilirmi birde bebegin olacak. Allah yardim etsin sana ve bebegin ins kismetiyle bereketiyle gelip herseyin yoluna girmesine vesile olsun. Fiyecek bisey bulamiyorum cahil ve kotu kalpli insanlarla ugrasmak cok zor ama sen onlarin icinde kalbini karartma dik durmaya calis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…