- 25 Kasım 2012
- 441
- 507
- 138
teşekkür ederim bebeğim valla ne bileyim ki etrafımdaki herkes şimdiye kadar hissetmen lazımdı diyor hatta hissiz annesin sen diyen bile oldu inanabiliyor musunuzAy ay kiyamam sanaaaa balimmm:) kizim bence bebis tepik tepik oynuyo orda da sen ayirt edemiyosun. Gun icinde cok hareketliysen zaten zor hissediliyomus. Ama kafana cok takiliyosa doktora git bi muayeneye istersen gozunle gor. Bizim tosuncuklar su haftalarda ziplama hareketi bile yapabiliyolarmis ki ay yerim
aynen cnm arada öyle minik pıtırtılar oluyo ama ben gaz falandır diyodum.hatta şimdi bile oldu demekki bebiş o :)Kizlar bende çok gec hissettim. Gobegin altında kasiklara doğru pitirdama oluyor arada.. Öyle çok çok hissediliyor zaten. Arada birşey pit diye dokunup geçiyor gibi oluyor dikkat edin bakalim öyle hisleriniz var mi varsa onlar bebisin :)
Çok güzellermiş çok beğendim güle güle giysin inşallah paşan :)
Ben gece uyuyamadan işe geldim benim de çooook uykum var
Ayy maşallah maşallah kuzulara :) halimize sukredelim gerçekten oyleyizNette okuyunca ben de sasirdim canim ya ama ne sevimlidirler kimbilirsu an bi muz kadarlarmis miniklerimiz. Benim kayinvalidem yok ama kayinpederim,buyukanne ve 3 hala cok iyiler sagolsunlar. Esim de oyle. Biz sansli kesimiz bu konuda canim.
Eveet o bebisin hareketi :) pitliyor geçiyor yazik daha çok küçükaynen cnm arada öyle minik pıtırtılar oluyo ama ben gaz falandır diyodum.hatta şimdi bile oldu demekki bebiş o :)
ben ben sanki öyle hissediyorum gibi onlar bebişin mi hareketleri oluyorKizlar bende çok gec hissettim. Gobegin altında kasiklara doğru pitirdama oluyor arada.. Öyle çok çok hissediliyor zaten. Arada birşey pit diye dokunup geçiyor gibi oluyor dikkat edin bakalim öyle hisleriniz var mi varsa onlar bebisin :)
Caniiiim üzülme sen.. kilo rahim duvar kalinligi her şey etkili .. Herkes ayni zamanda hissetmezki vücutla ilgili bir şeyama ama elimde değil ki hissetmek istiyorum gecikmiş gibi geliyor 21 haftalık olduk haka tık yokbirşey yoktur değil mi sizce de normal olabilir mi ki
Bilmiyorumki cokta skistirmamak lazim en cok sen aldin sen soyle
Geçmiş olsun canim en kisa zamanda geçer inş :)
Bence soyle yapalim kizlar benim amacim zaten doguma kadar bir hatim yapmakti o yuzden tamda dagitamadik zaten bidahaki ayin 15 i diyelim o zaman sorariz okunmayan falan varsa bidaha dagitiriz cok skismamis oluruz isteyen bir haftada okur isteyen on gunde opuyorum sizi simdiden Allah kabul etsin dualarimizi..
ama ama elimde değil ki hissetmek istiyorum gecikmiş gibi geliyor 21 haftalık olduk haka tık yokbirşey yoktur değil mi sizce de normal olabilir mi ki
canım keşke evliliğiniz oturmadan bebek düşğnmeseydiniz ama anlıyorum gecte olsa kayınvaliden başlardı çocugu olmuyor demeye, eşinin evlilik sorumluluğunu kazanması gerekiyor daha 6 ayımız dedin ama 6 aylık evli insanlar bu kadar tartışmaz huzurlu olur mutlu olur cicim aylarının devam etmesi gerekir,tamam eşinin doğum günü ama sende ona karşı biraz daha kararlu ve sert ol ki ben zaten ne yapsamda bırakamaz karnımda çocugumu taşıyor işi gücüde yok bana muhtaç demesin eşin biraz degişsin doğum günü her zamankutlanır, bizimd3 evliliğimizin ilk yılımda maddi olrak tartışmalsrımız oldj hepsinde eşim haksızdı ikimizde çalışmamıza ragmen maaş kartımın onda olamsını istedi çok fena kavga ettik nerd3yse ayrılmaya gidiyordu ve ben sonunda kabul ettim verdim sonra 1, 2 ay sonra pişman oldu geri verdi 2, 5 yıldır bende maaş kartım, biraz m3sareli davranırsan eşin anlar hatasını
Kiz bebis hareketi onlarben ben sanki öyle hissediyorum gibi onlar bebişin mi hareketleri oluyoraydaturk un söylediği gibi bende gaz falandır diyorum anlayamıyorum ki
Ben Arapça bilmiyorum ama kızkardeşim okuyabilir bizim için eğer olursa bir tane bende isterim almak ..13 Cuz kaldi arkadaslar yokmu almak isteyen..
Tamam canim sanada 18 ve 19 u vardim.dogru soyluyrsun aslinda ama buraya katilim daha cok oldugundan buraya yazdim bu hatmi yapalim ins bir tane daha yapariz..ben de 2 cüz alırım canım.
aslında bu konuyla ilgili farklı bir başlık olsa ne güzel olur, isteyen katılır, bir sürü hatim indiririz.
Sana da 20 yi vereyim o zaman canim..Ben Arapça bilmiyorum ama kızkardeşim okuyabilir bizim için eğer olursa bir tane bende isterim almak ..
teşekkür ederim bebeğim valla ne bileyim ki etrafımdaki herkes şimdiye kadar hissetmen lazımdı diyor hatta hissiz annesin sen diyen bile oldu inanabiliyor musunuzama yarın doktora gidince soracağım neden hala hissedemiyorum diye dediğin gibi çalışıyorum sürekli ayağa kalkıyorum akşamda zaten eve git yemek bulaşık derken uykum gelip yatıyorum zaman da kısıtlı
Kac tane alabilirsin canim..bende alırım arkadaşım
Maşallah ben daha 18 lerde seyir ediyorum :)) inş şekerde çıkmaz benim gibi sıkıntıya girmezsin CNm çok sinir bozucu bugün kahvaltıda resmen yemiyerek kalktım off ben yemek istiyorum ama21+1 olduk bugun zaman ne cabuk geciyor :) Tek seker yuklemesi kaldi ondan sonrasi rutin kontroller ve mutlu sonAllahim saglicakla kucagimiza almayi nasi0 etsin bebislerimizi..
Kiz bebis hareketi onlargaz sancili olurmus genellikle
20 yasindayim o 25 yasinda eger el kaldirdinda onun istedigi gibi geri cekilirsem bu sefer en ufak birseyde el kaldirir geri cekilmem icin ama hareketlerimj ne bb yapacami bilmese birsey yapmadan dusunur heraldeweryew mesajlarini okuyunca icim ezildi. yasin cok kucuk galiba.
dayaktan korkmam meydan okurum falan. erkek gucuyle kadin gucu bir olur mu? esine sakin sana dokunma firsati verme. ona karsi koyuyorum nasilsa diye kendini avutma. bak cocugun olacak ilerde tartisma olunca cocugun onunde dovus mu edeceksiniz?
sen kendi degerini bilmeZsen kimse senin degerini bilmez.
ooofff offf canim vallahi ben cok uzuluyorum senin bu anlattiklarini icim kaldirmiyor. Nasil bi ailenin icine dusmussun diyecem ama kocan akrabanmis ah be kardesim bile bile boyle bi evlilik yapilir mi hem yasin da daha cok kucuk keske biraz daha tanisaydin en önemlisi de kwndine zaman verseydin bu yasta koca ve kaynana kaynata derdi cekilirmi birde bebegin olacak. Allah yardim etsin sana ve bebegin ins kismetiyle bereketiyle gelip herseyin yoluna girmesine vesile olsun. Fiyecek bisey bulamiyorum cahil ve kotu kalpli insanlarla ugrasmak cok zor ama sen onlarin icinde kalbini karartma dik durmaya calis..adam mecbur ne yapsin on.sene annemle ugrasti annem.duzelmedi biriyle evlendi kadin kotu biri evimiz ayri ama yine babama etmedi birakmiyo oda bazen sabri bitio hocalarla konusuyo sabret imtihan bu diolar.daha kotuleri var.diolar iki oglu var o kadindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?