Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim çok az bi agrim var.bakalim daha sonra agri olacakmi.bide decavit verdi kendi doktorum haftada 3 gun kullan dedi bana.çok kilo aldiriyormus.hadi geçmiş olsun diyelim şimdilik canım inşallah sonradan da rahatsızlık vermez aşı bende yapmadıbence iyi gidiyoruz hepimiz aşırı kilo almadık gibi
sanki
maşallah prensese koca kız olmuş annesiçok şükür gözün aydın inşallah hep böyle geçer kontrolleri
![]()
sağol canm teşekkür ederimCanim madem sikayetlerin var mutlaka ya doktorunu ara ya da direkt gorusmeye git. Gorunce kendini daha iyi hissedersin.. simdiden gecmis olsun :)
Benim de 1 haftadir çok nadiren seyirme seklinde oluyo ara araBen hissediyorum elimi koyunca değil ama oturup işlere dalınca hissediyorum.
Kuzum bende 5.5 kilo almisim.dikkat etmek gerekiyor gercektenArkadaslar kilolar nasil ya ben yaklasik 7 kg aldim gozum korktu sonrasinda daha cok alınıyor cunku sizlerin nasil
canm bende beş kilo almışım malesef ilk hamileliğimde 5 aya kadar hiç kilo almamıştım bunda şimdiden çok aldımArkadaslar kilolar nasil ya ben yaklasik 7 kg aldim gozum korktu sonrasinda daha cok alınıyor cunku sizlerin nasil
Bende ogluma aldim o setten :)kızlar bu arada LCW ne kadar ucuzmuş yahu.. hastahane çıkışı seti vardı birsürü parça 30 tl aldım şimdi. diğer ürünlerde çok ucuzz mutlaka gidin görün derim :)
ben 4 kilo verdim ilk aylar ,suan 500 gr falan aldım.ekmek cok tüketmiyorum ama mesela makarna falan pilav oldugunda kibrit kutusu kadar falan yiyorum.ondan almadım sanırım bide ilk aylar mide bulantım kusmam cok oldu.bakalım son 4 ay kac kilo alacagımArkadaslar kilolar nasil ya ben yaklasik 7 kg aldim gozum korktu sonrasinda daha cok alınıyor cunku sizlerin nasil
sanırım aldırıyor canımSagol canim çok az bi agrim var.bakalim daha sonra agri olacakmi.bide decavit verdi kendi doktorum haftada 3 gun kullan dedi bana.çok kilo aldiriyormus.
Dimi bana da çok uzak geliyor sanki hiç bitmiyecek gibi hatta yerimde sayıyorum sanki sanki püf .. Buda gelir Buda geçer inş . Sağlık olsunAyy 18. Hafta bi gozume cok uzak geldii :)) Zaman cok hizli geciyo![]()
Allah içini doldursun canım çok şekerler...hiç bitmiyor kız çocularıma olan hevesim bende fıstığıma aldım bişeyler rabbim güle güle giymeyi nasip etsinMrb kızlar biz dr dan geldik kızımın durumu iyi çok şğkür boyu 22 cm kilosu 323 gram plesentası hala aşağıda doktor dikkat edeceksin dedi istediğin zamandabrapor veririm dedi zaten 40 gündğr raporluydum biraz çalışayımda inşallah sıkıntı olmazsa rapor almam.tetanoz iğnemizi de olduk bugün inşallah pazartesiye kadar agrısı kalmaz. Kızıma eve dönerken ciciler aldım teyzeleri bakın begenecek misiniz
arkadasım 18 haftada 3 kg nasıl sınır olur, dıkkat etmenı soyler doktor aklım almıyo. gayet normal aldıgın kg. takılma stres yapma.az bıle almısınBen de 3.5 kilo almışım. doktora geçtiğimiz perşembe gitmiştim ve o zaman 3 kilo almıştım. bana üst sınırı geçmediğimi ama sınırda olduğumu dikkat etmem gerektiğini söyledi. çok moralim bozuldu. bir de kilo takıntılı birisiyimdir. baya stres yapıyorum... bu hafta başından beridir açlık krizlerim geri geldi bir de üstüne. akşam 10dan sonra bir şey yemeyim diyorum ama yemezsem ölücek gibi oluyorum, gidip yiyiorum ama yerken de içim hiç rahat olmuyor... çok gıcık yani![]()
Bana da decavit verdi ama haftada 3 kullan dememişti. Bense kafama göre 3 kullanıyordum :) içim rahatladı valla... açıkçası hem iştah artırmasından hem de kabızlığa neden olmasından dolayı çekiniyordum... arada da omega-3 alıyorum.Sagol canim çok az bi agrim var.bakalim daha sonra agri olacakmi.bide decavit verdi kendi doktorum haftada 3 gun kullan dedi bana.çok kilo aldiriyormus.
gerçekten çok saçmaydı. amacı böyle gitmemi sağlamak heralde. hani boşlayıp da çok daha fazla kilo almıyayım diye ama bende stres yaratıyo işte. bi daha gittiğimde yine bu tarz konuşursa söylicem ama. kiloyla ilgili bana yorum yapmasın. zaten gayet bilinçli hamileleriz, abartıp 2 canlıyız mantığıyla yiyenlerden değiliz.arkadasım 18 haftada 3 kg nasıl sınır olur, dıkkat etmenı soyler doktor aklım almıyo. gayet normal aldıgın kg. takılma stres yapma.az bıle almısın
ben 4 kg aldım 19 haftadayım bugun dr dedıkı cok ıyı harıka kg kontrollı gıdıyo bole devam et. senınkı douple harıka kuzum takılma dr yegerçekten çok saçmaydı. amacı böyle gitmemi sağlamak heralde. hani boşlayıp da çok daha fazla kilo almıyayım diye ama bende stres yaratıyo işte. bi daha gittiğimde yine bu tarz konuşursa söylicem ama. kiloyla ilgili bana yorum yapmasın. zaten gayet bilinçli hamileleriz, abartıp 2 canlıyız mantığıyla yiyenlerden değiliz.
Kızlar tavuk dürüm yedim canım çok çekti ya ama cok pişmanım ilk kez yedim hamileyken![]()
Gerçekten mi ya bakteri riski diolar ya ne bilim taktım şimdi kafaya inş bişey olmaz Allahım annelik cok zorsen 1 kereden korkuyon ben öleyim o zaman
kac 1 kere yedım kımbılr
![]()