2015 Nisan Anneleri

Bunlardı yüklediğim cnm LCW den aldıklarım değil bunlar onları da çeker yüklerim :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    257,3 KB · Görüntüleme: 108
  • image.webp
    image.webp
    433,3 KB · Görüntüleme: 90
  • image.webp
    image.webp
    281,5 KB · Görüntüleme: 102
Evet cnm bütün ürünlerinde %100 pamuktur yazıyo.

Ay harika yaaa en kısa zamanda ben de alayım bir tane:) Sagol kuzum haber verdigin için:)

Ben biraz önce oğluşun tepiğini karnımdan gördüm :D çok kuvvetli vurdu maşallah sıpa :)

Ayy maşallah ona Allah'ın emanetleri:) Benimki hala dışarıdan belli olmuyor. Babamız boynu bükük kaldı hissedemedigi için:)

Ay harika yaaa en kısa zamanda ben de alayım bir tane:) Sagol kuzum haber verdigin için:)

Ayy maşallah ona Allah'ın emanetleri:) Benimki hala dışarıdan belli olmuyor. Babamız boynu bükük kaldı hissedemedigi için:)
Bizim babamızda göremedi malesef babası her kafasını çevirdiğinde attı tepiği inat yapar gibi :)))

Günaydın annişlerrr :)) oğluşa hastahane çıkışı seti aldım sizlerle paylaşmak istiyorum umarım yükleyebilmişimdirr :)

Ayy cok güzel tatlim yaaa bayildim.. :nazar::nazar::nazar:ağız tadıyla giydir İnsallah.. Ayy o renklerin içinde yemeli o göbüşü :kk77::kk77:

Mrb kızlar biz dr dan geldik kızımın durumu iyi çok şğkür boyu 22 cm kilosu 323 gram plesentası hala aşağıda doktor dikkat edeceksin dedi istediğin zamandabrapor veririm dedi zaten 40 gündğr raporluydum biraz çalışayımda inşallah sıkıntı olmazsa rapor almam.tetanoz iğnemizi de olduk bugün inşallah pazartesiye kadar agrısı kalmaz. Kızıma eve dönerken ciciler aldım teyzeleri bakın begenecek misiniz

Yaa çok çok ciciler ciciler Yaa masallah...Ayy tüm bebikleri öpesim var valla :KK45: sapık mi ki benim oğlan :-)

kızlar bende kızımn adını
elif rüya
elif bahar
elif ırmak
bunlardan birini düsünüyorum sizce hangisi güzel elifi babamız koydu 2. adı ben.favorim suan elif rüya:KK68::KK37:

Elif rüya :KK68::KK68::KK68::KK68:

kızlar leptopa kulaklık takmış müzik dinliyorum,bir zararı olur mu sizce?
Bir de çoğu zaman tel görüşmeleri yapıyorum,uzun da sürebiliyor.

Kuzum benim de esim uzakta malum. Ben de telefonla yatıp kalkıyorum. E okulda evde devamlı bilgisayar... Ben doktora sordum o bana o kadar kısıtlamaya gerek yok zaten her yerde var aynı radyasyon dedi... o yüzden cok takılmıyorum açıkçası

Kizlar sizden özendim Ben de yaa
Gelirken bunlari gördüm. Yazıları Çok kaliteli diyemem ama çok hoşuma gittiler :KK48: bakın popomuzda ne varmis :KK48::KK48:

Eklentiler

• IMG-20141121-WA0022.webp
    IMG-20141121-WA0022.webp
    172,7 KB · Görüntüleme: 127
Hep erkek bebek anneleri goruyorum kiz anneleri nerdesiniz isme karar verdiniz mi
Ben varım canım ama hiç bir isim bulamadık hala eşimle anlamı güzel bir isim var ama söylenişine dilimiz alışmadı ama yine de listeye aldık aşkın meyvesi anlamına gelen Belis

Kuzu benim annem 7 tane dogurmus ben ikizim kadin hepsini evde dogurmus bide giki cikmamis:KK53::110::110::110:

Maşallah valla ya:confused:Benim annem de beş çocuk doğurmuş. En küçük benim. Sadece beni hastanede doğurmuş. Ama 5 kilo doğmuş kardeşlerimden biri. Annem diyor ki tatlııı bir sancı geldi hemen doğdu. Bayılıyorum anneme ya dogumu öyle güzel anlatıyor ki hiç korkmuyor insan :KK31:

Aa ikizin mi var:) Ne güzel tek yumurta mı çift mi:)

Ayy cok güzel tatlim yaaa bayildim.. :nazar::nazar::nazar:ağız tadıyla giydir İnsallah.. Ayy o renklerin içinde yemeli o göbüşü :kk77::kk77:

Yaa çok çok ciciler ciciler Yaa masallah...Ayy tüm bebikleri öpesim var valla :KK45: sapık mi ki benim oğlan :-)

Kuzum benim de esim uzakta malum. Ben de telefonla yatıp kalkıyorum. E okulda evde devamlı bilgisayar... Ben doktora sordum o bana o kadar kısıtlamaya gerek yok zaten her yerde var aynı radyasyon dedi... o yüzden cok takılmıyorum açıkçası

Gelirken bunlari gördüm. Yazıları Çok kaliteli diyemem ama çok hoşuma gittiler :KK48: bakın popomuzda ne varmis :KK48::KK48:

Sapık deme kız çocuğa:rolleyes:

Ayy koku benden gelmedi diyor ya gülmekten öldüm şapşal sıpacıklar :KK71:Yerim ben onun kokulu kötünü:rolleyes:

Eh tam senin oğlanlık bunlar , anasına bak oğlunu al :)) yavrucum senin mizacına çok uygun bunlar iyi etmişsin tatlım .. Sende şeker birisin Eh oğluşuna da kesin yakışır güle güle giyinsin yaman bey ..

Back
X