Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sabirsizim kizim icin cok
Sağol kuzum çok rahatladim.simdide kolun agriyor![]()
![]()
![]()
eski kadınlardan olmak verdi her yerim curuk
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
çok miy miy muyum var.
Evet cnm bütün ürünlerinde %100 pamuktur yazıyo.
Ben biraz önce oğluşun tepiğini karnımdan gördümçok kuvvetli vurdu maşallah sıpa :)
Bizim babamızda göremedi malesef babası her kafasını çevirdiğinde attı tepiği inat yapar gibi :)))Ay harika yaaa en kısa zamanda ben de alayım bir tane:) Sagol kuzum haber verdigin için:)
Ayy maşallah ona Allah'ın emanetleri:) Benimki hala dışarıdan belli olmuyor. Babamız boynu bükük kaldı hissedemedigi için:)
bnede oleyım .1 haftadır sesımde kısık. sanırım normal bısekızlar birkaç gündür geniz akıntım çok var. hamilelikle ilgisi olabilir mi? hasta değilim, öyle hissetmiyorum da zaten. tek derdim bu.
Bunlar cok tatlı markasını ve nerden aldıgını yazdınmı cnm ben kacırdımmı yoksaBunlardı yüklediğim cnm LCW den aldıklarım değil bunlar onları da çeker yüklerim :)
Bizim babamızda göremedi malesef babası her kafasını çevirdiğinde attı tepiği inat yapar gibi :)))
Bunu küçük bi bebek magazasından aldım cnm markası minidamla.LCW den aldığımı yüklüyorum şimdiBunlar cok tatlı markasını ve nerden aldıgını yazdınmı cnm ben kacırdımmı yoksa
Aynen cnm babişine hiç yüz vermiyor sıpacık :)Oyun yapıyor bizimle bu sıpalar:) Bizimki de kıpır kıpır ama babası onunla konuşmaya başlayınca hareketi anında kesiliyor. Dinliyor herhalde:)
Kuzu benim annem 7 tane dogurmus ben ikizim kadin hepsini evde dogurmus bide giki cikmamisYerim seni tatlı tospaamın annesi
Valla eski toprak olsak iyiydi. Babaanneme döndüm. "Her yerlerim ağrıyor yavrııımm." diye geziyorum ortada![]()
Cok guzeller saglicakla buyut bunlari da gule gule eskit peki nerden aldinBunlardı yüklediğim cnm LCW den aldıklarım değil bunlar onları da çeker yüklerim :)
Kiz annisleride cok canim.biz elif bahar yada elif ruya diye dusunuyoruz.seninkidemi kiz.Hep erkek bebek anneleri goruyorum kiz anneleri nerdesiniz isme karar verdiniz mi
Günaydın annişlerrr :)) oğluşa hastahane çıkışı seti aldım sizlerle paylaşmak istiyorum umarım yükleyebilmişimdirr :)
Mrb kızlar biz dr dan geldik kızımın durumu iyi çok şğkür boyu 22 cm kilosu 323 gram plesentası hala aşağıda doktor dikkat edeceksin dedi istediğin zamandabrapor veririm dedi zaten 40 gündğr raporluydum biraz çalışayımda inşallah sıkıntı olmazsa rapor almam.tetanoz iğnemizi de olduk bugün inşallah pazartesiye kadar agrısı kalmaz. Kızıma eve dönerken ciciler aldım teyzeleri bakın begenecek misiniz
kızlar bende kızımn adını
elif rüya
elif bahar
elif ırmak
bunlardan birini düsünüyorum sizce hangisi güzel elifi babamız koydu 2. adı ben.favorim suan elif rüya![]()
kızlar leptopa kulaklık takmış müzik dinliyorum,bir zararı olur mu sizce?
Bir de çoğu zaman tel görüşmeleri yapıyorum,uzun da sürebiliyor.
benim u an hissediliyor rahatlıkla, kızkardeşim koydu elini o da hissetti canım, darısı başına...Elimizi karnimiza koydugumuzda ne zaman hissedicez biz bu minislerin tekmelerini ? Ay cok merak ediyorum ya
Ben varım canım ama hiç bir isim bulamadık hala eşimle anlamı güzel bir isim var ama söylenişine dilimiz alışmadı ama yine de listeye aldık aşkın meyvesi anlamına gelen BelisHep erkek bebek anneleri goruyorum kiz anneleri nerdesiniz isme karar verdiniz mi
Kuzu benim annem 7 tane dogurmus ben ikizim kadin hepsini evde dogurmus bide giki cikmamis![]()
Ayy cok güzel tatlim yaaa bayildim..ağız tadıyla giydir İnsallah.. Ayy o renklerin içinde yemeli o göbüşü
Yaa çok çok ciciler ciciler Yaa masallah...Ayy tüm bebikleri öpesim var vallasapık mi ki benim oğlan
Elif rüya
Kuzum benim de esim uzakta malum. Ben de telefonla yatıp kalkıyorum. E okulda evde devamlı bilgisayar... Ben doktora sordum o bana o kadar kısıtlamaya gerek yok zaten her yerde var aynı radyasyon dedi... o yüzden cok takılmıyorum açıkçası
Kizlar sizden özendim Ben de yaa
Gelirken bunlari gördüm. Yazıları Çok kaliteli diyemem ama çok hoşuma gittilerbakın popomuzda ne varmis
![]()
Eh tam senin oğlanlık bunlar , anasına bak oğlunu al :)) yavrucum senin mizacına çok uygun bunlar iyi etmişsin tatlım .. Sende şeker birisin Eh oğluşuna da kesin yakışır güle güle giyinsin yaman bey ..Ayy cok güzel tatlim yaaa bayildim..ağız tadıyla giydir İnsallah.. Ayy o renklerin içinde yemeli o göbüşü
Yaa çok çok ciciler ciciler Yaa masallah...Ayy tüm bebikleri öpesim var vallasapık mi ki benim oğlan
Elif rüya
Kuzum benim de esim uzakta malum. Ben de telefonla yatıp kalkıyorum. E okulda evde devamlı bilgisayar... Ben doktora sordum o bana o kadar kısıtlamaya gerek yok zaten her yerde var aynı radyasyon dedi... o yüzden cok takılmıyorum açıkçası
Kizlar sizden özendim Ben de yaa
Gelirken bunlari gördüm. Yazıları Çok kaliteli diyemem ama çok hoşuma gittilerbakın popomuzda ne varmis
![]()