• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Cok TE="suvari, post: 36790100, member: 177683"]Canim gece 1:30 gibi yattım elmaydi uzumdu falan yemistim onlar gaz yaptı sandım yatarken biraz ağrım vardı ama yediklerimden sandım ışte.gece 3 gibi af edersin altına kaciriyorum sandım bi uyandım ortalık batmış[/QUOTE]
Cok geçmiş olsun bian önce iyiles insallah Allah hepimize hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin

kızlar başıma neler geldi bir bilseniz,ben gebelik testini adet günümden bir gün önce yaptım pozitif çıktı,aynı gün kan testi yaptırdım hcg41 çıktı.

ertesi gün doktora gitik aha kese burda dedi.10 gün sonra gelin kalp atışını dinleticem dedi.neyse gittik yok 10 gün sonra gelin dedi .gittik yok bir hafta sonra gelin dedi gittik yani en son cuma günü gittik yine ses yok.

birde dedi ki çarşamba gelin bakalım ona göre konuşuruz dedi.hiç bir açıklama yok.sinir olduk.ve bugune kadar keseye hiç ölçüm yapmamıştı.ilk defa cuma yaptı bizede birşey söylemedi.

bizde kızdık çıktık tabii.kafamızda soru işaretleriyle özel bir doktora gittik.alttan baktı ölçtü etti bebek 6 +2 günlük dedi 8 haftalık kesinlikle değil dedi.eğer ilk gördüğünüzde gerçekten gördüyseniz keseyi sorun var dedi.

sonra biz ilk ultrasonları gösterdik inanmazsınız hiç birinde kese falan yok.biz şok.doktor bildiğin keklemiş bizi işte burda diye.

keseyi ilk görüşümüz 27 ağustos yani.şimdi cumaya kadar bekleyip bebeğin gelişip geliişmediğine bakıcaz ona göre devam mı tammı belli olacak.birde prof gittiğimiz adam öküz herif.
kızlar başıma neler geldi bir bilseniz,ben gebelik testini adet günümden bir gün önce yaptım pozitif çıktı,aynı gün kan testi yaptırdım hcg41 çıktı.

ertesi gün doktora gitik aha kese burda dedi.10 gün sonra gelin kalp atışını dinleticem dedi.neyse gittik yok 10 gün sonra gelin dedi .gittik yok bir hafta sonra gelin dedi gittik yani en son cuma günü gittik yine ses yok.

birde dedi ki çarşamba gelin bakalım ona göre konuşuruz dedi.hiç bir açıklama yok.sinir olduk.ve bugune kadar keseye hiç ölçüm yapmamıştı.ilk defa cuma yaptı bizede birşey söylemedi.

bizde kızdık çıktık tabii.kafamızda soru işaretleriyle özel bir doktora gittik.alttan baktı ölçtü etti bebek 6 +2 günlük dedi 8 haftalık kesinlikle değil dedi.eğer ilk gördüğünüzde gerçekten gördüyseniz keseyi sorun var dedi.

sonra biz ilk ultrasonları gösterdik inanmazsınız hiç birinde kese falan yok.biz şok.doktor bildiğin keklemiş bizi işte burda diye.

keseyi ilk görüşümüz 27 ağustos yani.şimdi cumaya kadar bekleyip bebeğin gelişip geliişmediğine bakıcaz ona göre devam mı tammı belli olacak.birde prof gittiğimiz adam öküz herif.

Insan böyle şeyler duyunca tedirgin oluyor ben de 5+4te gittim beta hcg 25500 civarı çıktı ben 6 haftalık demekki diye düşündüm doktor da birşey demedi. Keseyi ve hatta kalp atışını gösterdi. Iki gün sonra yani 5+6da özele gittim vajinal baktı ve kalp atışı duyduk. Ondan iki gün sonrası 6+1de başka bir hastaneye gittim durumumu anlattım o kadar yüksek beta hcg olmaz sorun vardır mol gebelik ya da dış gebelik olabilir ultrasona alalım dediler. Ben kalp atışını duyduğumu söyledim mümkün değil dediler neyse ultrasona girdim 6+1 dediler şimdilik sorun gözükmüyor dediler. Kafam o kadar allak bullak oldu ki nereye gidicem kime güvenicem şaşırdım zaten doktor arayışındayım :/ böyle doktorlar neden var :(

guınaydın hanımlar ben 6+2 gunluk hamıleyım cumartesı dr gıttık kesemızı gorduk ama kalp atıslarını goremedık dr cuma gel dedı sızler kalp atıslarını nezaman duydunuz benım duymamam normalmı acaba
merhaba canım ben de 7hafta 5 günlük oldum kalp atışını da 4 eylülde dinledik yani 7 hafta 2 günlükken.Karından dinledik. sanırım senin haftanda anca alttan belli oluyormuş ama normali 7 hafta ve sonrasıymış hiç kafana takma azıcık daha bekle

Canım aynı şey bendede var. Bugun agzıma bir lokma koyabildigim corbayı ertesi gun kokusuna bile dayanamıyorum. sabah kalkmadan kraker peksimet ne varsa denedim banamısın demiyo. ve işin kötüsü 8. ve 9. haftalarda en şiddetli oldugu haftalarmış. sanırım 12. haftadan sonra bebek kıpırdamaya başlayınca kesiliyomuş. ama beni gercekten cok hırpaladı artık tuvaletin başında sinirlerim bozuluyo ögürdükce aglıyorum. napsam bilemedim.
aynı durumdayım canım lavaboda ağlıyorum resmen çünkü midemde çıkaracak bişey yok ama bu kadar güçl bulanma nasıl oluyor anlamadım tabi tüm gün sürünce başağrısı ve halsizlik de yapıyor dilerim çabuk atlatırız ben 1.5 yıl bekledim bu bebek için ümidi kesmişken geldi o yüzden katlanıyorum sızlanmıyorum ama günlük hayatım karman çorman olduğu için endişelendim ne kadar sürecek daha diye.

merhaba canım ben de 7hafta 5 günlük oldum kalp atışını da 4 eylülde dinledik yani 7 hafta 2 günlükken.Karından dinledik. sanırım senin haftanda anca alttan belli oluyormuş ama normali 7 hafta ve sonrasıymış hiç kafana takma azıcık daha bekle
cok saolun ben ilk gebeligimde 5 haftada duymustum ondan cok korkuyorum bı tane dusugum var

Off bugün ben de bir kötüyüm. Sürekli bulantı. Çubuk kraker de yedim faydasını görmedim. Uykum var uyutmuyor bulantı. İş var iş de yapamıyorum. Çalışanlara kolay gelsin Allah sabır versin.

aynı durumdayım canım lavaboda ağlıyorum resmen çünkü midemde çıkaracak bişey yok ama bu kadar güçl bulanma nasıl oluyor anlamadım tabi tüm gün sürünce başağrısı ve halsizlik de yapıyor dilerim çabuk atlatırız ben 1.5 yıl bekledim bu bebek için ümidi kesmişken geldi o yüzden katlanıyorum sızlanmıyorum ama günlük hayatım karman çorman olduğu için endişelendim ne kadar sürecek daha diye.

Zaten annelik nasıl bi fedakarlık gerekiyomuş, cennet neden annelerin ayakları altındaymış şimdi daha iyi anlıyoruz. Hepimizin anneleri bizler için bu acıları çekmişler. bizlerde çekicez. benim bi arkadaşım sonlara yaklaştı gunlerdir cocugun harketinden gece gram uyku uyuyamıyolarmış cocuga dar geldiginden artık sürekli hareket halindeymiş. kızcagız sbah kalkıp o uykusuzlukla işe gidiyo bide. Yinede bunca zorluga ragmen bunları unutup ikinciyi belkide ucuncuyu bile isticez :)

Off bugün ben de bir kötüyüm. Sürekli bulantı. Çubuk kraker de yedim faydasını görmedim. Uykum var uyutmuyor bulantı. İş var iş de yapamıyorum. Çalışanlara kolay gelsin Allah sabır versin.

Geçmiş olsun canım. Bendede var sıkıntı ve kim ne derse desin bu bulantıya çare yok :( ben her yolu denedim

Geçmiş olsun canım. Bendede var sıkıntı ve kim ne derse desin bu bulantıya çare yok :KK43: ben her yolu denedim

Gözüme çarpınca ben de bir bakayım dedim... Doğru söylemişsin arkadaşım... Bu bulantılara hiçbir şey çözüm olmuyor... Ben de çok kötü geçirdim o dönemlerimi ve 20. haftama kadar azalmadı 7-8 kilo vermiştim hali hazırda sadece 4 kilo alabildim geri... Rabbim kolaylık versin... Hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor...

guınaydın hanımlar ben 6+2 gunluk hamıleyım cumartesı dr gıttık kesemızı gorduk ama kalp atıslarını goremedık dr cuma gel dedı sızler kalp atıslarını nezaman duydunuz benım duymamam normalmı acaba
Ben 6+3 te duydum canim. Ama doktorumun ultrasonu cok iyiydi. 1 hafta10 gun icinde duyarssin cnm.

Kızlar msjı görenler lütfen fikrinizi soylermisiniz?
Gecen perşembe kalp atışlarını duydum dr her şey yolunda dedi. Cumartesi günü sabah aşırı titreme oldu biraz sitma tutması gibiydi ve 2 gündür bulantım çok az 7+4 Günlüğüm ultrasona göre 7+2 sizce aksi bir durum olabilir mi?
Bulantısı kesilip azalip tekrar artan falan var mı aranızda. Cuma kontrolüm var panik olmayim diyorum ama elimde değil kaygilaniyorum:(((

Kızlar msjı görenler lütfen fikrinizi soylermisiniz?
Gecen perşembe kalp atışlarını duydum dr her şey yolunda dedi. Cumartesi günü sabah aşırı titreme oldu biraz sitma tutması gibiydi ve 2 gündür bulantım çok az 7+4 Günlüğüm ultrasona göre 7+2 sizce aksi bir durum olabilir mi?
Bulantısı kesilip azalip tekrar artan falan var mı aranızda. Cuma kontrolüm var panik olmayim diyorum ama elimde değil kaygilaniyorum:KK43:((

Canım ilk gittiğin yer devlet miydi yoksa o da mı özeldi? Çok geçmiş olsun.

Günaydın Anneler

Nasılsınız?

Ben iyiyim aslında ama bişi hissetmiyorum ya 20 sinde kontrole gidicem ama zaman geçmiyor sanki..

Bir de şimdi bizim karınlaımız tabi daha belli değil ama belimiz hafifden genişlemeye başlıyormuş netten öyle okudum lastikli pantolon giymeye başlayanınız var mı?

Bir arkadaşım oturunca sıkışıyor zormala bir iki tane almaya başla dedi ama ben ne yapacağımı bilemedim.
Canım benimde kot pantolonlar midemi rahatsız ediyor baskı yapıyor rahatsız olmaya başladım ki daha 6 haftalık. Alıpta memnun kalan varsa haber versin. :)

Back
X