- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım geçenlerde başıma geldi ama henüz kontrol zamanım gelmediği için doktora gitmedim. Midem de çok bulanmıyor onları kafana takma herkesin çok bulanacak diye bir şey yok. Ben kokuya karşı inanılmaz hassasım mesela. Koku mide bulantısı yapıyor bende. Bulaşık makinesi doldururken bi mutfak bi tuvalet arası gidip geliyorum.Kızlar msjı görenler lütfen fikrinizi soylermisiniz?
Gecen perşembe kalp atışlarını duydum dr her şey yolunda dedi. Cumartesi günü sabah aşırı titreme oldu biraz sitma tutması gibiydi ve 2 gündür bulantım çok az 7+4 Günlüğüm ultrasona göre 7+2 sizce aksi bir durum olabilir mi?
Bulantısı kesilip azalip tekrar artan falan var mı aranızda. Cuma kontrolüm var panik olmayim diyorum ama elimde değil kaygilaniyorum((
bebeğim benim kusma derecesinde bulantım olmadığı için birley diyemiyorum bende başından beri varolan iştahsızlık devam ediyor ama bir gün iyiyim bir gün kotu mesela bugün yedim bayağı bende her geçişte acaba bişey mi oldu diie endişeleniyorum .bu hepimizdeki sorun bebeğim hepimiz gerginizKızlar lütfen görenler yazsın bulantısı birden azalan var mı? 10 gündür falan premesis kullanıyorum ise yaşamaya başlamış olabilir mi
Kokulara hassasiyet azalip artıyor ama bulantı azalınca korktum ne yalan söyliyim inşallah bebislerimiz iyidirCanım geçenlerde başıma geldi ama henüz kontrol zamanım gelmediği için doktora gitmedim. Midem de çok bulanmıyor onları kafana takma herkesin çok bulanacak diye bir şey yok. Ben kokuya karşı inanılmaz hassasım mesela. Koku mide bulantısı yapıyor bende. Bulaşık makinesi doldururken bi mutfak bi tuvalet arası gidip geliyorum.
Aynen canım ya bi de ben bulantımı kesin diye hap kullanıyorum bulantım kesilince de panik yapıyorum; ) bu gebelık benim bütün dengemi sarstı. Şu ana kadar ben de hiç çıkarmadim ama yiyemicek kadar bulantım olduğu zamanlar oldu. Aynen bigün çok güzel yemek yediğim ve yapabildigim oluyor bigün ne yiyebiliyorum ne mutfağa girwbiliyorum. Inşallah hepimiz hamileliği yolundadır. Bakalım cuma tekrar kontrolüm varbebeğim benim kusma derecesinde bulantım olmadığı için birley diyemiyorum bende başından beri varolan iştahsızlık devam ediyor ama bir gün iyiyim bir gün kotu mesela bugün yedim bayağı bende her geçişte acaba bişey mi oldu diie endişeleniyorum .bu hepimizdeki sorun bebeğim hepimiz gerginiz
Inşallah bu cuma gidisimde her şey yolundaysa ben pantolon alıcam en azından şimdilik bi taneCanım benimde kot pantolonlar midemi rahatsız ediyor baskı yapıyor rahatsız olmaya başladım ki daha 6 haftalık. Alıpta memnun kalan varsa haber versin. :)
Ben bugün tanışma cümlelerine girdim çocuklarla. Ilk 2 saat derse girdim kulaklarım çınlamaya başladı. Bu sene ilk atama da gecikti bana 30 saat ders yolu göründü. Düşündükçe benim de midem bulanıyor.Allah yardimcimiz olsun canim okulda 3 saat oturmak bile o kadar yoruyo ki okul baslayinca ne yapcaz bilmiyorum konusmak midemi bulandiriyo resmen ;(
Ay o nasıl işmiş öyle yaa. Deli mi bu doktor niye yokken var diyor... İnşallah sağlıklı gelişimi olur bebeğinizin. Allah doğru insanlarla karşılaştırsın.kızlar başıma neler geldi bir bilseniz,ben gebelik testini adet günümden bir gün önce yaptım pozitif çıktı,aynı gün kan testi yaptırdım hcg41 çıktı.
ertesi gün doktora gitik aha kese burda dedi.10 gün sonra gelin kalp atışını dinleticem dedi.neyse gittik yok 10 gün sonra gelin dedi .gittik yok bir hafta sonra gelin dedi gittik yani en son cuma günü gittik yine ses yok.
birde dedi ki çarşamba gelin bakalım ona göre konuşuruz dedi.hiç bir açıklama yok.sinir olduk.ve bugune kadar keseye hiç ölçüm yapmamıştı.ilk defa cuma yaptı bizede birşey söylemedi.
bizde kızdık çıktık tabii.kafamızda soru işaretleriyle özel bir doktora gittik.alttan baktı ölçtü etti bebek 6 +2 günlük dedi 8 haftalık kesinlikle değil dedi.eğer ilk gördüğünüzde gerçekten gördüyseniz keseyi sorun var dedi.
sonra biz ilk ultrasonları gösterdik inanmazsınız hiç birinde kese falan yok.biz şok.doktor bildiğin keklemiş bizi işte burda diye.
keseyi ilk görüşümüz 27 ağustos yani.şimdi cumaya kadar bekleyip bebeğin gelişip geliişmediğine bakıcaz ona göre devam mı tammı belli olacak.birde prof gittiğimiz adam öküz herif.
biryahcanyaaldım post: 36812185 .!.:Günaydın Anneler
Nasılsınız?
Ben iyiyim aslında ama bişi hissetmiyorum ya 20 sinde kontrole gidicem ama zaman geçmiyor sanki..
Bir de şimdi bizim karınlaımız tabi daha belli değil ama belimiz hafifden genişlemeye başlıyormuş netten öyle okudum lastikli pantolon giymeye başlayanınız var mı?
Bir arkadaşım oturunca sıkışıyor zormala bir iki tane almaya başla dedi ama ben ne yapacağımı bilemedim.
Kızlar msjı görenler lütfen fikrinizi soylermisiniz?
Gecen perşembe kalp atışlarını duydum dr her şey yolunda dedi. Cumartesi günü sabah aşırı titreme oldu biraz sitma tutması gibiydi ve 2 gündür bulantım çok az 7+4 Günlüğüm ultrasona göre 7+2 sizce aksi bir durum olabilir mi?
Bulantısı kesilip azalip tekrar artan falan var mı aranızda. Cuma kontrolüm var panik olmayim diyorum ama elimde değil kaygilaniyorum((
Kızlar lütfen görenler yazsın bulantısı birden azalan var mı? 10 gündür falan premesis kullanıyorum ise yaşamaya başlamış olabilir mi
Canım kendini yorma sakın ben bi iş yapayım dedim doğrulamadım daha Allah korusun dikkat et yorma kendinibendede dünden beri bel ağrısı özellikle bugün biraz iş yaptım ondan mı acaba![]()
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar hastaneye yatış yaptım gözetim altındayım. Ama çok şükürki bebeğimizin kalbi atıo pıt pıtİnşallah yarın çıkarım
![]()
Teşekkür ederim canım inşallahİnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz.![]()
Kızlar hastaneye yatış yaptım gözetim altındayım. Ama çok şükürki bebeğimizin kalbi atıo pıt pıtİnşallah yarın çıkarım
![]()
Hayır canım 3. Gebeliğim 2.si Kürtajla son bulduğu için bütün panigim oğlumda çok rahattimozgulgulece canım ilk hamileliğin mi seninde ben birazda ona yoruyorum devamlı panik yapmamı. Birde ilgisiz iki doktora gittim bir türlü bir şey söylemediler tamam diyerek yolladılar. Midem bulanmayınca bende panik olmuştum ama netten bir kaç makale okudum herkes çok şiddetti mide bulantısı yaşayacak diye bir şey yok. Birde sen ilaç alıyor muşsun muhtemelen o iyi geliyordur.
Haklısın canım rahat olmaya çalışıcam inşallah bebislerimiz iyidirBanada bazen titreme yada çok üşeme geliyo bazılarıda sıcaktan yanıyorum hiç belli olmuyo. dün hiç midem bulanmadı bugun sabah gözümü tuvalette açtım ögürmekten yarım saat cıkamadım evden. benimde Sat'a göre 2 gün geriden geliyo gebeligim bu hiç sıkıntı degil sakın takma kafanı. Persembe gidicem bende kontrole, içini ferah tut senin endişelerin tüm vucudunu etkiliyo bende ilk bi kaç hafta cok pimpirikliydim acaba kalp atısı durduda benimmi haberim yok falan diye kendi kendimi yiyodum. ama hayırlısıyla biseycik olmaz inşallah :)
Canım doc dr tavsiye etti. Günlük beslenmemi çok etkiliyordu o yüzden başlamıştım yarın kullanmicam bi denicem kendimiBu arada ilacı doktorunmu tavsiye etti? Benimki guncel hayatında hasta duruma kdr düşürmüyosa ilaç kullanmak yok kesinlikle dedi.