2015 Nisan Anneleri

kızlar merhaba, acil yorumlarınıza ihtiyacım var, yardımcı olursanız çok çok sevinirim.
dün obstetrik us sonucu, bebeğimin sol ayak açısının pozisyon nedeniyle değerlendirilemediği yazıyor, böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda, 16:00 da tekrar ultrasona gircem ama o zamana kadar da nasıl dayancam bilmiyorum.

:KK57: Ben de aşı olmak istemeyenlerdenim zaten doktor da önermedi bişe söylemedi henüz anlamadım yani bazı doktorlar farklı uygulamalara mı gidiyor ayrıntılı ulturasonada 22+3 haftalıkken gircem doğru olur mu acaba burda takip ediyorum 20.haftada 21 hafatada gidiyor herkes .
merhaba ben 18+4 te ayrıntılıya girmiş olacağım yani 19 haftanın içinde olmuş oluyoruz.
yalnız bence tetanoz aşılarımız önemli kızlar doğumda kullanılacak olan mlzemeler tam dezenfekte edilmemiş olursa sorun olabilir.2 dozu olun yeterli bu doğumunuz için.Ben ilkinden sonra bırakmadım 5 e tammladım şimdi rahatım.

Merhabalar güzel anneler herkese sağlıklı günler diliyorum. 17.haftada tetanos aşısı olacakmışım aile hekimimiz söyledi. Bu arada huzursuz bacak sendromu oldum günlerdir uyku uyuyamıyorum. Zaten çoğunlukla hamilelikte ortaya çıkıyormuş. Doktora sorcam bakalım ne yapabilirim. Bileniniz var mı? Herkese huzurlu mutlu günler...

çok teşekkür ederim bitanem :) ben aşıdan degil iğnenin kendisinden bile çok korkuyorum canım en son ilk okulda aşı yapmışlardı onda bile korkudan bayıldım.. dünde çok korktum ama hissetmedim çabucak vurdu bitti yanlız ertesi ğün çok halsizlik ve kolunda agrı yapıyor canım aşı oldugun gün yemeklerini yap diğer güne halin olmuyor yemek yapmaya :)

ayy kıyamam yhaa :) Bende en son ilkokulda olmuşumdur heralde napalımm dayancaz bebişlerimiz için .. ayh ben zaten çalıstıgım için akşamları pek halim kalmıyor yemek yapmaya demekki aşıdan sonra hiç yapamam artık bu hata içi birgün işten öğleden sonra erken cıkıp yaptırmaya gidicem çok ağrırsa o gün artık anneme gideriz yemeğee yakın oturuyoruz böyle durumlar da saolsun annem :KK45:

:KK57: Ben de aşı olmak istemeyenlerdenim zaten doktor da önermedi bişe söylemedi henüz anlamadım yani bazı doktorlar farklı uygulamalara mı gidiyor ayrıntılı ulturasonada 22+3 haftalıkken gircem doğru olur mu acaba burda takip ediyorum 20.haftada 21 hafatada gidiyor herkes .

canım bende 22+2 de gircem ayrıntılıya doktorum o güne randevu verdi sorun olmaz merak etme ben doktoruma cok güveniyorum zaten sende güven canım onlar zamanları biliyor ona göre çağırıyolar :KK56:

23. Haftaya kadar yolu var biliyorum hatta 24 . Haftada yapan doktorda duydum normali 19 ile 23 . Haftalar arası oluyor CNm.

kızlar uyandıgımdan beri göbegimin üst kısmı ğöğüsün 3 parmak altı çok agrıyor üşüttümmü yoksa bebegemi birşey oldu anlamadım korktum zaten dünki aşıdan sonra kolumda agrı vucutta halsizlik var birde göbek tarafı agrıyınca korktum sizdede hiç öyle ağrı oldu mu üşütsem boynum omuzlarım agrır daha önce orası hiç agrımamıştı

meraba kızlar geldim sonunda geçmiş mesajları okuyamadım iyisinizdir inşallah 2 haftadır ablamdaydım doktoruma görünüp geldim bebişi gördük 3 hafta gerideydik 2 ye indirmişiz ilerde kapanır inşallah cinsiyette tam öğranemedik göstermedi doktora ısrar edince kıza benziyo dedi hadi inşallah dedim ama tabi önce sağlıklı olması önemli 1 ay sonraya kontrol verdi artık o zaman net öğreniriz cinsiyetini heppinize hayırlı günler diliyorum

Selam kızlar ölüyorum geceden beri mide bulantısı kusma ishal mahvoldum :( neden olduğunu anlamadım çok halsizim ve okula gitmem gerek dikkat edin kendinize hala sürekli hareketler var gur gur napacağımı şaşırdım

Selam kızlar ölüyorum geceden beri mide bulantısı kusma ishal mahvoldum :KK43: neden olduğunu anlamadım çok halsizim ve okula gitmem gerek dikkat edin kendinize hala sürekli hareketler var gur gur napacağımı şaşırdım
canım geçmiş olsun yediğin bişey dokunmuş olabilir mi benim 3.ayda öyle bir durum olmuştu yediğim balıktan olmuş doktor gıda zehirlenmesi demişti neyseki sorun olmadı geçti 1 günde yediklerime dikkat ettim eğer ishal ve kusman devam ederse bir doktorunla görüş istersen tatlım

Selam kızlar ölüyorum geceden beri mide bulantısı kusma ishal mahvoldum :KK43: neden olduğunu anlamadım çok halsizim ve okula gitmem gerek dikkat edin kendinize hala sürekli hareketler var gur gur napacağımı şaşırdım
Canım geçmiş olsun gıda kaynaklı olabilir bence git bir doktora.

evet canım bi arkadaşta öyle dedi bilmiyordum ben sadece 2 doz sanıyordum teşekkür ederim kuzum ilğilendiğin için.. yanlız aşı olunan kolumu kaldıramıyorum çok agrıyor komple ,aşıyı vuran bayan demişti 3 gün agrı yapar aşı yeri kızarır diye umarım geçer biran önce :KK43:
Geçmiş olsun CNm aşını olmuşsun ne güzel inş şifa olur .. Burda tetanoz aşısı yapılmıyor herhalde risk görmüyorlar ..

Geçmiş olsun CNm aşını olmuşsun ne güzel inş şifa olur .. Burda tetanoz aşısı yapılmıyor herhalde risk görmüyorlar ..
amiin inşallah canım hepimizin çoçuguna şifa olsun inşallah..siz yurtdışındaydınız sanırım burada dr dan dr a bu aşılar degişkenlik bile gösteriyorsa ülkeden ülkeyede kesinlikle vardır farklılıklar..orada risk görmüyorlar dediğiniz gibi galiba tatlım türkiyeye tatile geldiğinizde yaptırabilirsiniz eger o zamanlar hem dogan bebeginiz hemde sizin saglığınız için bir sakınca görülmezse :)

hadi yaa deme :KK57: e bana da erkek dedi, pipisi var dedi, dur bakalım yarın ne diyecek. sağlıklı olsun da... ben zaten daha hiçbir şey almadım, bu kontrolü bekledim, gerçi herkese dedik erkek diye ama :-) kızsa pipisi düşmüş deriz artık :-)
Allah iyiliğini versin :KK70:

ARKADAŞLAR BEN İKİTELLİ BATIBAHTA HASTANESİNE GİDİYORUM DOKTORUUM ÇOK İYİ AMA HASTANE HAKKINDA FİKRİM YOK FİKRİ OLAN VARMIKİ..

kızlar uyandıgımdan beri göbegimin üst kısmı ğöğüsün 3 parmak altı çok agrıyor üşüttümmü yoksa bebegemi birşey oldu anlamadım korktum zaten dünki aşıdan sonra kolumda agrı vucutta halsizlik var birde göbek tarafı agrıyınca korktum sizdede hiç öyle ağrı oldu mu üşütsem boynum omuzlarım agrır daha önce orası hiç agrımamıştı
Benimde kolun omzum agriyor canim asidan dolayı ama karnimda agri yok.. Halsizlik var okulu hic cekemedim bugün... :(

canım o zaman seninde şimdi almış olman gerekli 2 güne de girmen gerekli oluyor randevuya.

Benim doktorum 22. haftada girmemi tavsiye etti. 18-19 haftalar cok erken bence. Açıklama olarakta tüm organlar 22. haftada oluşmuş oluyor o yuzden 20. haftada olur ama benim tavsiyem en iyi 22. hafta dedi.

Kizlar doktor dan geldik simdi çok şükür iyiyimis minigim doktor sadece bu siralar dinlenmemis soyledi
Cinsiyetimiz gene bacakları kapali dedi ama %60 kiza benzetiyorum dedi

Hadi bakalım banada doktor %60 dedi:) demekki ayrıntılıda öğrenicez artıkkk yavrularuımızın cinsiyetini. Rabbim saglıklı evlat versinde mühim değil:)

Back
X