- 28 Ocak 2013
- 180
- 310
- 108
Arkadaşlar bu sitede espirili bir dille hafta hafta hamileliği yorumlamış 
http://www.annelikvegebelik.com/hafta-hafta-gebelik

http://www.annelikvegebelik.com/hafta-hafta-gebelik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ben de ya ve daha bu başlangıç gitgide karnımız büyücek hayal etmeye çalışıyorum ama hiç kendimi koca göbekli düşünemiyorum :)Günaydın annişler ayakkabı giyinirken zorlanıyorum eğilemiyorum![]()
Canım benim benimde zorlanmalar başladı yavaş yavaş. Ama napalım eğilip bebişlerimiz ezilmesin oturarak giyinmek lazımGünaydın annişler ayakkabı giyinirken zorlanıyorum eğilemiyorum![]()
eğer ayakkabım bağcıklı ise kociş bağlıyor ayakkabımı eee napalım oda biraz çekecekCanım benim benimde zorlanmalar başladı yavaş yavaş. Ama napalım eğilip bebişlerimiz ezilmesin oturarak giyinmek lazım
Canım yasal olarak seni işten çıkaramazlar zaten hamileliği duyunca ve izinlerinde de vermek zorundalar artık bunlar çok önemliymiş bende işin içine girdikçe anlıyorum erken çıkmaya gelince şimdi iyi hissediyorsan çalış derim ben ilerde ağırlaşacaksın o zaman kullanırsın bence...
iyi akşamlar hepinize:) yarın inşallah aşıya gitmeyi düşünüyorum.artık 20. haftadayım:) bu arada bişey sormak istiyorum. malum hepimiz süt içiyoruzdur. ben sütçüden süt alıyorum ve kaynatıp hem içiyorum hem de yoğurdumu kendim yapıyorum. bikaç yerde okudum bu tarz olunca sütte bakteriler olur diye, pastörize içmek gerek diye. acaba yanlış mı yapıyorum farkında olmadan diye kafam karıştı:S Siz nasıl yapıyorsunuz?
ben de hep oturarak giyiyorum artık eğildiğimde fena rahatsız ediyor bir de abdest alırken çok zorlanıyorum ya. hatta iş yerindeki abla namazı oturarak kıl dedi bana ama namazda okadar kötü olmuyor şimdilik.Canım benim benimde zorlanmalar başladı yavaş yavaş. Ama napalım eğilip bebişlerimiz ezilmesin oturarak giyinmek lazım
Günaydın Kızlar
Ben dün Sağlık ocağına da kayıt oldum o kadar sıra vardı ki doktorla konuşup orda tahlil yaptırmamaya karar verdim özelde yaptırdığım testlerin hepsini düzenli olarak mail atacağım kendilerine ve aşılar için gideceğim o kadar..
Kalabalık olmasına rağmen hem dr. hem hemşire ok ilgilendi başından savmadılar sağolsunlar inşallah hep böyle devam eder..
bebişler büyüyünce travel sistemler biraz hantal kalıyo ve genelde baston pusete geçiyolar ben de baya araştırdım bu araba işini genelde beğenilen bi ürün ama ben bugaboo bee alıcam bütçeni bilmiyorum ama ona da bi bak derimhttp://m.gittigidiyor.com/urun/130743410
Arkadaşlar bu ürünü bilen var midir? iyi yorumlar okudum ama bu araba isi cok karışıkmış. Esim de yurtdışında bulmuş bunu. Daha uygun...
Ama nasıldır fikrim yok...
İNŞAALLAH canım bütün gebelere RABBİM sağlık huzur mutluluk versin dilediğine kavuştursun .Çok teşekkür ederim rabbim herkese güzel haberler sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
banada sanki çok küçükken bu kullanışlı olmaz gibi geliyor.Biraz büyüyünce bu daha iyi gibibebişler büyüyünce travel sistemler biraz hantal kalıyo ve genelde baston pusete geçiyolar ben de baya araştırdım bu araba işini genelde beğenilen bi ürün ama ben bugaboo bee alıcam bütçeni bilmiyorum ama ona da bi bak derim
Ayy aksama kadar agrisi yavas yavaş cikiyor ortaya. Ben pazartesi vuruldum bugün kolunu belli mesafeden yukari kaldiramiyorumgünaydııııııııın! az önce aşımı oldum bikaç gün yeri ağrıyomuş biraz ağır bi aşı dediler şimdilik bi ağrı yok bakalım
hangi markaya boyattın canım ya ben cok korkuyorumAynen canim cok rahatsiz oluyodum cok sukur sonunda boyattim darisi basina:)))