2015 Nisan Anneleri

Günaydın Kızlar

Ben dün Sağlık ocağına da kayıt oldum o kadar sıra vardı ki doktorla konuşup orda tahlil yaptırmamaya karar verdim özelde yaptırdığım testlerin hepsini düzenli olarak mail atacağım kendilerine ve aşılar için gideceğim o kadar..
Kalabalık olmasına rağmen hem dr. hem hemşire ok ilgilendi başından savmadılar sağolsunlar inşallah hep böyle devam eder..

Canım yasal olarak seni işten çıkaramazlar zaten hamileliği duyunca ve izinlerinde de vermek zorundalar artık bunlar çok önemliymiş bende işin içine girdikçe anlıyorum erken çıkmaya gelince şimdi iyi hissediyorsan çalış derim ben ilerde ağırlaşacaksın o zaman kullanırsın bence...

canım evet yasal olarak cıkaramazlar ama ben daha deneme süremdeydim farklı bir bahane bulup ilk 2 ayda çıkartabilirlerdi çok anlayışlı davrandılar bende öyle düşünüyorum cnm artık daha cok ağırlasınca konusurum en azından ctesileri gelmem diyorum bakalım artıkk , keşkee hiçç çalısmasakkk :KK16: :)

Şimdi aşıdan geldik, hem kan aldı hem tetanos :( ama hiç acımadıı :) bu arada tetanos ilk hamilelikse eğer 5 dozda yapılıyormuş biz şimdi 1ay sonra 2.si için gidicez, yaklaşık 2 ay sonra da 3. doz için. sonrakiler doğumdan sonraymış ordaki hemşire ihmal etme sakın genelde doğumdan sonra gelmiyorlar ama gelmediklerinde 2. hamilelikte baştan 1.dozdan başlanıyormuş. oysa hepsini tek seferde yaparsak 50 yaşına kadar koruyormuş; bilginize ;)

iyi akşamlar hepinize:) yarın inşallah aşıya gitmeyi düşünüyorum.artık 20. haftadayım:) bu arada bişey sormak istiyorum. malum hepimiz süt içiyoruzdur. ben sütçüden süt alıyorum ve kaynatıp hem içiyorum hem de yoğurdumu kendim yapıyorum. bikaç yerde okudum bu tarz olunca sütte bakteriler olur diye, pastörize içmek gerek diye. acaba yanlış mı yapıyorum farkında olmadan diye kafam karıştı:S Siz nasıl yapıyorsunuz?

ben de yoğurdu süt alıp kendim yapıyorum ve sütü de aldığım zaman içsem olur mu diye sorduğumda doktorum kesinlikle hayır dedi, yoğurttda sorun değil ama direk içme pastorize iç marketteki günlük sütlerden dedi.

Canım benim benimde zorlanmalar başladı yavaş yavaş. Ama napalım eğilip bebişlerimiz ezilmesin oturarak giyinmek lazım
ben de hep oturarak giyiyorum artık eğildiğimde fena rahatsız ediyor bir de abdest alırken çok zorlanıyorum ya. hatta iş yerindeki abla namazı oturarak kıl dedi bana ama namazda okadar kötü olmuyor şimdilik.

Günaydın Kızlar

Ben dün Sağlık ocağına da kayıt oldum o kadar sıra vardı ki doktorla konuşup orda tahlil yaptırmamaya karar verdim özelde yaptırdığım testlerin hepsini düzenli olarak mail atacağım kendilerine ve aşılar için gideceğim o kadar..
Kalabalık olmasına rağmen hem dr. hem hemşire ok ilgilendi başından savmadılar sağolsunlar inşallah hep böyle devam eder..

sağlık ocakları genelde çok dar alanlar oluyor ve kalabalık özellikle kış aylarında hastalıklı insan ve mikroplar havada uçuşuyor ben de bugün gittim Allahtan hiç beklemedim. bekleseydim hasta olup çıkardım ordan. dikkat etmek lazım, aşılar için sabah 8-8.30 arası gidebilrisiniz. doktor olmuyor ama hemşireler oluyor hallediyorlar böylelikle kalabalıkla karşılaşmazsınız.

http://m.gittigidiyor.com/urun/130743410

Arkadaşlar bu ürünü bilen var midir? iyi yorumlar okudum ama bu araba isi cok karışıkmış. Esim de yurtdışında bulmuş bunu. Daha uygun...
Ama nasıldır fikrim yok...
bebişler büyüyünce travel sistemler biraz hantal kalıyo ve genelde baston pusete geçiyolar ben de baya araştırdım bu araba işini genelde beğenilen bi ürün ama ben bugaboo bee alıcam bütçeni bilmiyorum ama ona da bi bak derim

bebişler büyüyünce travel sistemler biraz hantal kalıyo ve genelde baston pusete geçiyolar ben de baya araştırdım bu araba işini genelde beğenilen bi ürün ama ben bugaboo bee alıcam bütçeni bilmiyorum ama ona da bi bak derim
banada sanki çok küçükken bu kullanışlı olmaz gibi geliyor.Biraz büyüyünce bu daha iyi gibi

kızlar bizde bebek arabası olarak maclaren techno xt almayı düşünüyoruz özellikle hafifliği açısından çok kullanıslı diye arastırdım düşünürseniz bir bakabilirsiniz netten fikir olabilir

günaydııııııııın! az önce aşımı oldum bikaç gün yeri ağrıyomuş biraz ağır bi aşı dediler şimdilik bi ağrı yok bakalım
Ayy aksama kadar agrisi yavas yavaş cikiyor ortaya. Ben pazartesi vuruldum bugün kolunu belli mesafeden yukari kaldiramiyorum :( gece yatakta falan yorgan değince bile agriyor. Çok kotu etkiledi beni yaa.. Allahyan sol koluna vurdurdum okulda yazi zor yazardim ama boyle de sağ tarafima yatmak zorunda kaliyorum maalesef :(

Back
X