Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
i ayakta zordur eminim canım ya allah yardımcın olsunOyy okuldan geldim koltukta mayışıp kaldım resmen belim her yerim agriyooor.. Bu aşı yerinin agrisi ne zaman geçecek![]()
Allahim hepimizin yardimcisi olsun canim. Cok zor bende üç gün oncesine kadar abdest almaktan midem bulaniyodu namaza durup agzim sulaninca kusmaya gidiyodum kilamadim. Surda bi kac gündür pecete elimde her rekatta siliyorum. Sorduk olurmus namazi bozmicak şekilde. Surekli gun icinde tukurmekten silmekten bogazimda affedersin balgam olusuyo oda bulanti yapiyo. InşaAllah gecer. Kalici olmaz dimi?????bende aynı senin gibiyim tatlım ağız sulanmam yüzünden namazımı da kılamıyorum kusacak dereceye geliyorum çok feci![]()
Oyy okuldan geldim koltukta mayışıp kaldım resmen belim her yerim agriyooor.. Bu aşı yerinin agrisi ne zaman geçecek![]()
yok cnm kalmıyor merak etme bende ilkimde çok daha kötüydüm ve bende senin gibi hiç geçmeyecek sanıyordum ama doğum başladığı anda tamamen kesildi hiç bişey kalmadı :)Allahim hepimizin yardimcisi olsun canim. Cok zor bende üç gün oncesine kadar abdest almaktan midem bulaniyodu namaza durup agzim sulaninca kusmaya gidiyodum kilamadim. Surda bi kac gündür pecete elimde her rekatta siliyorum. Sorduk olurmus namazi bozmicak şekilde. Surekli gun icinde tukurmekten silmekten bogazimda affedersin balgam olusuyo oda bulanti yapiyo. InşaAllah gecer. Kalici olmaz dimi?????
AYNEN CANIM ben de üniversite hastanesine gittim hayvan gibi davranıyorlar geç otur karnını aç ulturason odasında erkek doktorla kadın doktor var o kremi sıkıyor karına saniyelik değdiriyor anlamadığın değerler söylüyor diğer doktora tamm gidebilirsin diyor hadi acele et diye bağırıyor bide giyinirken o gün çok kötü olmuştum daha da büyük konuşmuyorum ALLAHIM GÖSTERMESİN adım atmam.mrb kızlar hastanedem geldik yeni degişiklik olsun diye devlet hastanesine gittik bugün ama hiç ilgilenmiyolar egitim ve araştırma hastanesiydi hiç memnun kalmadım ben ya
Canim markasini hic hatirlamiyorum ben aktarda almistim kusforum bu olmaz dedi tup oldugu icin sisenin icinde civik olmasi lazimmis 50 lira verdim kuaforum baska bir yerden aldirdi 25 de boyamaya aldi.ama kafamin dipleri yara oldu ona canim sıkıldıhangi markaya boyattın canım ya ben cok korkuyorum
aynen öyle oldu cinsiyet bile söylemedi baktı iki dak içinde tamam kalk hadi diyo yazık ama durumu olan var olmayan var benim belki yetmiyo param özele gitmeye öylemi davranmak zorundalar ki saat sıra bekledim bide üstüne hiç birşey yapılmadan geri gel araştırma hastaneleri hep böyle galiba canım yanormal devlette iyi davranıyolar bu üniversite hastaneleri insana hayvan gibi bagırıyoAYNEN CANIM ben de üniversite hastanesine gittim hayvan gibi davranıyorlar geç otur karnını aç ulturason odasında erkek doktorla kadın doktor var o kremi sıkıyor karına saniyelik değdiriyor anlamadığın değerler söylüyor diğer doktora tamm gidebilirsin diyor hadi acele et diye bağırıyor bide giyinirken o gün çok kötü olmuştum daha da büyük konuşmuyorum ALLAHIM GÖSTERMESİN adım atmam.
Çok sağol canim moral oldu bana. Evden cikip bi arkadasa bile gidemiyorum salya silmekten rahatsızlık vericem diye. Dokuz ay da surebilir diyosun yani InsaAllah cabuk gecer..yok cnm kalmıyor merak etme bende ilkimde çok daha kötüydüm ve bende senin gibi hiç geçmeyecek sanıyordum ama doğum başladığı anda tamamen kesildi hiç bişey kalmadı :)
hadi geçmiş olsun canım darısı bize inşallah bizimde acımaz :)Simdi saglik ocagindan geldim kizlar. Aşımı oldum, hic korktugum gibi olmadi valla. Sifir agri:) 12araliga 2.doz icin gun verdi hemsire
aynısını yaşadım saatlerce bekle sonra cinsiyet bile söylemeden gönder durumu olan var olmayan var nasıl gıcık olmuştum bende.birde bu burnu sümüklü yeni mezun araştırma görevlileri kendilerini bi halt sanıyor karşında bir insan var sonuçta adam gibi davran işte ki biz hamileyiz dokunsan ağlıyoruz sonuçta biz üzüldüğümüzde bebeğimizde üzülüyor biz ağlayınca o da ağlıyor ne hakları var böyle davranmaya.aynen öyle oldu cinsiyet bile söylemedi baktı iki dak içinde tamam kalk hadi diyo yazık ama durumu olan var olmayan var benim belki yetmiyo param özele gitmeye öylemi davranmak zorundalar ki saat sıra bekledim bide üstüne hiç birşey yapılmadan geri gel araştırma hastaneleri hep böyle galiba canım yanormal devlette iyi davranıyolar bu üniversite hastaneleri insana hayvan gibi bagırıyo![]()
hadi geçmiş olsun canım darısı bize inşallah bizimde acımaz :)
öyle canım üzüldüm ama daha gitmiycem rabbim yardımcısı olsun herkesin ama gitmem daha korkuyo insan başka bi doktorda görsün istedim ama daha kötü olup üzülüp geldim bebişlerimiz iyi olsunda başka birşey istemiyorum artık.aynısını yaşadım saatlerce bekle sonra cinsiyet bile söylemeden gönder durumu olan var olmayan var nasıl gıcık olmuştum bende.birde bu burnu sümüklü yeni mezun araştırma görevlileri kendilerini bi halt sanıyor karşında bir insan var sonuçta adam gibi davran işte ki biz hamileyiz dokunsan ağlıyoruz sonuçta biz üzüldüğümüzde bebeğimizde üzülüyor biz ağlayınca o da ağlıyor ne hakları var böyle davranmaya.
Kuzum solak oldugunu deseydin sağdan yapardı hemsire,ille soldan yapılacak die bişey yok sol kol kullanılmadıgı için sola yapıyolarTsk ederim balim. Emin ol hic acimiyo. Ama su an kolum biraz uyusuk. Bi de sol koldan yapiliyomus, ben de solagim. Bakalım nolcak![]()
ayyy canm ne guzel ben okumayı bılmıyorum. keske bılsemde okusam yasın vb seylerı turkcesınen okuyorum tesbıh cekıyorum. bızıde unutma allah hepımıze hayırlı saglıklı elı ayagı duzgun bebek versın. ınsallah hepımız zamanında dogururz. erken dogumdan bızı korusun. bu aralar benı fena sekılde erken dogum fobısı sardı allah korusu hepımızıTek basima okuyorum.hergun bir cüz okuyorum zaten 30 günde bitiyor.hatimlerimde Sizin bebekleriniz içinde dua ediyim cumlemizin bebeklerini korusun Rabbim.
inşallah agrın olmaz canımTsk ederim balim. Emin ol hic acimiyo. Ama su an kolum biraz uyusuk. Bi de sol koldan yapiliyomus, ben de solagim. Bakalım nolcak![]()
Tabiki ederim hepimiz için.kuran okundugunda veya dinlendiginde bebeklerimiz daha güzel gelisiyormus.onu koruyan melekler her okuduğum ayete amin derlermiş.Allah kabul etsin tabi ki canım dualarında hepimizi zikret, Allah razı olsun. ben her namazdan sonra kendim ve bütün hamileler için, bir de evlat isteyen ve bekleyenler için hayırlısıyla deyip dua ediyorum, Allah kabul etsin hepimizin dualarını
Kuzum solak oldugunu deseydin sağdan yapardı hemsire,ille soldan yapılacak die bişey yok sol kol kullanılmadıgı için sola yapıyolar