2015 Nisan Anneleri

ben de bugün 8.30 da oldum çok şükür hiç ağrısı vs. olmadı, inş. senin ki de geçer hemen

Simdi saglik ocagindan geldim kizlar. Aşımı oldum, hic korktugum gibi olmadi valla. Sifir agri:) 12araliga 2.doz icin gun verdi hemsire
Kızlar aynı gün ağrı olmuyor ertesi günü kas ağrısı yapıyor, aşı olunan kolu kullanmak pek mümkün olmuyor :KK45:

canım devletin bütün kurumlarında bu imkanlar var tabi bunları suistimal eden de çok ben de özel sektörde çalışırken 1 gün bile rapor kullanamadım müdür raporu kabul etmiyordu kör kütük hasta işe gidiyordum ayrıca bir keresinde perşmbe cuma 2 gün izin istedim cumartesi pazarı da katıp 4 gün izin kullandırttılar hem de şu anda Türkiyenin en büyük bankalarından biriydi bunu yapan ülkenin en büyük kurumsal firmalarından biri bile böyle uygulamalar yapabiliyorsa daha küçük işletmeler senin patronun gibi izinden düşme olayını her türlü yapabilir malesef düşük riskim var diye 2 ay raporlu yattım ben ama özel sektörde olsaydım kapının önündeydim şimdiye o yüzden şükrediyorum ve kıymetini biliyorum canım
Aklıma kendi özel sektör dönemim geldi bende aynı sıkıntıları yaşadım şimdi devletteyim 2 ay raporluydum ama devlet olduğu için sıkıntı olmadı. Allah özelde ki arkadaşlara kolaylık patronlarada merhamet versin.
1 haftadır ben de giyemiyorum işte, karnım çok yok ama normalde zayıftım, karnım olmasa da belim genişlediği kalça da hafif büyüdüğü için hamile pantolonu ile rahatım, belini ayarladım büzüşük duruyor ama çooook rahat.
sende gaz şişkinliği falan olabilir, bir de afedersin tuvalete çıkamadığım zaman benim de öyle şiş oluyor :oops: yoksa ayarların sonda olacağı zamanda değilsin. :KK64::KK64: ya da küçük beden mi aldın acaba?
Canım sorun pantalonda değil bende kilolu hamile kaldım o yüZden zorlabıyorum biraz ama gazmış sanırım hafif bi rahatlama oldu :oops:

Kizlar bu arada ogrendigime gore siddetli bi agrimiz olursa hamilelikte ve sonrasında Parol kullanabiliyomusuz.

Çok sağol canim moral oldu bana. Evden cikip bi arkadasa bile gidemiyorum salya silmekten rahatsızlık vericem diye. Dokuz ay da surebilir diyosun yani InsaAllah cabuk gecer..
inşallah cnm ama bnm ilkimde 9 ay sürdü bunda da öyle olacak gibi hayırlısı olsun minikler sağlıklıca doğsunda önemlidiğil :)

kızlar ben istanbulda yaşıyorum istanbulda olan varsa bu ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırıyorsunuz? doktorum bana hiç birşey söylemedi. 19 haftalığım zamanı gelmemiş midir? ayrıca aşıda vurulmadım :(

Tabiki ederim hepimiz için.kuran okundugunda veya dinlendiginde bebeklerimiz daha güzel gelisiyormus.onu koruyan melekler her okuduğum ayete amin derlermiş.
Allah razı olsun arkadaşım bana da vesile olucan inşaallah her ay hatim fikrini çok beğendim her ay hatim olmasada doğuma kadar düzenli kuran okuyayım inşaallah Allah kabul etsin senin ve bütün arkadaşların dualarını

kızlar ben istanbulda yaşıyorum istanbulda olan varsa bu ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırıyorsunuz? doktorum bana hiç birşey söylemedi. 19 haftalığım zamanı gelmemiş midir? ayrıca aşıda vurulmadım :KK43:
cnm aşı için aile hekimine git onlar kaydını yapıp seni çağırcaklar

Back
X