2015 Nisan Anneleri

:p
Maşallah bizede nasip olur inş . Ben daha 17 oldum da :KK66: ne çabuk geçiyor zaman diyecem ama bana zaman geçmekte bilmiyor ..
Zaman cok cabuk geciyor.daha dun hamileligimi ogrendim sanki.snrasinda bi donem bulantidan hic bise yapamadim.snra cinsiyet meraki basladi.daha neler olucak bilmiyrm.herseyin hayirlisi.kucagimiza aldigimizda bebisi geri donup baktgmzda ne kdr cabuk gecti zmn deriz heralde.snra büyür ufacik bebiş kocaman olur.okulunu bitirir.....devam edemicemm.bu aralar o kdr duygusalim ki agliyrm herseye,esime kızıyrm sebepsiz yere.işin garibi bu halime gülüyorum snra:KK54:

Şeker hastalığı ailede varsa doktor mutlaka yaptırmanı önerebiliyor burda ailede olan herkese sorulmadan direk yapılıyor CNm . Ayrıca bu konuya bir kaç defa değindik CNm ama seni kaçırdım yoksa başından geçen biri olarak yazardım kusura bakma tatlım okiş .
Sağol cnm teşekkr ederm ben pek giremiyorum muhtemelen konuyu kaçırmışım :KK43::KK43:

Benim henuz dogum onu iznine baslamis olmuyor o yuzden sormustum yani normal kirk gunluk rapor hakkimdan on gun alip hic basalamayip sonrada dogum onunu baslatsammi bizim mudur seminerlerde aksam bese kadar tutar aptal kadin.iki cocukla seminerde napayim

İyi geceler güzel anneler:)
Biz hala bulantı ve kusmayla meşgulüz:( Gerçekten boşuna denmiyor az ve sık yiyin diye. Yemeğin dozunu kaçırdığım zaman kusma seramonimiz başlıyor hemen. Ama olsun yavrum için her şeye değer:) O içimde horona durduğu zaman ne sıkıntı kalıyor ne ağrı ne dert:)

Bu arada benim babam da şeker hastası. O yüzden ben şekerden ve karbonhidrattan kaçınıyorum. Meyveyi bile ölçülü tüketmeye çalışıyorum. Ve bu yüzden de doktorum yönlendirirse şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyorum. Sonuçta bunu bilip önlemini almazsak bebeğe çok daha büyük zarar verme riski var ve korkuyorum:(

BenimAşkPastam grip olmuşsun sanırım kuzum çok geçmiş olsun:( Bal çok iyi geliyor. Ilık suyla karıştırıp içebilirsin. Ya da ıhlamura katıp içebilirsin. Eğer burnun tıkanıyorsa yarım su bardağı suya bir çay kaşığı tuz atıp burnuna çekebilirsin. Tıkanıklığı epey bir gideriyor kuzum. İnşallah düzelirsin bir an evvel

37. haftada mecburi ayrılmak zorundayız diye biliyorum canım cünkü benim arkadas 32 haftalıkken rapor aldı 5 hafta daha uzattı.37 de mecburi dogum iznine ayrıldı.kalan dogum sonrasına kalyo canım

son 3 hafta ayrılmak mecburi. Ama atıyorum 37.haftada izne ayrıldın 1 hafta sonra doğum yaptın, böyle bir durumda 13 haftayı zaten doğum sonrasına aktarmıştın, kullanamadığın 2 hafta daha ekleniyo ve doğum sonrası iznin 15 hafta oluyor
Teşekkürler kızlar :)

Çok fena üşütmüşüm burnum tıkalı boğazım agrıyor yutkunmakta zorlanıyorum ben ne yapayım kızlar bogazımı yumuşatmak için doğal bir yöntem varmı

Çok fena üşütmüşüm burnum tıkalı boğazım agrıyor yutkunmakta zorlanıyorum ben ne yapayım kızlar bogazımı yumuşatmak için doğal bir yöntem varmı
çok geçmiş olsun canım ballı limonlu ılık serbet ç canım az da olsa rahatlatır boğazlarını

:p
Zaman cok cabuk geciyor.daha dun hamileligimi ogrendim sanki.snrasinda bi donem bulantidan hic bise yapamadim.snra cinsiyet meraki basladi.daha neler olucak bilmiyrm.herseyin hayirlisi.kucagimiza aldigimizda bebisi geri donup baktgmzda ne kdr cabuk gecti zmn deriz heralde.snra büyür ufacik bebiş kocaman olur.okulunu bitirir.....devam edemicemm.bu aralar o kdr duygusalim ki agliyrm herseye,esime kızıyrm sebepsiz yere.işin garibi bu halime gülüyorum snra:KK54:
Ya bnde zirt pirt agliyorum.. Esim süreli yaninda olsun istiyorum ona sarilip tv izleyeyimm.. O da biraz bilgisayarda oyun oynuyor vakit geçiriyor hemen diğer odaya yanina gidiyorm ne zaman gelcen diye... Off çok duygusalim bnde bir şey dedi mi hemen aglamkli oluyorum aramizda bir suru espiri yapardik onlara bile alinir oldum adam bi sey demeye korkuyo gozum doluveriyor.. Hatta geçen gün asi yapilan kolum agriyordu yanina uzanirken koluna dokundu basladim ağlamaya çok acittin sen bna hic dikkat etmiyorsun diye.. Sonradan düşünüyorum komik geliyor ama boyle saçma bi seyler oldum ben yav :)

Back
X