2015 Nisan Anneleri

Çok fena üşütmüşüm burnum tıkalı boğazım agrıyor yutkunmakta zorlanıyorum ben ne yapayım kızlar bogazımı yumuşatmak için doğal bir yöntem varmı
Gunaydin canm gecms olsun bunu her seferinde hasta olanlara yaziyorum bna iyi geldi. Ada cayi gargarasi yap aksam uyumadan da yap ;) balli limonlu sicak su ic gecer

Gunaydin, burada gok yarilmis gibi geceden beri sagnak halde yagmur yagiyor. Okula gelirken bir kac sele kapilma tehlikesi gecirdik. Vizeler oldugu icin mecbur geldim. Simdiden uyku bastirdi umarim gunun geri kalani toparlarim. Son is gunu olacak sey mi bu ?! Herkese iyi calismalar, iyi gunler olsun.

Ya bnde zirt pirt agliyorum.. Esim süreli yaninda olsun istiyorum ona sarilip tv izleyeyimm.. O da biraz bilgisayarda oyun oynuyor vakit geçiriyor hemen diğer odaya yanina gidiyorm ne zaman gelcen diye... Off çok duygusalim bnde bir şey dedi mi hemen aglamkli oluyorum aramizda bir suru espiri yapardik onlara bile alinir oldum adam bi sey demeye korkuyo gozum doluveriyor.. Hatta geçen gün asi yapilan kolum agriyordu yanina uzanirken koluna dokundu basladim ağlamaya çok acittin sen bna hic dikkat etmiyorsun diye.. Sonradan düşünüyorum komik geliyor ama boyle saçma bi seyler oldum ben yav :)

:) aynı ben de böyleyim ya hep işten tam vaktinde gelsin birlikte daha fazla vakit geçirelim istiyorum geldiğinde hep ona sarılıp öylece kalmak istiyorum ama o hem işten geç gelip hem evde de iş yapmaya devam ediyor :( azcık biraz daha ilgi gösterse ne olur sankiii :(ben de herşeye çabuk sinirleniyorum ve hemen ağlayasım geliyor sonrasında.hemen sinirleniyorum diye bi de bana kızıyor ya offf hamilelik psikoloji desem anlamayacak her şeyi abartıp kolayına kaçıyorsun, abartıyorsun diyeceği için bişi de diyemiyorum...

Çok fena üşütmüşüm burnum tıkalı boğazım agrıyor yutkunmakta zorlanıyorum ben ne yapayım kızlar bogazımı yumuşatmak için doğal bir yöntem varmı
geçmiş olsun...
ben genelde yarım cay bardağı sirke ile yarım tatlı kaşığı karbonatı karıştırıp gargara yapıyorum boğazım yanmasını geçiriyor...
adaçayıda gargara olarak çok iyidir.deneyebilirisn.
Ya bnde zirt pirt agliyorum.. Esim süreli yaninda olsun istiyorum ona sarilip tv izleyeyimm.. O da biraz bilgisayarda oyun oynuyor vakit geçiriyor hemen diğer odaya yanina gidiyorm ne zaman gelcen diye... Off çok duygusalim bnde bir şey dedi mi hemen aglamkli oluyorum aramizda bir suru espiri yapardik onlara bile alinir oldum adam bi sey demeye korkuyo gozum doluveriyor.. Hatta geçen gün asi yapilan kolum agriyordu yanina uzanirken koluna dokundu basladim ağlamaya çok acittin sen bna hic dikkat etmiyorsun diye.. Sonradan düşünüyorum komik geliyor ama boyle saçma bi seyler oldum ben yav :)
Hepsi hormonların suçu tatlım sen rahat ol :)

Günaydın güzeller :) gününüz aydin olsun...
Bebiklere de bol büyümeli bol tepikli bir gün olsun insallah... :)
Biz bugün 18 i bitiriyoruz ama hiç kıpırtı hissetmiyorum malesef.. ilk bebek olduğundan da Sabırla beklemeye calisiyorum daha doğrusu sabırsız oldum demeli :)

19. hafta içinde başlarsın canım benim öyle oldu :) başta gaz sanıp anlayamayadabilirsin her tür sese ve harekete kulak ver:-)

bu arada aşıyı perşembe oldum o gün hiç ağrı yoktu dün kas ağrısı gibi acıdı hep bu sabah daha kötü acıyor :( kolumu kaldıramıyorum

geçmiş olsun...
ben genelde yarım cay bardağı sirke iletatlı kaşığı karbonatı karıştırıp gargara yapıyorum boğazım yanmasını geçiriyor...
adaçayıda gargara olarak çok iyidir.deneyebilirisn.

Hepsi hormonların suçu tatlım sen rahat ol :)
Sagol canım galiba bademciği şişmiş yumuşatmak için sıcak bir şeyler içmeyi düşğnüyorum zaytenşimdiye kadar garagara yapmayı hiç beceremem

Günaydın kızlar ve küçük kuzular..Bende bugün yarım gün çalıscam 1 de çıkıcam ve aşıyaa gidicezz inş.çok acımazz o_O:KK17:

Günaydın kızlar ve küçük kuzular..Bende bugün yarım gün çalıscam 1 de çıkıcam ve aşıyaa gidicezz inş.çok acımazz o_O:KK17:
Ben de çok korktum acıcak diye yaparken hiç acımıyo sonradan kas ağrısı oluyomuş gerçi bnm ağrım olmadı diyebilirim üstüne falan bile yattım gece kolumu da kaldırabiliyorum

günaydın kızlar ya bnmki çok hareketli sürekli pıt pıt pıt bazen anormallik mi var diye düşünüyorum ???

Back
X