- 30 Ağustos 2014
- 1.092
- 939
- 138
- 39
Saol canım bende kestırcemBen hamile oldugumu ogrendikten sonra zor oluyor diye kestirmistim bence batil inanc canm cok sukur hicbisey de olmadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canım bende kestırcemBen hamile oldugumu ogrendikten sonra zor oluyor diye kestirmistim bence batil inanc canm cok sukur hicbisey de olmadi
Benimde hafif kokuyo cnm hayir olsun insallah gorunce cok sasirdim bi yandanda sevindim hani melekler kina yakmis derler ya :)ddm_grkokuyorst: 37802703 .!.:AYYYY KIZZZ BNMDE BAŞIMA GELMİŞTİ HATTA BURDA YAZMIŞTIMMM 3 AYLIK FALANDIM BENDE ÇOK KORKMUŞTUM HATTA BNMKİ KINA KOKULUYDU :) 3/4 GÜN SONRA KAYBOLDU HAYIR OLSUN CNMM ERİYORUZZ GALİBAAAA :):)
Ben kasıklarda hissediyorum sanki ama bazen göbek etrafında vurmalarını hissediyorum
bende aynı kızlar bazen göbekle kasık arasında bazende göbek deliğinin çok yakınında kımıltılar hissediyorum demekki doğru yer bebikler giderek yukarı tırmanıyorgöbek deliğinin yaklasık 2 parmak altında olur canım
havuc ve narinciye cok yiyince oluyomus o lekeler kuzum,nette okudumBenimde hafif kokuyo cnm hayir olsun insallah gorunce cok sasirdim bi yandanda sevindim hani melekler kina yakmis derler ya :)
bak boyle diger elimdede var
Havuc degilde mandalina cok yiyorm cnm ondanmikihavuc ve narinciye cok yiyince oluyomus o lekeler kuzum,nette okudum
olabilir tatlımHavuc degilde mandalina cok yiyorm cnm ondanmiki
ben de dokulmesınden sıkayetcıydım, canım sıkılıyordu mısır puskulu gıbı olmustu gecen hafta kestırdım kısacık ohhh mısss. nıye kestırdın hamılesınnn;!!! dıyenlere aldırmadım valla. şaman dinlerinde varmıs bu ınanç. rabbımın verdıgı canın omrunu yıne O belırler. uzun omurlerı olsun ınsallah. aldırma kımseye. gıt kestırKızlar saçını kestıren varmı aranızda saçlarım cok dokuluyoo batıl bi inanç ama genede nebilim bu annelik duygusu cok tuhaf kestırmek istıyom kararsız kaldım
hemen gobek delıgının altında sag yada solunda oluyor canım. kucuk bır bılgı vereyım. bu haftaalrdan sonra mezurayla gobek delıgınız hızasında belınızı olcersenız cıkan cm olcusu kac haftslık oldugunuzla eşgudum olacaktır.Kızlar 19.haftada bebek karnımuzın neresinde duruyor kasıklara yakınmı göbege yakınmı
Kızlar Günaydın herkese iyi haftasonları çalışan annisler bol bol dinlenin :)
Daha once burda konusu gecmisti az önce kalktim ellerime bi baktim kına gibi lekeler bu neye işaretdi neden oluyodu bilen varmi![]()
AYYY EWET ÖYLE YAZIYO BENDE ÇOK ARAŞTIRDIM MELEKLER YAKARMIŞ :) AMA MAŞALLAH SENİNKİ DAHA ÇOK BNM SADECE SOL ELİMDE İŞARET PARMAĞIMDAYDI :) HAYIR OLSUNN TATLIM YAAABenimde hafif kokuyo cnm hayir olsun insallah gorunce cok sasirdim bi yandanda sevindim hani melekler kina yakmis derler ya :)
bak boyle diger elimdede var
Sagol canım verdiğin bilgi için ilk defa duydum böyle bir şeyihemen gobek delıgının altında sag yada solunda oluyor canım. kucuk bır bılgı vereyım. bu haftaalrdan sonra mezurayla gobek delıgınız hızasında belınızı olcersenız cıkan cm olcusu kac haftslık oldugunuzla eşgudum olacaktır.
Kızlar sizinde gögsünüz büyüdümü benim bir kaç beden birden büyüdü şimdiden üstelik silikonlu degil toparlayıcılı olan desteksizlerden takıyorum normalde 85ti şuan 95 olmuyor bunuda yeni almıştım daha 4 ay daha var önümüzde daha kaç beden olurum korkuyorum hiç ailede büyük gögüslüde yok
YOK CNMM BNM İLKİMDE DE ÇOK BÜYÜMEDİ ŞİMDİDE ÇOK AŞIRI BÜYÜMEDİ HAFİF DOLGUNLAŞTI :) ZATEN ÇOK KÜÇÜKLERDİ 80 :) HALA AYNI SÜTYENLERİMİ KULLANIYORUM YANİ :)Kızlar sizinde gögsünüz büyüdümü benim bir kaç beden birden büyüdü şimdiden üstelik silikonlu degil toparlayıcılı olan desteksizlerden takıyorum normalde 85ti şuan 95 olmuyor bunuda yeni almıştım daha 4 ay daha var önümüzde daha kaç beden olurum korkuyorum hiç ailede büyük gögüslüde yok
Aynen canım yaa silikonlu falan zaten takamaz oldum her yerden çıkıyor toparlayıcılı olanında 100 bedenini alacagım artık kendime inanamıyorumben de bu dertten muzdaripim ya benm zaten büyüktü şimdi aldılar başını gidiyorlar sütyen bulamıyorum kendime göre çünkü sırtım dar göğüsler büyük olunca çook sırttan bol oluyor şuan evdekiler de aşırı sıkıyor çok rahatsız edici![]()
ben de dokulmesınden sıkayetcıydım, canım sıkılıyordu mısır puskulu gıbı olmustu gecen hafta kestırdım kısacık ohhh mısss. nıye kestırdın hamılesınnn;!!! dıyenlere aldırmadım valla. şaman dinlerinde varmıs bu ınanç. rabbımın verdıgı canın omrunu yıne O belırler. uzun omurlerı olsun ınsallah. aldırma kımseye. gıt kestır![]()
Olabilir cnm gecer heralde bi kac gune..kizim iyidir insallah teyzesii haftaya dedemizle annanemizin yanina gidiyorz nasipse ilk defa tanisacak onlarla ben gibi sevinclidir oda heralde:) :)Narenciyherseyi kötüye olurmuş genelde tatlım. Ama gebelik lekesi de olabilir:) ciltte renk değişiklikleri oluyor bazen. Geçici bir durum:) Kızçen nasıl iyi mi:)
biz iyi dusunelim iyi olsun cnm yaa gonlumuzu ferah tutalim herseyi kotuye yormamak lazimmAYYY EWET ÖYLE YAZIYO BENDE ÇOK ARAŞTIRDIM MELEKLER YAKARMIŞ :) AMA MAŞALLAH SENİNKİ DAHA ÇOK BNM SADECE SOL ELİMDE İŞARET PARMAĞIMDAYDI :) HAYIR OLSUNN TATLIM YAAA![]()
Amin kuzum cümlemizin...
Hissediyorum ben hareketlerini üç haftadır. Ama son bir haftadır inanılmaz belirginleşti güm diye vuruyor:) Sen hissedebildin mi kuzunu:)
Korkma bitanem. Eğer bu günler adet günlerinse vücut o rutine alıştığı için sancı olabiliyor. Ya da rahim kasları gerildiği için oluyor. Bende de var bu ara. Sen içini ferah tut Allah'ın izniyle her şey güzel olacak. İnşallah içine sinen bir hastanede muayene olup güzel haberler getir bize:)[/QUOTE
. Merhaba eğer hatim yapılacaksa bende aliyim ben bu arada bebeğimi hissediyorum çok güze bisey.Ben alırım canım:)