Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teyzeleri kızımızın ismi değişti şuandaki kararımız AYŞE MİNA olacak inşallah :):)
Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde gelsin yavrun :) Haberlerini bekliyoruz hayırlı haberlerle gel inşallah :)anneler günaydın saat 11:30 da kontrolüm var türkiye hastanesinde a1 tane allah bağışlasın oğlum var 2.cisi kız olsun istiyorum cinsiyetini öğrenicez bizlerin duası kabul olur nolur sizde benim için dua edin herşeyden önemlisi sağlık tabikide ne olursa olsun sağlıklı olsun :) allah razı olsun şimdiden öpüyrum sonucunu yazıcam size
Çok kalabalıktı zaten canım pazar yeri gibiSorsaydın CNm belli pastörize sütten yapılmıştır .. Bende severim tulumu ama ben yiyemem onu çok kalorili bir peynir o .malum kan şekerimi düşünmek zorundayım ..
amin cnm inş. yarın tekrardan dr. a gitmeyi düşünüorm bu merak beni çalatcak yoksa :)Bazen bebekler uyuyabiliyor, keyfine gore takliyo yavrularbenim 17+2 de boyu 17cm kilosu 220 grdi.
Benim dr 11 ve 13. Haftalarda kemik yapisi durusuna gore filan erkek tahmin etmisti. 17. Hafta da pipisini gorduk, kesinlestirmis olduk oglumuz olacagini. En kisa zamanda ogrenirsin insallah :)
ya bndede yabancı bı kıtap var onda 20. haftadan itibaren artık bırı kulagını karnınıza dayadıgında bebgın kalp sesını duyabılır yazıyodu. esıme denetım barı.Kızlar 5 ayda bebegin kalp atışlarını dışardan duyabilirsiniz diye bir yazı okudum, elimi göbegimin biraz aşağısına koydum kalp atşi gibi seyirmeler var acab bu bebegin kalp atışımı bizim kalp atışımız mı
günaydın canım bende türkiye hastanesine gidiyorum. senin doktorun hangisi? benimki nevra hanım ama değiştirmeyi düşünüyorum..anneler günaydın saat 11:30 da kontrolüm var türkiye hastanesinde a1 tane allah bağışlasın oğlum var 2.cisi kız olsun istiyorum cinsiyetini öğrenicez bizlerin duası kabul olur nolur sizde benim için dua edin herşeyden önemlisi sağlık tabikide ne olursa olsun sağlıklı olsun :) allah razı olsun şimdiden öpüyrum sonucunu yazıcam size